Linkleri sakLasak ?

saklamalimi ?saklamamalimi

• Kullanılan toplam oy
    76
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pasaklı

New member
Reaction score
0
simdi linkli konular veriyoruz ya,yorum yazmadan bunlari indirebiliyoruz..
gizli link olsa yorum yazilinca linkler meydana ciksa da iyi olmas mi?
programlar bölümunde,dizilerde,videolarda falan

73etqph.gif
böle?

daha öncede öneriLdi bu konu.. hiçbirinde olumlu yanıt cıkmadı.. ßuraya kadar gizlemeden geldik bundan sonrada gizlemenin anlamı yok.. saçma sapan mesajlar yazıp konuyu görmeye calısan uyeler olucak çok kötü ßi görüntü çıkıcak ortaya..

öle deme ya..
sen o kadar ugrasiyosun aciyosun konuyu adam geliyo hic bisiy yapmadan indirip indirip gidiyo..
hem böylelikle usengec uyeler de aktif olurlar belki..

öle deme ya..
sen o kadar ugrasiyosun aciyosun konuyu adam geliyo hic bisiy yapmadan indirip indirip gidiyo..
hem böylelikle usengec uyeler de aktif olurlar belki..

bu konuda haklısın ama konuyu alıp dagitan çok kişi var hackhell'in büyümesinde iyi rol oynuyorlar içinde reklam dolu bir konu =)

pasaklı hiçbir şekilde bi fayda sağlayacağını zannetmiyorum.
üşengeç insanların mesaj yazmasını sağlamak ise amaç;
emin ol yazacakları mesaj bunlardan başka bişey olamaz

"güzel, bakalım, eline saglık, indiriorum, hll sana, tbrikler, hmmmmmmm, saol, teşekkürler, güzel paylaşım vs... vs..."

şahsım adına konuşuyorum böyle gelecek üye, bizden uzak allah'la iç içe olsun :)

"güzel, bakalım, eline saglık, indiriorum, hll sana, tbrikler, hmmmmmmm, saol, teşekkürler, güzel paylaşım vs... vs..."

iyide bu msg lar simdide yaziliyo,gir bir konuya bu msglarla karsilasicaksin,

gizli link oldugunda konu canlanicak yorumlar yazilicak ve o konu unutulmicak arkalarda kalmiycak..:melek

iyide bu msg lar simdide yaziliyo,gir bir konuya bu msglarla karsilasicaksin,

gizli link oldugunda konu canlanicak yorumlar yazilicak ve o konu unutulmicak arkalarda kalmiycak..:melek

evet yazılıordur eminim buna ama forum konularının %30'una yazılıordur bu tür cvplar şu anda.
Gizli link olarak düşünüldüğü zaman bu mesajları bütün konularda görüces. Şahsen benim içim kaldırmaz artık aynı şeyleri okumaktan insan bıkar :)

evet yazılıordur eminim buna ama forum konularının %30'una yazılıordur bu tür cvplar şu anda.
Gizli link olarak düşünüldüğü zaman bu mesajları bütün konularda görüces. Şahsen benim içim kaldırmaz artık aynı şeyleri okumaktan insan bıkar :)

okumassin sende :melek :)

peki teşekkür edince gözükse linkler nasıl olur :eek:

bazı sitelerde rastladığım bir uygulama ve gerçekten sinir bozucu geliyor bana..
evet üyelerin hiç bir yorumda bulunmadan veya bir teşekkür etmeden konulardan faydalanması da pek hoş değil ama gereksiz bir çok mesaj sonucunda forumda yavaşlama,ağırlaşma gibi sorunlarda çoğalacaktır..

emeğe saygısı olan insan zaten takdir amaçlı teşekkür butonuna tıklar yoksa bunu zorla yaptırmak ne bize birşey kazandırır ne de emeğe saygısı olmayan bu üyelere..

Benim için konuma yazarak teşekkür eden insan özeldir ve bu nedenle bu özelliği hissetmemi engellememesi açısından uygun görmüyorum :)

Birde program vs paylaşımlarda userlar karsılastıkları sorunları konuya yazıyor ve bilgisi olan veya konu sahibi yardımcı olamaya calısıyor, eger böyle bir uygulama olursa gereksiz cok mesaj olacagından, arada sorulan sorular kaynayabilir yada konu sahibinin konuyu kontrol etmesi zor olabilir.

+şimdi biz de başka "forumlara" uysak, 2.2 milyon "mesaj" olacak, 60 milyon "mesaj" !!!
+çoğaltacaz :) :) :)

bence boşverin :goz:

diğer forumlarda uygulanan bu sistem gerçekten saçma sapan sonuçlar doğuruyor

asfra fjajdasfas bjfdjfjsaf şeklinde mesajlar çoğalıyor...

gizleme sadece paylaşımcıya kalsa daha iyi olur.. mesela 20 tane resim paylaşacaksınız 5 resim açık olup geri kalanlar kapalı olsa ve yorum değilde teşekküre basılınca açılsa daha iyi olur...

ama yorum yapılınca açılan içeriğe sonuna kadar hayırrrrrrrrrrrrr ------------------

ben de bir açıdan saklanamsından yanayım ama konuya cevap yazılınca açılan linkler gerçekten de anlamsız sırf asgari harf sayısını doldurup yazılmak zorunda olunan mesajlara dönüşecek.
belki teşekkür butonuna basılınca açılan linkler olablilir ama o zmana da kişilerin teşekkür sayıları fırlıcak düşünsenize bir çok indirilen merakla beklenen bir programı gizli linkle yayınladığınızı teşekkür edilcek evet ve indidirlcek programa ama konuda hiç mesaj olmıcak kimse fikrini yazıcak.
diğer forumlarda bu uygulama çok yaygınlaştı ve bazıları çok sinir bozucu oluyor açıkcası ben siteme sinir olmak istemem teşekkür etmeyi bile eder teşekkürünü paşalar gibi ya da içinden gelen yorumu yazar , sömürücüyse de indirir gider bu tip biri de yorum yazmayıversin ....
konu için sağol nerdeyse eşitmiş saklansın ve de saklanmasın diyenler .

linklerin saklanması yorumdan sonra gözükmesi gereksiz msgların çoğalmasına neden olur...

düşün sürekli

saol mükemmel

gibi şeyler okuduğunu... Çok sıkıcı olur ve sürekli post kasılmasınada neden olabileceği için forumda kasmalara neden olabilir (tabi bu hemen olmaz zaman içinde...)

ayrıca

programlar oyun bölümünde paylaşımları teşekküre ihtiyacı olmayan kişiler yapıyor. Hepsi forumun demirbaşı göz bebeği durumunda ne teşşekküre neden saol güzel gibi mesajlara ihtiyacları var....

insanları post teşekkür kasmaya zorlarsan nede demokrasi nerde hak özgürlük dimi :D:D:D :p

Kısaca Bence yüksek sayıda üyesi olan forumlar için anlamsız hatta zararlı

ya linklerin yasaklanmasından ziyade ben şahsım olarak bu forumda da mevcut olan paylaşımların sonundaki emeğe saygı, teşekkür botonuna bas, binimum teşekkür butonunu gösteren resimler işaretler gibi eklentileride pek etik bulmuyorum...

insanın gözüne sokar gibi iş yaptırmak bence anlamsız.. yapılan işe harcanan emeğe saygısı olan insan zaten teşekkürü basacak yada mesajı yazacaktır..

benim düşüncem bu...

bence pasak haklı iyi olur bencede .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri