Lincoln'e ilk teklif Almanya'dan

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Lincoln'e ilk teklif Almanya'dan

fft17_mf206612.Jpeg

Galatasaray yönetiminin, sürekli sorun çıkaran Cassio Lincoln'e kulüp ararken, sürpriz bir teklif Almanya'dan geldi.

Bülent Korkmaz ile ters düşen ve köprüleri atan Cassio Lincoln'e gelmediği her gün için 14 bin euro ceza kesilecek. Yönetimden 5 gün izin isteyen Lincoln, sadece 2 gün için "Evet" denmesine rağmen 11 bavulla ülkesinin yolunu tuttu. Brezilyalı futbolcunun disiplinsiz tavırları yönetimi çileden çıkardı. Yöneticiler, bugünkü idmana noter getirip tutanak tutturacak. Lincoln'e de gelmediği her gün için 14 bin euro ceza kesilecek. Brezilyalı yıldızın giderken, "Hafta sonundan önce dönmem" dediği biliniyor.

DEFTER KESİN KAPANIYOR
Yönetimin günlük 14 bin euro dışında disiplinsizliği nedeniyle de 100 bin euro ceza vermesi bekleniyor. G.Saray yönetimi sürekli sorun çıkaran Lincoln'ü göndermek için de çare arıyor. Brezilyalı oyuncuya ilk teklifin Wolfsburg'tan geldiği belirtiliyor. Alman ekibinin teknik direktörü Felix Magath'ın, "Yıldız oyuncular sorunlu olur. Onu ben adam ederim. Üstelik Almanya'yı da biliyor" diyerek yönetime rapor verdiği biliniyor. Alman ekibi ile pazarlıkların başladığı, her şartta Lincoln defterinin kapatılacağı ifade ediliyor.
kaynak

gitsin zaten sorunlu oyuncularla galatasarayın işi olmaz bize arda gibi adam lazım

Gönderin Gitsin Zararın Neresinden Dönersen Kardır, 3e 5e Bakmadan Satın Gitsin...

Adam problemli, uğraşması zor talibi varsa satın gitsin.Artık gelecek sezonu düşünmeliyiz zaten.

Meira'yı 6 M €'ya Zenit'e satan yönetim LincoLn'ü neden 14 M €'ya CSKA'ya vermedi? Biri bana bunu açıkLasın..

Kanka Boşver Geçmiş Gitmiş Yönetimin HataLarı Bini Aştı Zaten, O Zaman GönderiLmedi YanLıştı Ama Şimdi Yine GönderiLmeLi Değişen Bi Durum Yok, Geçmişi Bırakıp Önümüze BakmaLı Ve AciL ÇözümLer AramaLıyız...

bence bu adam gönderilmeden önce taraftarlar tarafından iyice bi tartaklanmalı cimbomuma ben bu kadar zarar veren başka bir futbolcu bilmiyorum nasıl bir kişiliği var anlamadım gitti yaa resmen bu adam maç seçiyodu ve bunu gören diğer futbolcularımız da bu adam yüzünden oynamıyodu

Fazla naz Aşık usandırır Gönderin Başka kulüpler uğraşsın Galatasaray sorunlu ve karakteri bozuk adamları adam yapmaya çalışamaz Rehabilitasyon merkezimi kulüpmü belli değil!
-Hamburg Maçında Yaptığı o iğrenç Hareketi Hala unutmamışım,Nerde RDM'lik oyuncu varsa bulup getirmesinler.
-Özhan Canaydın zamanında Alındı.
:goz:

Getirin 10 miLyon aLın sizin oLsun birazda siz çekin nazını

LincoLn türü oyuncuLarı kazanmak zordur.Bu tür oyuncuLarı eLde tutabiLmek için sevip ok$amak gerekiyor..Onun diLinden en çok Skibbe anLadı.Nitekim Ligde yaptığı asistLerde bunun kanıtı..GoLLeri saymıyorum adam asist kraLı..
Basının gereksiz eLe$tiri ve baskıLarı, taraftarın buna aLet oLması ve büLent hocanında LincoLn'ün diLinden anLamaması yüzünden LincoLn sorun çıkarıyor..
Bu sene takıma en çok katkısı oLan LincoLn'dür..Kimse bana aLternatif üretmesin istatistikLer bunun en büyük kanıtıdır..
LincoLn büyük oyuncu kazanıLmaLı..

Geri