Linuxtan Windows’a Gecen Hacker...

bana kalırsa biraz linux u kötülemiş linux he ne sekilde olsada ücretsiz bir işletim sistemi
ve server konusunda microsof tan daha iyi ben açık açık söyleyeim linux tarftarıyım hiç paralı bir programını görmedim media playerden baska hem kitap almanuza gerek yok internette kendileri linuxu çok iyi bir biçimde tarıf ediyorlar hem son cıkan versiyonları aynı xp tarzında hemde exelerin cogunu çalıştıran şekilde ben bunu söylüyrum dileyen katılır dileyen katılmaz herkese sevgilerle

Yazı ilginç ama ben pardus diyorum...
Pardus 2008 en iyisi hafif ,rahat, kullanımı kolay herşey var...:biggrin

eleman ne saçmalamış.acaba buna inanıp da windows a para veren var mı.gerçi bu amerikan halkı toptan mal.inanmışlardırda.:):)

Reklam değilde ne bu ? Asıl para harcatan windows.

ben xp ye para vermedim daha 15 gb müzil arşivim var evime haciz gelmesi lazımdı :D korsan xp korsan offıce sonra korsanları gerçek gibi gösteren yama ve problemsiz ve bedava kullanım alın size hem kapalı kod hem beleş :D

bu adam kafayı yemiş.Microsoft reklamı yapmış.Linux gibisi var mı?Ah bi de program yüklemeyi 2 ayda öğrenemeseydim.

linux su beğenmemiş olalabilir ama o kadarda windowsu övmeye gerek varmı aşırı şekilde reklem kokuyor

Bu nasıl hacker ,xp ye office o kadar para vermiş, internette bedava :D orjinalleştirme de bedava :D Tam bir amerikan şoveni olmuş arkadas işte,bide microsoft ta çalışmaya başladı galiba :D

okudum okudum okudum sendiyorsunki biz yapmayalım amerika yapsın bizde satın alalım.1 dolara yapsılar bizde 100 dolara alalım gerçi sen hacker mişsin sen daha iyi bilirsin şunu unutma biz onlardan daha üstün bi program yap amerika seni hemen hacker yapar.dünyanın en iyi program yapanlar bizim türklerde ve unutma dünyanın enbüyük hackerleri de türkiyede keşke bular yasal yollardan yapsalarda bizim programlar satılsa ama satılmaz amerikaın malını almalıyız senin tabirinle

adam nedalga geçmiş ya microsoftla nobellik walla:D

bir hackerın değil de bunu bill gatesin pazarlamacısının yazdığını düşünüyorum zira açık kaynak kodu "teröristvari" algılamayı sağlayan kuruluş yalnızca microsoft ve linx onun tekelini kırdığı için onlara karşı savaş açmış gibi duruyor

dikkat edilirse yazıda o kadar güvenlik güncelleştirmesine rağmen yine de virüsün girebileceği ve tüm datamızı mahvedebileceği ortada.

dürüstçe söylemek gerekirse ben pardus kullanıyorum sistem füze gibi ve şu ana kadar hiçbir virüs tehdidyle karşılaşmadım.Bu linux paketlerinin ortak özelliğidir.

son olarak son günlerde fiyasko zinciri sonrası microsoft ürünlerinin ayrıntılı biçimde reklamını yapan byle bir yazıyla karşılaşmak-hem de bir hacker(!)ın adıyla- şaşırtıcı olmasa gerek

saygılar,selamlar...

Geri