!!!...Linkin Park...!!!

süper olmuş dostum.bende tabiki in the end diyorm.eline saglık:)

Aranızda son albümünü dinlemiş olan varmı?

bence albüm güzel olmuş..

ben dinledim albümü cok bekledim gozumde cok buyudu ama pek de beklediğim gibi çıkmadı ben daha etkileyici bişeyler bekliyodum ama yine de güzel
1-2 parca dısında ritimler cok agır kalıyo bence eski sarkıları cok daha guzel di ozellikle hybird theory albümü eski olmasına ragmen benim için hala playlist lerin en ust sıralarında

in the end
breaking the habit
a place for my head
numb___
en sevdigim şarkıları

linkin park t-shirt imi cıkaramayacak
kadar seviyomm onları bana göre su an dünyadaki en iyi 3 gruptan biri

evanescence ,green day ile birlikte

linkin park bence en iyi gruplardan biriydi. Chester se kanseri olmasına çok üzülmüştüm. Gelecek vadeden bi gruptu. Belkide dünyada zirve yapan tek grup olma namına ulaşabilirlerdi. :( Aslnda mike tk başına gene söyleyebilir ama chester gibi bağıran bi adam olamz. bi konserini indirip izlemiştim adama resmen kendini yırtıyordu. :p bogazdaki damarlar patlarcasına şişiyordu. :D ne diyelim güzel gruptu :sigara su sıralar yeni grup keşkettim adları knightwish gerçekten iyi şarkıları var. Daha çok yeniler ama iyi çıkış yaptılar. Gelcek vadediyor. :victory

Minutes To Midnight Çıktı!
normal_m2m-cover_1175614166360.jpg

Linkin Park ın ÇOK uuzun zamandır beklenen albümü Minutes To Midnight bugün tüm dünyada satışa sunuldu!.

MTM Şarkı sözleri ve çevirileri için tıklayınız.
MTM Siparişi için tıklayınız.
normal_mtm3.jpg

MTM Kitapçığını görmek için tıklayınız.

Linkin Park Astoria Konser görüntülerini izlemek için tıklayınız.

Albümün internete sızması - Mike Shinoda

tüm linkin park fanlarına ithafen;

albümün internete sızışını yeni öğrenip buraya bir şeyler yazmak gerektiğini düşündük.bu olay bir yandan bizi sevindirirken öte yandan hayal kırıklığı yaşamamıza sebep oldu.işte sebebi;

fanlarınızla eserinizi - ki eseriniz 15 ay üzerinde çalışınca sizden bir parça olur - paylaşmak kadar güzel bir şey olamaz.o osere bazen kendinizden bir şey verirsiniz, bazen onun hakkında heyecanlanır, bazen onun için sevinir, ya da tartışırsınız.bu da o eseri eser yapan şeydir. bu yüzden albümü dinlemeniz güzel, umarız her saniyesini anlayarak ve hissederek dinlersiniz.Yazının devamını okumak için tıklayınız.

Joe hahn neden arka planda ? İşte cevabı.Kendi ağzından.

Joe Hahn'ın geçtiğimiz günlerde LPA ile yaptığı röportajda bu albümdeki pasifliği bir spekülasyon konusu olmuştu.
Sanırım birçoğumuz eski Mr.Hahn'ı göremiyoruz / göremeyeceğiz bu albümde.
Ancak tüm bunlara açıklık getirmenin gerektiği düşünülmüş olmalı ki, Joe ve Mike bunun hakkında bir şeyler söyleme zorunluluğu hissettiler.Röportajı okumak için tıklayınız.

Rob ile MTM röportajı

Linkin Park'ın davulcusu Rob grubun sound'ının neden değiştiğini anlattı.
Geçen yıl internette gülünç bir manşet ortaya çıktı.''LP Nu-Metal sound'unun tamamen değişeceğini söylüyor''diye.Rob bize herşeyi anlattı.Röportajı okumak için tıklayınız.

Joe'nun tasarladığı oyuncaklar

tFn35338.jpg

NE435409.jpg

Linkin Park Resim Galerisi

5.000 resimden oluşan LP Resim Galeri'sini ziyaret etmek için tıklayınız.

L.P. Tokyo’dan isyan edecek

Küresel ısınmaya karşı başlatılan en büyük organizasyon Live Earth’te Linkin Park’ta sahne alacak.

29052007110441_47_479555lin.jpg

Dünya çapında gerçekleşecek olan Live Earth organizasyonu, 7 Temmuz’da, 9 ülkede küresel ısınmaya hayır diyecek.

İstanbul, Tokyo, Londra, Sydney, Shanghai, Johannesburg, Hamburg, Rio De Janeiro ve New York’ta düzenlenecek Live Earth’ün Tokyo ayağında Linkin Park sahne alırken, Londra ayağında ise Beastie Boys, Snow Patrol, Razorlight ve Madonna gibi isimler bulunuyor.

Live Earth İstanbul için henüz açıklanan bir isim yok.​

LPT Ödüllü Quiz

Yakında 1 yaşını dolduracak olan Linkin Park Türkiye 1. yaşına yaklaşırken tüm üyeler için eğlenceli ve kazançlı bir projeye imza atıyor.

Quiz özellikleri;

* Quiz 20 sorudan oluşmaktadır.
* Çoktan seçmeli ve klasik cevap verilebilecek soruların kombinasyonları bu quizde yer almaktadır.
* Bu quizde Linkin Park üyelerine, gruba ve grupla alakalı kişilere dair sorular yer almaktadır.Kısaca grubu iyi takip eden herkes bu soruları cevaplayabilir.

Ödüller

1.ye LPT Özel Tişörtü ve LPT DVD'si **

lpttbz5copyqz3wk2.th.jpg

2.ye LPT DVD'si

3. ye 1 adet Linkin Park posteri

**LPT DVD içeriği;

Rock Am Ring 2004 Konseri
Webster Hall Theater 2007 Konseri
LPU 2003 Detroit Konseri
AOL Music 2007 Canlı Performans Kayıtları
LP Türkiye 2007 Tanıtım Videosu
Rock Am Ring 2001 Konseri
ve videoları çalıştırmak için kodek paketleri , flv oynatıcı

Yarışmaya katılmak için tıklayınız.

Stuff Dergisi Röportajı

Linkin Park üyelerinden Mike Shinoda yeni albümleri “Minutes to Midnight” hakkındaki gerçekleri bizlerle paylaştı.

Grubun Geçmiş Birkaç Yıldaki Sessizliği Üzerine

5 yıllık aralıksız turumuzun ardından dinleniyorduk, ve bir süre de yazmak için zaman harcadık. Albümün sözlerini yazması ve kaydetmesi 12 ay sürdü ve tarzımızın evrimiyle geliyoruz.Röportajının tamamını okumak için tıklayınız.

Paul Harries ve yeni fotoğraflar
Paul Harries çekimi yeni fotoğraflar;

Resimleri görmek için tıklayınız.

Hürriyet Gazetesi'nden MTM'ye tam not.

Türkiye'nin öncü gazetelerinden Hürriyet bu haftaki Keyif ekinde Minutes to Midnight a en geniş yeri ayırdı.
5 yıldız üzerinden 4 yıldız alan Minutes to Midngiht için yazılanları aşağıdaki taramadan okuyabilirsiniz.

Resmi görmek için tıklayınız.

MTM 623 Bin Sattı!

Minutes To Midnight albümü 2007 yılında çıktığı ilk hafta en çok satış yapan albüm konumunda.Albüm ilk haftada Amerika'da 623,000 kopya sattı

Ek Bilgi:Meteora ilk haftasında 810,000 kopya satmış

MTM En Çok Satan Albüm!
Amazon.com 'un en çok satanlar listesinde Linkin Park Minutes To Midnight albümü ile ilk sıraya yerleşti.

Listeyi görmek için tıklayınız.

LP D&R Zirvesinde

En Çok Satılanlar Listesi - Alternative Rock

1. Minutes To Midnight - Linkin Park
2. Black Holes & Revelations - Muse
3. Meteora - Linkin Park
4. Light Crenades - Incubus
5. Sam's Town - The Killers
6. Reanimation - Linkin Park
7. A Rush Of Blood To The Head - Coldplay
8. The Bends - Radiohead
9. Placebo - Placebo
10. Without You I'm Nothing - Placebo

İnanılmaz!

Chester kendisi ile yapılan bir röpörtajda Minutes To Midnight albümünün satış rakamlarını değerlendirdi.

Chester rakamların gerçekten aşırı olduğunu belirtti ve "Bu albümde iyi bir iş çıkardığımızı biliyorum ama kendi kendime 'İlk haftada 250.000 kopya satarsak çok mutlu olacağım' diyordum.Ama ilk haftada 620.000 satması gerçekten inanılmaz birşey" dedi

Meteora ilk haftasında 810.000 kopya satmıştı

Yeni Linkin Park Wallpaper'ları

Wallpaper 1
Wallpaper 2
Wallpaper 3
Wallpaper 4
Wallpaper 5
Wallpaper 6
Wallpaper 7
Wallpaper 8

Linkin Park bir numara

Linkin Park son albümü "Minutes to Midnight" ile Amerika Billboard albümler listesinde bir numaraya yükseldi.

12062007140228_47_483267par.jpg

Yeni albümde şarkı sözleri günümüz olaylarından etkilenimlerle dolu. Bunların başında ise Irak’taki durum yer alıyor. Linkin Park yeni albümü "Minutes to Midnight" ile müzik listelerinin üst sıralarında dolaşıyor.

Albümden çıkan ilk single "What I've Done" Amerika Modern Rock şarkıları listesinde üst sıralara yerleşti. Grup üyeleri bu albümde politik olmadıklarını özellikle belirtiyor, fakat sosyallikten de uzak değiller.

2003’te çıkardıkları Meteora’dan beri grubun gelişimini gösteren tek kanıt şarkı sözleri de değil. Shinoda'nın şiirsel notalarının daha az duyulması gibi birtakım detaylar var. Fakat Chester Bennington’un çığlıkları hâlâ insanın içine işliyor.

Albümde bazı şarkılar nedeniyle tarzlarının poplaştığı yorumu yapılsa da Linkin Park’ın nü-metal hissi her zamanki yerinde duruyor.

Grubun bu anlamda tek istediği dinleyicilerin Linkin Park’taki değişimin daha iyiye doğru olduğunu fark etmesi. Grup şimdi, 7 Temmuz’da verecekleri Live Earth konseri için hazırlanıyor.​

Varsa yoksa Linkin Park

Chester Bennington Linkin Park’ın her şeyden önce geldiğini söylüyor.

22062007145204_47_485604lin.jpg

Linkin Park solisti Chester Bennington’ın yan projesi Dead By Sunrise şimdilik çalışmalarına ara verdi ve Chester Linkin Park’la turneye çıkmaya hazırlanıyor.

Birkaç yıldır bu projenin devam ettiğini belirten Bennington, ne olursa olsun Linkin Park’ın her zaman daha önce geldiğini söylüyor.

Chester Bennington; “Tüm enerjimi Dead By Sunrise için harcıyordum son zamanlarda. Stüdyoda devamlı yeni şeyler kaydediyorduk. Sonra Linkin Park albümü devreye girdi ve Dead By Sunrise’a ara vermek zorunda kaldım. Çünkü Linkin Park her zaman ilk sırada yer alıyor benim için. Önce Linkin Park turnesi bitsin, sonra hemen Dead By Sunrise’ın albüm kayıtlarına başlayacağız.” diye konuştu.

Linkin Park Tube!!

Artık LP videolarının tamamını tek bir siteden izleyebileceksiniz.Linkin Park Tube hizmete girmiştir.: ).LP'nin alt yazılı klipleri,özel videoları vs.

www.linkinparktube.com
rnekfy5.jpg

Yeni klip ''Bleed it out'' a !

Minutes To Midnight'ın 2.klibi ''Bleed it Out '' adlı şarkıya çekilecek.Klibi ''What i've Done'' adlı şarkıda olduğu gibi Joe Hahn yönetecek.

MTM ABD'de 1 Milyon Sattı

RIAA'nın verdiği bilgilere göre MTM ABD'de 4 haftada 1 milyon satma baaşrısını elde etti.Ayrıca tüm dünyaya toplamda 3.3 milyon kopya dağıtıldı.

Linkin Park Teen Choice Awards'da Aday Gösterildi

What I've Done şarkısı "En iyi rock şarkısı" dalında aday gösterildi. Ödüller 8 Ağustos günü yapılacak törenle verilecek.

Transformers Soundtrack Albümü Çıktı!

ŞARKI LİSTESİ

1. Linkin Park/What I've Done
2. Smashing Pumpkins/Doomsday Clock
3. Disturbed/This Moment
4. Goo Goo Dolls/Before It's Too Late (Sam and Mikaela's Theme)
5. The Used/Pretty Handsome Awkward
6. HIM/Passion's Killing Floor
7. Taking Back Sunday/What's It Feel Like To Be A Ghost? (Not in Film)
8. Styles Of Beyond featuring Mike Shinoda/Second To None
9. Armor For Sleep/End Of The World (Not in Film)
10. Idiot Pilot/Retina And The Sky (Not in Film)
11. Julien-K/Technical Difficulties
12. Mutemath/Transformers Theme (Not in Film)

Linkin Park Her Zaman İlk Sırada Yer Alıyor

Chester Bennington’ın yan projesi Dead By Sunrise şimdilik çalışmalarına ara verdi ve Chester Linkin Park’la turneye çıkmaya hazırlanıyor.

Birkaç yıldır bu projenin devam ettiğini belirten Bennington, ne olursa olsun Linkin Park’ın her zaman daha önce geldiğini söylüyor

“Tüm enerjimi Dead By Sunrise için harcıyordum son zamanlarda. Stüdyoda devamlı yeni şeyler kaydediyorduk. Sonra Linkin Park albümü devreye girdi ve Dead By Sunrise’a ara vermek zorunda kaldım. Çünkü Linkin Park her zaman ilk sırada yer alıyor benim için. Önce Linkin Park turnesi bitsin, sonra hemen Dead By Sunrise’ın albüm kayıtlarına başlayacağız.” diye konuştu Chester Bennington.

Yeni Albüm mü Geliyor?
Bu yıl başka bir LP albümü mü? Belki...

AOL.com & Billboard.com'da belirtildiği gibi, bu yıl bir Linkin Park albümü çıkabilir.Remix albüm mü olur, Greatest Hits mi olur, MTM B-sides mı olur, bu bilinmiyor. Ayrıca Yahoo.com, BEN SALAĞIN TEKİYİM.com, & ArtistDirect.com da "Compilations Boxed and Sets" olarak listelendi. BEN SALAĞIN TEKİYİM.com da albüm çıkış tarihi Eylül 18 olarak belirtildi.

Dünyadan Minutes to Midnight Eleştirileri.

Ultimate Guitar,IGN.com,Rolling Stone,In The News ve The Daily Aztec eleştirilerinin çevirilerini okumak için tıklayınız.

Live Earth Videoları!
Live Earth konserlerinin Tokyo ayağına katılan LP'nin canlı performanslarını izlemek için tıklayınız.

Meraklısına Kaynak: www.lpturkiye.com

meteora albumundeki şarkıların hepsi guzel

Farklı bir sound’la dinleyici karşısına çıkan LP adını yine zirveye yazdırdı!

20072007141042_47_492385lp2.jpg

Büyük bir risk alıp tamamen farklı bir sound’la dinleyicilerinin karşısına çıkan eskinin nu-metal devi, yeninin rockerları Linkin Park, önemli olanın iyi müzik yapmak olduğunu kanıtladı.

Daha albümün kaydı esnasında çok iddialı bir albüm kaydettiklerini söyleyen Mike Shinoda ve prodüktör Rick Rubin, Linkin Park dinleyicilerinin de zaman içerisinde müzikal zevklerinin geliştiğini söylemiş ve “Minutes To Midnight” albümünü koşulsuz seveceklerini belirtmişlerdi.

İkili bu iddialarında haklı olduklarını ilk hafta satışlarıyla kanıtladı. Nielsen Sound Scan’a göre “Minutes To Midnıght”, yayınlandığı hafta içerisinde 623.000 kopya satarak 2007’nin en büyük ilk hafta satışını gerçekleştirdi.

Grup adına konuşan gitarist Brad Delson, daha önceki kayıtlarına en yakın duran ‘Bleed It Out’un da önceki albümlerdeki popüler olan şarkılardan daha çok tepki aldığını belirtti.

Rockda En Sewdiğim Grup yaw LP çok ellerine saglık

gercekten de stillerini degiştirdikten sonra onyargı ile yaklaşmıştım ..ve son albumlerini dinlemeimştim..ta ki what I have done sarkısını ve klibini izleyenene kadar..gercekten müthiş bi sarkı..

Linkin Park’ta favorin kim?

Linkin Park’ın karizmatik iki isminden hangisi senin favorin?

19102007133717_47_508518lip.jpg

Nu metal’in başarılı grubu Linkin Park’ın başarılı isimleri Chester Bennington ve Mike Shinoda’yı masaya yatırdık. Bakalım bu karizmatik ve başarılı iki adamdan hangisi daha iyi?

Geçmiş

Japon Amerikalı bir baba ile Macar annenin iki çocuğundan biri olan Mike Shinoda’nın müzikle tanışması ortaokul dönemine denk geliyor. Önce piyona dersleri alan Mike, bu dönemde bir yanda da gitar çalmayı öğreniyor. Vokal olarak da ekstra bir şeyler yapmak isteyen Mike, rap stili vokal üzerine de çalışmalarda bulundu. Shinoda, okul arkadaşı Brad Delson ve Rob Bourdon ile Xero’yu kurdu. Xero’nun ardından ise önceleri Hybrid Theory olarak bilinen günümüzün en büyük grupları arasında gösterilen Linkin Park’ın kurucuları arasında yer aldı.

Henüz küçük yaştayken anne babasının boşanmasının ardından başına cinsel tacizden uyuşturucu bağımlılığına kadar birçok felaket gelen Chester ise bunlardan müzikle uğraşarak kurtulmuş. 1993 yılında Grey Daze isimli gruba dahil olan Chester, A&R’ın başkan yardımcısı Jeff Blue’nun teklifi üzerine Linkin Park seçmelerine katılmış ve hayatının en büyük dönüm noktasını yaşamış.

Mike: 9 – Chester: 4

Üretkenlik

Chester, Linkin Park’ın şarkı yazımlarında pek etkin bir rol oynamazken Mike Shinoda ise kayıt dönemi stüdyodan çıkmayan Linkin Park üyesi olarak tanınıyor. A’dan Z’Ye Linkin Park’ın tüm prodüksiyonlarıyla ilgilenen Shinoda, aynı zamanda bir diğer grubu Fort Minor dahil olmak üzere birçok isme prodüksiyon anlamında katkıda bulunuyor. Hemen hemen bütün Linkin Park şarkılarının yazımlarında ismi bulunan Shinoda, Linkin Park sound’unun belirleyici ismi olarak da kabul edilebilir. Chester Bennington ise Orgy’den Ryan Shuck ve Amir Derakh ile kurduğu ‘Dead by Sunrise’ın şarkı yazımının önemli bir bölümünü üstlenmiş durumda.

Mike: 10 – Chester: 5

Yetenek

Bir müzik adamının sahip olması gereken yeteneklerin büyük bir çoğunluğuna sahip olan Mike, bu konuda grup arkadaşlarına bir hayli fark atıyor. Şarkı yazımı, prodüksiyon derken enstrüman çalımı konusunda da oldukça başarılı. Özellikle Linkin Park’ın son albümü ‘Minutes To Midnight’ta gitara daha da asılan Shinoda, sahnedeyken de piyanosunun başına oturmaktan vazgeçmiyor. Özellikle grubun canlı performanslarını izleyenler göreceklerdir ki Linkin Park’ın en büyük silahlarından biri olarak gösterilen vokaliyle Chester, solistliğini yanı sıra gitar çalımında da Mike’a zaman zaman rakip olabileceğini gösteriyor.

Mike: 9 – Chester: 7

Ses

Mike, prodüksiyon konusunda Linkin Park’ı nasıl kotarıyorsa mikrofon başında da Chester bu işi sırtlıyor. Ancak Chester’ın başı eleştirmenlerle dertte. Linkin Park’ın çoğu konserinde grubun performansı yıldızlarla süslenirken Chester’ın vokali için albüm eleştirilerinde yazılan olumlu yazılar maalesef tersine dönüyor. Diyafram ve kafa sesini iyi kullanan Chester, konserlerde detone olmaktan kendini kurtaramıyor ne yazık ki. Grubun ikinci solistliğini üstlenen Mike ise rap vokallerinde bir hayli başarılı bir görüntü çiziyor.

Mike: 7 – Chester: 8

Karizma

Chester, kendine has giyim tarzı ve dövmeleri ile Linkin Park üyeleri arasında hemen dikkati çekiyor. Özellikle ‘Minutes To Midnight’ın yayınlanmasıyla beraber giyim tarzında daha da olgun ve bir o kadar da serseri bir havaya bürünen Chester, sahnedeyken grubun frontman’i olduğunu herkese hissettiriyor. Seyirciyle iletişim kurma konusunda da son derece başarılı olan Mike ile birbirlerine laf atmaktan da duramıyorlar. İkilinin bu esprili konuşmalarını da izlemek ayrı zevk olsa gerek. Chester’ın yanı sıra Mike da sahnede daha konuşkan bir tavır sergiliyor. Sahnede piyanonun başına geçen Mike frontmanliği birkaç dakikalığına da olsa Chester’dan alıyor.

Mike: 7 – Chester: 9

Linkin Park Kazası

Linkin Park solisti Chester Bennington Avustralya'daki konserleri sırasında sahnede kolunu kırdı. Hafta boyunca Avustralya'da konser veren Linkin Park'ın solisti Chester Bennington, henüz 4 şarkı söylemişken sahnede düştü ve kolunu kırdı.

Bennington çektiği acıya rağmen konsere devam etti. Gitarist Mike Shinoba resmi internet sitelerinde yazdığı mesajda: "Evet, Chester Melbourne konserinde kolunu kırdı. 4 şarkıda kolunun kırılmasına rağmen, konsere devam ettik. Herkese "geçmiş olsun" mesajları için teşekkür ederiz. Ertelenen herhangi bir konserimiz yok, kimse merak etmesin." diyerek hayranlarını biraz da olsa rahatlattı.​

Linkin Park gerçektende süper bi grup. Şarkılarına gelince çoşmamak eldemi:)
Favorin ne derseniz her şarkısı güzel :)

Geri