Lincoln: Futbolun bir şov olduğu unutuluyor

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
fft17_mf142562.Jpeg

G.Saray'ın yıldızı, üzerine yürüyen Arıca'ya cevap verdi; "Amacım taraftarımızı coşturmaktı" dedi..

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, Hacettepe teknik direktörü Erdoğan Arıca'nın maç sonrasında kendisine saldırmasına ve yaptığı açıklamalara bir anlam veremediğini belirtti. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Lincoln "Galiba hala futbolun bir şov olduğunu öğrenemediler. Benim amacım asla rakiplerimi küçük düşürmek değildi. Topu sektirirken çevremde Hacettepeli oyuncu da yoktu. Ben o soğuk havada tribünlere gelen Galatasaraylı taraftarlara estetik hareketlerle teşeklür etmek istedim. Dünyanın her yerinde bu tip estetik hareket yapan futbolcular var. Bu türden bir tepki aldıklarını duymadım. Samimiyetime inanmayıp beni hala suçlayanlar varsa özür dilerim ama ben bu oyunu böyle oynamayı seviyorum."

SABAH

Erdoğan Arıca'nın yaptığı çok yanlıştı zaten.. Lincoln orta sahada yanında hiçiri hacettepeli yok 3-4 kere topu sektirdi bunda ne varki....

Erdoğan Arıca'dan mı öğreneceğiz yani saygıyı edebi?
kendisini tanıyanLar varsa biLir 100 keLimesinden 99'unun küfür oLduğunu..
Mecazi anLamda git de top sektir Arıca.. =))

Sana helal LİNCOLN sen kralsın.Erdoğan Arıca sen de adamsan ben varya ....

Doğru söylemiş lincoln katılıyorum futbol bir show dur binlerce insan futbolcuların yaptıkları estetik
akıl dolu hareketleri de görmek izlemek istiyor bunu birilerinin anlaması gerekir diye düşünüyorum bilgi için tşk.

11 e 11 ken yada metalist e yenilirken yapsaydı ya ozaman orda rakip 9 kişi bırakılmış maç bitmiş bide alay eder gibi top sektiriyor çok şanslı ki arkasında ki adam onu yakalayamadı yoksa şuan hastane de yatıyordu

hacettepe gençlerbirligi ankaraspor ve taraftarı olamyan kluplerin birinci ligde durmalarını istemiyorum ne bileyim bi karsıyaka bir göztepe veyahutta taraftarı olan onlarca takım var birinci ligi hak eden onlar gelsin futbolun zevki artsın bune 4 büyük hariç ve bir kaç kluıp hariç maclar nerdeyse taraftarsız oynanıyor böyle futbol mu olur futbol taraftar için olursa bir anlamı oluyor

işte bunu idrak edemeyen bir kac teknik direktörde böyle sacma sacma işler yapıyor

bunu vereceksin kaleci VOLKAN ın eline
top gibi sektirmezse ne oliyim zaten gecen sefer ucuz kurtuldu volkanın elinden

hala artiz artiz oynuyo
hatta son maçta yanına yaklasamadıda uzaktan sut cekiyordu kaleye :) :)

türk futbolunda bu tür hareketler yapılmadığı için insanlarımız bunu rakpleri küçümsemek olarak anlamışlar bu çok komik:)))
ronaldinho demekki türkiyeye gelse adamın derisini yüzecekler.

Şov Yapan Coşan LincoLn'u Bu Akşamki Herta Maçında Da Görmek İsteriz... :goz: Gücün Anca Hacettepe'ye Hava Atmaya Yeter... :eek:ut:

LincoLn Bırak Bu İşLeri Basit Oyna Başka Bişey İstemiyoruz Senden Sadece Görevini Yap Yeter İşin Gücün Göz Boyamak... :eek:ut:

çevremde hacettepeli futbolcu yoktu demiş olsa da nolcakki istediği gibi alay eder..alay etmişse sorun onda değil ona bu izni veren oynayamayan hacettepelilerdedir diye düşünüyorum.

doğru söylüyorsun comancero golü de zaten 50 metereden attı volkan'a dimi..boş konuşmayın arkadaşlar adam türkiye liginin en iyi futbolcusu kariyeri de ortada zaten volkan da iyi tanır kendisini.erdoğan arıca gibi çakma antrenörlerin gazına gelmeyin

futbolda görsellik olmasa maçtan tat alınmazki bu nasıl teknik direktör lincoln yeni yeni kendini bulmaya baslamısken küstürmenin bi alemi yok devam etsin bu hareketleri sindiremeyen t.direktörde gitsin boks macı izlesin veya amerikan futbolu izlesin

doğru söylüyorsun comancero golü de zaten 50 metereden attı volkan'a dimi..boş konuşmayın arkadaşlar adam türkiye liginin en iyi futbolcusu kariyeri de ortada zaten volkan da iyi tanır kendisini.erdoğan arıca gibi çakma antrenörlerin gazına gelmeyin

lincoln türkiye liginin en iyi oyuncusuysa hakan şükür de piyanist şantör dür :durdurun sen güldürme istersen böyle yorumlar yapıp türkiye liginin en iyi oyuncusu dediginde akla alex ten başkası gelemez kariyerden fln bahsetme hiç roberto carlos gibi bi dünya devi var yine lincoln kim oluyor bunların yanında ayrıca böyle yapmanız da hiç dogru deil 9 kişi kalmış bi rakip karşısında son dakika da yapıyor bunu maç 11 e 11 ken deil

bu insanlara noolmus böle anlayamadım gitti yauu adam top sektirmiss neymis rakibe saygısızlıkmıs dalga geciomus kime ne kardesim adam istediğini yapar.. hee bu arada rakibe bilerek tekme atmak saygısızlık olmuyo da bu top sektirmeler mi oluyor... Bazen futbolu baska seylerle karıstırıyoruz sonucta taraftar oraya güzel seyler görmeye gelmiss bence butun söylenilenler haksızca...

Geri