LincoLn'mü... ? Roberto CarLos'mu... ?

Sizce LincoLn mü ? Roberto CarLos mu ?

• Cassio LincoLn

Kullanılan: 89 54.6%
  • Roßerto CarLos

Kullanılan: 74 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    163
lincoln derim ben ama carlosta kendini dünyada göstermiş ünlü bir futbolcu.biz bu nicki arkadaşımla birlikte kullanıyoruz.o fbli olduğu için robertoya vermiştir.ama benim tercihim lincoln

Not:Ne fenerli ne cimbomluyum

yapmayın arkadaşlar ya. R. Carlos'la Lincoln kıyaslanır mı? R.carlos şampiyonlar liginde bile ,değil Lincoln , 6alatasaraydaki futbolcuları toplamından fazla maç yapmıştır

Takıma yararlılık yönünden Lincoln çünkü orta saha oyuncusu ve 10 numara Reklam olarak ise Roberte carlos defans sol kanat oyuncusu. Her zaman iyi bir 10 numaralı oyuncusu defans sol kanat oyuncusundan çok daha fazla katkı sağlar takımına.

kıyaslama yanlış
birisi sol açık
birisi forvet arkası

kesinlikle ............carlos..............

Tabiqi Tartışılmaz Carlos.. Karıyerıne bakın ıcraata degıl..

Arkadaşlar niye karşılaştırıyoruz ki? Takıma katkısı nedir ona bakalım...Carlos yıllardır biriktirmiş, bugün adından bile bahsederken heyecan veriyor. Lincoln takıma Carlos'un Fenerbahçe'ye olduğundan fazla faydalı bir oyuncu..Bunu da inkar edemezsiniz. Ben Gayatasaraylıyım, deseler ki Carlos mu Lincoln mü? Tabi ki Lincoln. Bu Lincoln daha iyi bir oyuncu olduğu için değil, Galatasaray daha faydalı olacağı için..

her maçın babası carloss ağar abiiii :D

Geri