Link Değişimi Yapıcak Siteler Aranıyor

byaBanCı

New member
Reaction score
0
Hem reklam amaçlı hemde sitemin page rank'ını artırmak için text link değişmi yapmak istiyorum. Sitemin içeriğinde mp3 ve forum var. Günlük 3000 le 4000 arası tekil hiti var sitenin. Link değişimi yapıcak sitelerinde benim sitemin hitine az çok yakın olsun. Değişim yapıcak siteler pm den ulaşabilir bana

ben pm atamıyorum fakat istersen sen bana at site adresini yada mail adresini site: www.yazilimci.org incele istersen..

leaderx' Alıntı:
ben pm atamıyorum fakat istersen sen bana at site adresini yada mail adresini site: www.yazilimci.org incele istersen..

tamam pmden msn adresimi gönderiyorum ordan bana ulaşa bilisin. Sizin topliste en üsteki site benim sitem :D

bende istiom değişim pagerank 4 sitemin :D pm atarsın maile

byaBanCı' Alıntı:
Hem reklam amaçlı hemde sitemin page rank'ını artırmak için text link değişmi yapmak istiyorum. Sitemin içeriğinde mp3 ve forum var. Günlük 3000 le 4000 arası tekil hiti var sitenin. Link değişimi yapıcak sitelerinde benim sitemin hitine az çok yakın olsun. Değişim yapıcak siteler pm den ulaşabilir bana

ben talibim dotum benim de hitim seninkine yakın page rank ımda 4 beraber güzel işler yapabiliriz senle bana öze mesaj atasan msn adresimi alabilirsin iyi günler

byaBanCı' Alıntı:

dostum bende yapmak istiyorum yanlız bende de pm yok msn adresını atarsan konusmak isterimseninle saygılar..:hhman:

kardeşim sitenin adresini versen de bizde ona göre incelesek olmaz mı?

http://turkishmusic.be/reklam/reklam.htm

tanıdık gelıyor bı yerden ama neyse ...

alttakı Desing By CaKıR yerıne keske orjınal tasarımcısının adını koysaydınız bıraz emege saygınız oldugunu hısettırırdınız hıc degılse...

yaw arkadaşlar bende reklam takası yapmak istiyorum ama sizlere yetecek kadar üyem yok ne olur bana da bi yardım etseniz arkadaşlar

Dark_Angel' Alıntı:
http://turkishmusic.be/reklam/reklam.htm

tanıdık gelıyor bı yerden ama neyse ...

alttakı Desing By CaKıR yerıne keske orjınal tasarımcısının adını koysaydınız bıraz emege saygınız oldugunu hısettırırdınız hıc degılse...

Siteyi açarken aceleyle birşey hazırlamam gerekiyordu. Bunu koydum . 1 kaç gün sonra değiştiriyorum kendim yapıcam. Emeğe saygımız var elbette solarizin ellerine sağlık çok güzel tasarımları var. Siteyi açarken düşünemedim değiştirmeyi acemiliğime geldi.

Geri