LincoLn Şimdi Kaç ALex Ediyor!!!

matematıkte bölme diyede bi işlem war...

Aslında bu modayı Beşiktaşlılar başlattı. Aldıkları her teknik orta saha oyuncusunu Alex`imizle karşılaştırıp, "Delgado 10 Alex eder", "Ricardinho 8 Alex eder" deyip gezdiler yıllarca...​

Hanginiz Takımınız Yeni Bir Transfer Yaptığında Arkadaşınızın Takımındaki Herhangi Bir FutboLcu iLe KarşıLaştırmıyorsunuz?

YıLdırım Demirören,Yönetim,Teknik Direktör Veya Çarşı'nın BöyLe Bir KarşıLaştırma Yaptığını İspatLaya BiLirmisiniz Bana İspatLarsanız Eğer Beşiktaş'LıLar BaşLattı Bu Modayı DiyebiLirsiniz...

Yoksa Bu KarşıLaştırmayı MahaLLede,OkuLda,İş Yerinde Herkes Yapıyor Bunun İçinde BeşiktaşLısıda Var FenerLiside GaLatasarayLısıda...

Her Neyse Ağzı oLan Konuşuyor İşte...Ayrıca BöyLe Antuka Bi Konu Sayesinde aLex'in Hayatta oLduğunu Öğrendim TeşekkürLer :goz:

Kaynak : Antu
Daha ne bekLersin ki ?

İstatistikLere bakın ey dostLar istatistikLere !!!
ALex'mi önde bu sezon LincoLn'mü ?

vhzrkg.jpg

Buda Benden oLsun

en azından bu kaynaktan sağlam bir kaynaktır antu dimi :D

Benım AnLamadıqım Bız [Beşiktaş KafiLesı] Bu FenerLıLere Istemeden Ne Kadar Çok Zarar Veripte Uzmusuz Yaw =) Her Bokta Dırek Beşiktaşımızı AnıyorLar.. Sızın aLexsı ŞampiyonLar Lıqındede AsıstLer Yaparken GoLLer Atarken Görmek Isterız BeyLer.. Hacettepeye Aziz YıLdırıma 10 Numara Forma Verin Oda Atar GoLunu =)

Kaynak : Antu
Daha ne bekLersin ki ?

İstatistikLere bakın ey dostLar istatistikLere !!!
ALex'mi önde bu sezon LincoLn'mü ?

her işiniz sezonluk anlık zaten.Sen bide genele bak bakıyım ondan sonra gel konuş.Sizin kaynaklarınızıda bilioz biz:D

MozoLe Miяach;4181627' Alıntı:
Benım AnLamadıqım Bız [Beşiktaş KafiLesı] Bu FenerLıLere Istemeden Ne Kadar Çok Zarar Veripte Uzmusuz Yaw =) Her Bokta Dırek Beşiktaşımızı AnıyorLar.. Sızın aLexsı ŞampiyonLar Lıqındede AsıstLer Yaparken GoLLer Atarken Görmek Isterız BeyLer.. Hacettepeye Aziz YıLdırıma 10 Numara Forma Verin Oda Atar GoLunu =)

O zaman aç geçen seneki şampiyonlar ligi maçlarını seyret.attığı gollere asistlere bak ondan sonra gel konuş.Bide kendi şampiyonlar ligi maçınıza bak.Rekor kırdınız daha gelmişsin Avrupadan konuşuyon:D

Geri