"Lincoln'ün ettiği küfürler adam öldürme sebebi"!

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan maçın ardından, Lincoln'e öfke kustu. Volkan, "Lincoln'ün ettiği küfürler adam öldürme sebebi" diye konuştu. Volkan şunları söyledi:
"Maçı fazla konuşmamak gerek, sonuçta kupa maçıydı Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim. Burda önemsenmesi gereken bir Brezilyalı'nın bana ana, avrat, kız kardeş, kız arkadaş hiçbirşey kalmadan küfür etmesidir. Ben bunu Türk Halkı duysun diye söylüyorum, hangi Türk insanına birisi gelip küfür ederse, tepki koyar. Ben belli bir yere profesyonel bir futbolcuyum, benim annem, kız kardeşim girerse bu olayın içine tepki gösteririm ve tepkimi de koydum.
Lincoln'e bu olaydan sonra bakış açım çok farklı. Lincoln'den o küfürleri dışarıda da yüzüme tekrarlamasını istiyorum. Sahada birşey yapamayacağımı bilip bu harektleri yaptı, saha dışında da aynı küfürleri yüzüme söylemesini istiyorum. Galatasaraylı arkadaşları, taraftarları tebrik ediyorum. 8 kişi kaldık, turu geçmek istiyorduk ama olmadı. Maçtan önemlisi Lincoln'ün bana küfür etmesiydi. Zaten turu geçmişsin, niye küfür ediyorsun.
Lincoln İngilizce küfür etti, bu kelimeleri kullanması yakışmadı. Ama dediğim gibi azcık yüreği varsa bu küfürleri gelir bana dışarıda söyler. Hakemin kırmızı kart göstermesi normal, hangi Türk insanına bu küfürleri etseniz bu adam öldürme sebebidir."

Kaynak: Sporx.com
DEMIREL_V_20050903_GH_L.jpg

bence volkan yalan söylüyo lincoln durup dururken niya küfür etsin hırsından ne yapcağını bilmiyo ondan sonrada küfür etti diyo

adam haklı volkanın yerınde olsam demicem yerinde olmak istemezdim.... bir beşiktaş tarftarı olarak lincolne bir türlü ısınamadım ..... domuz tipi war herifte... :S

belki sahada üstüne yürümesi yanlış ama yüksek tansiyonlu maçta dünyanın 1 numaralı derbisinde sen 90+1 de gol yiyorsun ve bir brezilyalı gelip sana ana bacı sövüyor o pozisyonda herkes sabırlı olamaz bir yere kadar

HazmediLemeyen bir yeniLgiden sonra sağa sola saldırışlar.. kLasik futboLcu tepkiLeri ve yalanlari .. Volkan'ın ağzından çıkan küfürLeri cümLe aLem gördü..

Küfür etmeyen , yere tükürmeyen, şortunu karıştırmayan futbolcumu var :)

bende volkanın yerinde olsam tepki almamak için edilen küfürleri adam öldürme sebebi olarak değerlendirirdim zaten tutmasalardı öldürmeye girmişti lincoln'e

bilmiyordum walla yeni öğrendim adam öldürmek bu kadar basitmiş demek ki bizde saf gibi gazetedeki cinayet haberlerini hayretleri içinde okuyoruz

ya bırakın bizde futbol oynuyoruz biz 1.dakikadan itibaren son düdüğe kadar anamıza,ölmüş babamıza kadar küfür yiyoruz gıkımız çıkmıyo.bi işten ekmek yiyosan çeneni kapamasını bilceksin.elbette insanın içine işler ama Volkan gibi milli bi kaleci bunu yaparsa diğerleri neler yapar artık.

30. Hafta görüşücez..

33. hafta kardeşim.bu macın etkisini sevilla macında olumlu futbolla gosterecegi inancındayım..fenerbahçe gs kadar geniş kadroya sahip olmasa da maçı istediği zaman alamayacagı turkcell super lig macı yok.bu mactan önce yemişim ligi diyordum bir üst tura cıksa yeter fenerimiz.ama bu mactan sonra gordum ki bizi zorla şampiyon yapmak istiyorlar..

33. hafta kardeşim.bu macın etkisini sevilla macında olumlu futbolla gosterecegi inancındayım..fenerbahçe gs kadar geniş kadroya sahip olmasa da maçı istediği zaman alamayacagı turkcell super lig macı yok.bu mactan önce yemişim ligi diyordum bir üst tura cıksa yeter fenerimiz.ama bu mactan sonra gordum ki bizi zorla şampiyon yapmak istiyorlar..

Sanmıyorum... Bu arada düzeltme için sağol.

külliyen yaLan..

dua etkii eşşeğe gözlük takılmıyor yoksa.... oda son dk da yediniz iki tane sanırsınki maçın başında yemiş 4 tane kırmızı kartıı...

arkadaşım herkese cvp verme kndini haksız durumma düşürüyosun
sanırım galatasaraylısın.. : D boşver galibiyetin mutlulugunu yaşa
herkes bişy ler söyler adam öldürmeye kadar gitmişler baksana..
o yüzden kasmaya gerek yok.. =)

tansiyonu yüksek olan maçlarda olur böyle olaylar büyütmemek lazım zaten ceza yağmuru başlıcak herkes yaptığı hareketlerin karşılığını alacak. koskoca zidane bile böyle sinirlerine hakim olamamıştı bi hatırlamak lazım

Gereksiz polemik yaratan mesajlar silindi...!

Gerçekte küfür eder gibi izledik ben kendı adıma ole gordum adamın ustune yurudu kostu sonra hareket yaptı tahrik var kısaca volkanın yerınde bende olsam bende 2 tane patlatırdım en dogrusunu yaptı..

Geri