"Lincoln'ün ettiği küfürler adam öldürme sebebi"!

ya bırakın bizde futbol oynuyoruz biz 1.dakikadan itibaren son düdüğe kadar anamıza,ölmüş babamıza kadar küfür yiyoruz gıkımız çıkmıyo.bi işten ekmek yiyosan çeneni kapamasını bilceksin.elbette insanın içine işler ama Volkan gibi milli bi kaleci bunu yaparsa diğerleri neler yapar artık.

yook kardeş böyle demen yanlış
belki sen alınmayabilirsin ama çok ciddi küfür omasa bile bazı kişiler böyle konularda epey bi hassastır..
bunun görecesi de yoktur yani

Bir Gs Li Olarak Volkan ı Cok beyeniyordum.Artık Bütün Türkiye yaptıgı hareketten Sona Bir Kin Duyacak...Arkadasım ettiyse Çeneni kapatacaksın sen FutboL Oynuorsun amerikan FutboLu deil.

FutboLcusun Küfür ü Bogazında hissedeceksin.Eğer Böle hissetmek İstemiosan Git Kingboks Kursuna yetiş Orda birşeyLer yap amatörce Dawranma...

Milli takımın kalecsi olcak bide yazıklar olsun

Volkan'a maçtan sonraki demeçlerinde çok güldüm .
Stadda ana bacı küfür yerken bir basın açıklaması bile yapmayan Volkan Lincoln bana küfür etti diyerek Adam dövmeye kalkıyor .
Profestonel futbolcu OlmaDığını ( yada Olamadığını ) gösterdi tüm Türkiyeye .

Küfür var yada yok kimse bilmiyor . Ama Volkan'ında Dudaklarından okunduğu kadarıyla Lincoln'u tahrik ettiği Ulan ben Senin vs diye giden cümleler kurduğu açık .

Ne diyelim Futbolda Tansiyon yükselebiliyor .
Ama bu kadar abartmak yersiz .

Hadi bakaLım LincoLn de küfretmedim diyor hangisine inanaLım?
VoLkan Bey'in (!) dediği bir BreziLyaLı Lafını da tuhaf karşıLıyorum çünkü sahadaki sayısız BreziLya asıLLı sarı-LacivertLi futboLcu hakeme küfretti..
Hadi bakaLım buna da hayır deyin..

HazımsızLığa gerek yok,Gs 2 sene sonra Fb'yi yenmiştir,bu böyLe kabuL ediniLmeLidir..

Galatasaraylılara soruyorum bunu kendi futbolcunuz söylüyo:

Kesinlikle küfür etmedim’
Galatasaray formasıyla ilk derbisini oynayan Brezilyalı oyuncuya yönetim tarafından konuşma yasağı getirilirken, Sambacı, “Kesinlikle küfür etmedim. Yanımda takım arkadaşım Barış vardı” açıklamasını yaptı. Lincoln küfür etmediğini savunurken, takım arkadaşı Barış Özbek, maçtan sonra soruları yanıtlarken, bu konuyla ilgili, “Lincoln’ün yanındaydım. Volkan abi topu vermedi. Sonra da sinirlerine hakim olamadı. Lincoln, annesine küfür etmedi” dedi. “Pekii, nasıl küfür etti?” sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi: “Anasına küfür etmediğini söylüyorum sadece...”

demekki kaşınmış Lincolnki bizimkide kaşımış.O zaman dioruz eline sağlık Volkan...

senin annenden girsinler babandan cıksınlar bişe yapma..

Geri