"LincoLn'ü Hamburg'a SakLadım!"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Bülent Korkmaz, Brezilyalı yıldız Lincoln'ü Hamburg maçına sakladığını söyledi.

134576.jpg

Galatasaray Teknik Direkötü Bülent Korkmaz, 2-2 berabere kaldıkları maçtan sonra çok üzgün olduklarını söylerken, Lincoln'ü Hamburg maçına sakladığını söyledi.

İşte Korkmaz'ın açıklamaları;

"Beraberliğe çok üzüldüm, mağlup durumdan galibiyete getirdiğimiz maçı beraberliğe getirdik. İkinci yarıya da iyi başladık ve golü bulduk. 10 kişi kaldık ve yine çok güzel bir gol yedik. Üzgünüz ama futbolcularımı tebrik ediyorum. Yoğun maç trafiğinde ve zor deplasmanda çok üst seviye mücadele gösterdiler. Galip gelmek isterdik ama olmadı. Milan Baros'un kartı vardı ve kartın üzerine de fauller yapıldı. Fauller de verilmeyince kırmızı kart görebilirdi. Ancak Yaser'i oyuna aldık o kırmızı kart gördü. Yaser'in morali bu pozisyonun ardından çok bozuktu. Lincoln'ü perşembe gününe sakladım, bir aksilik olmazsa Hamburg karşısında Lincoln sahada olacak."

Haberturk

Bu LincoLn Adam OLacak Mı? BiLemiyorum Ama En Son OLarak Hamburg Maçında Büyük Kaptan BüLent Korkmaz'a Küfretmesi Bardağı Taşıran Son DamLaydı...

Bence LincoLn Takıma Bu Saat Sonrasında Faydadan Çok Zarar Getirir, Hemen GönderiLmeLi...

Hamburg Maçında Oyundan ALındıktan Sonra Hocanın Yanına GeLip Fuck Off Diyip Soyunma Odasına Gitmişti...

Hmm.. BüLo'yLa konuşmuşLar sakLamış Neyse Hamburg macında döktürsünde affederiz :p

Zaten Orda Da Oynamazsa LincoLn'ü TaraftarLar BenzetecekLer =)

Blüent hoca ya göründüğün gibi ol olduğun gibi görün tamam her şey
galatasaray için ama seninde bir duruşun olmalı beğenmedim bu cümlesini bilgi için tşk.

Muhtemelen o da kredisinin tükendiğinin farkında ve Gs bir şans daha verecek ona.
Diğer yandan herkes bu adamı tartışıyor ama DE SANCTIS diye bir adam var ve hamburg maçı hariç kaybedilen maçların çoğunda hatalı goller yedi ama kimse ona git demiyor.En büyük sorunumuz kalede arkadaşlar

Ben O Düşünceye Sahip DeğiLim Neden Derseniz?

De Sanctis'in Bence En Büyük ŞanssızLığı TaffareL Ve Mondragon Gibi İki Dev KaLeciden Sonra GeLmesi İLe Yaşandı Ve De Sanctis Bu İki Adamdan Da Kötü Bu Gerçek Ama Bu KaLitesiz Bir Adamdır De Sanctis AnLamına GeLmez...

Bir De Şu De Sanctis Gitsin Arkadaş Kötü KaLeci DiyenLere De Şunu Sormak İsterim De Sanctis'i Gönderdik Oke Çok GüzeL De Kimi ALacaksınız KaLeye Dünyaya Bakın Dünyanın Sorunu Bugün KaLeci Sorunu, En İyi Denen 2 KaLeci Mevcut Buffon Ve CasiLLas, Dünyada 3. ŞöyLe Aman Aman KaLeci Sayamıyorsunuz, Zaten Bu 2 KaLeciyi De GaLatasaray'a ALamayacağımıza Göre Diğer GeLecek OLan İsimLerin De Sanctis'ten Ne FazLası OLacak Ki? Bence OLaya Bu Pencereden BakmaLıyız...

meira gitti sıra lincoln de sanctis nonda ve linderoth ta

bu sene yabancılardan 2 si süper gerisi traş

Kewell ve Baros cok ii.

yerlilerdende ümit ve sabri biran önce gönderilmeli

aydın mehmet güven ferdi elmas gibi sanslarını kullanamayan isimlerde bu kafileye eklenebilir. fakat gönderilmesede olur.

+ özgürcan seneye takıma geri cagrılmalı
+ semih e sans tanınmalı

Bir De Şu De Sanctis Gitsin Arkadaş Kötü KaLeci DiyenLere De Şunu Sormak İsterim De Sanctis'i Gönderdik Oke Çok GüzeL De Kimi ALacaksınız KaLeye Dünyaya Bakın Dünyanın Sorunu Bugün KaLeci Sorunu, En İyi Denen 2 KaLeci Mevcut Buffon Ve CasiLLas, Dünyada 3. ŞöyLe Aman Aman KaLeci Sayamıyorsunuz, Zaten Bu 2 KaLeciyi De GaLatasaray'a ALamayacağımıza Göre Diğer GeLecek OLan İsimLerin De Sanctis'ten Ne FazLası OLacak Ki? Bence OLaya Bu Pencereden BakmaLıyız...

Aykut'u neden harcadınız diye sormak lazım.Aykut'un en iyi zamanında geldi bu kaleci ve aykut'u yok yere bitirdiler.Unutmayınki Gs orkun ve aykutla şampiyonlukta yaşadı.Sevilla gibi bi takımın yedek kalecisini almak neden?De Sanctis'i Fenerdeki Guiza gibi görebilirsin.Geçmişte iyi bir kaleci olabilir ama şimdi misyonunu doldurmuş gibi duruyor.Sence hangi maçta güven verdi kalede?

ALi, LincoLn küfür müfür etmedi..Ağzı biLe okundu.Coach Coach diye bağırıyor ve neden ben diyordu !!
LincoLn bu sene takıma en çok katkı sağLayan oyuncuLardan biri haLine geLdi..Onun diLinden en güzeL Skibbe anLadı adam asist kraLLığında iLk sırada..Avrupa maçLarında ayrı bi havayLa oynuyor zaten.Büyük takımLar hep kapaLı defans sistemiyLe oynarLar..KapaLı defansLarı açabiLen tek oyuncu $uan eLimizde LincoLn oLarak gözüküyor.Nereye gönderiyorsun ? Çocuk i$i mi bu ? Oyundan çıkarıLmasına isyan etmesi normaL, zaten fazLa da abartıya kaçmadı yani tutup büLent hocaya direk muhaLefet yapmadı o anki psikoLojiyi değiL sen ben o sahada oynamadan kimse biLemez! LincoLn'e oLan garezLer yine fiLizLenmeye ba$Ladı..
Yürüyedur LincoLn !
Yürüyedur GALATASARAY !

Lincoln Küfür Etmemiş ya nerden çıkardınız De sanctis iyi bir kaleci Fakat Kaleyi hemen boşaltması yanlış Mondragon De sanctis den iyi kalecidir.Mondragon Fenerbahçe haricinde hiç bir Takımda Fazla gol yemedi Yalanmı istatistikler var.

Aykut'u neden harcadınız diye sormak lazım.Aykut'un en iyi zamanında geldi bu kaleci ve aykut'u yok yere bitirdiler.Unutmayınki Gs orkun ve aykutla şampiyonlukta yaşadı.Sevilla gibi bi takımın yedek kalecisini almak neden?De Sanctis'i Fenerdeki Guiza gibi görebilirsin.Geçmişte iyi bir kaleci olabilir ama şimdi misyonunu doldurmuş gibi duruyor.Sence hangi maçta güven verdi kalede?

De Sanctis'in Geçmişi Yok Yani Geçmişinde Bir Büyük Takımda Adam AkıLLı Uzun SeneLer OynamışLığı Yok Daha Yenin Yeni ParLıyorken GaLatasaray'a GeLdi Bu 1...

Aykut Hep ÖnemLi MaçLarda Kendisine Şans VeriLdiğinde Buna Orkun'u Da DahiL EdebiLiriz Hep Kötü MaçLar Çıkardı, De Sanctis Yediği GoLLerde Baş Hata Defans Ve Ön Libero'nun Pozisyon HataLarından KaynakLı Dikkatini Çekerim...

Ve Son OLarak Şu Da Bir Gerçek Ki Ve Bence En ÖnemLi OLanı, Ne Orkun Ne De Aykut Şu Anda De Sanctis'ten İyi DeğiLLer, Kimse OnLara Adam Gibi KaLeciLik Yapmayın Yedek KaLmaya Mahkum OLun Demiyor, Güiza Demişsin Tmm Bende San Şunu SöyLemek İsterim O Zaman Semih NasıL Çıkıp Çatır Çatır Top Oynayıp O Formayı Güiza'dan ALdıysa İyi ÇaLışsınLar VeriLen ŞansLarı İyi KuLLansınLar OnLarda As KaLeyi DevraLsınLar Ama YapamadıLar İşte Fark Burda...

ALi, LincoLn küfür müfür etmedi..Ağzı biLe okundu.Coach Coach diye bağırıyor ve neden ben diyordu !!
LincoLn bu sene takıma en çok katkı sağLayan oyuncuLardan biri haLine geLdi..Onun diLinden en güzeL Skibbe anLadı adam asist kraLLığında iLk sırada..Avrupa maçLarında ayrı bi havayLa oynuyor zaten.Büyük takımLar hep kapaLı defans sistemiyLe oynarLar..KapaLı defansLarı açabiLen tek oyuncu $uan eLimizde LincoLn oLarak gözüküyor.Nereye gönderiyorsun ? Çocuk i$i mi bu ? Oyundan çıkarıLmasına isyan etmesi normaL, zaten fazLa da abartıya kaçmadı yani tutup büLent hocaya direk muhaLefet yapmadı o anki psikoLojiyi değiL sen ben o sahada oynamadan kimse biLemez! LincoLn'e oLan garezLer yine fiLizLenmeye ba$Ladı..
Yürüyedur LincoLn !
Yürüyedur GALATASARAY !

Kanka Ben LincoLn'ü Günahım Kadar Sevmem Bunu BiLiyorsun KişiLiğinden Bahsediyorum, OyuncuLuğuna Adam Gibi Oynadığında Lafım Yok Ama Burda Tüm GazeteLer Bas Bas BağırıyorLar Küfür EdiLdi Diye Kanka, Hem BüLent Hoca'nın AçıkLaması Da Bence Saçma Madem Oynatmadın O Zaman Sen Ligi SaLLıyorsun Demektir Kanka Bana Kimse MavaL Okumasın Dobra Dobra Konuşurum Orda BüLent Hocanın Yapması Gereken AçıkLama Şu OLmaLıydı, Kardeşim Oynatmadım LincoLn'ü Bu Takımın Hocası Ben DeğiLmiyim Karar Benimdir Oynatmadım Bu Kadar Şimdi Biraz Gerçekçi OLmak Zorundayız, Yha OLduğun Gibi Davran, Yha Da Göründüğün Gibi OL DemişLer, Hasan'ı ALana Kadar Madem 70den Sonra Neden ALmadın LincoLn'ü ALamazmıydı Kanka Bırakın Yha İLLa Konuşturacaksınız Beni...

De Sanctis'in Geçmişi Yok Yani Geçmişinde Bir Büyük Takımda Adam AkıLLı Uzun SeneLer OynamışLığı Yok Daha Yenin Yeni ParLıyorken GaLatasaray'a GeLdi Bu 1...

Galatasaray yetiştirme kulübümü ki bu adamı eğitiyor.

Ayrıca De Sanctis in yediği gollerin çoğu ya topu uzaklaştıramadı yakına düşürdü yada uzaktan yedi.Defansın çok daha az hatası vardır.defans çalım yedikten sonra,Hiç bir kaleciye kızmam karşı karşıya yerse.Ama bunun sorunu başka.
Aykut ve Orkun için dediklerine katılıyorum.Demekki ,De Sanctis kötünün iyisi ama GALATASARAY'a yakışmayan bir kaleci.Yabancı kaleci alacaksan daha iyi birini bulman lazım.Allahtan kiralık.
Ve tekrar soruyorum ''hangi maçta güven verdi kalede''
Dersen ki;Elde bu var,bununla idare etmekten başka çare yok anlarım.Ama bu kaleciyi lütfen savunmayın bana.Daha iyi birini bulabilir Galatasaray.

Galatasaray yetiştirme kulübümü ki bu adamı eğitiyor.

Ayrıca De Sanctis in yediği gollerin çoğu ya topu uzaklaştıramadı yakına düşürdü yada uzaktan yedi.Defansın çok daha az hatası vardır.defans çalım yedikten sonra,Hiç bir kaleciye kızmam karşı karşıya yerse.Ama bunun sorunu başka.
Aykut ve Orkun için dediklerine katılıyorum.Demekki ,De Sanctis kötünün iyisi ama GALATASARAY'a yakışmayan bir kaleci.Yabancı kaleci alacaksan daha iyi birini bulman lazım.Allahtan kiralık.
Ve tekrar soruyorum ''hangi maçta güven verdi kalede''
Dersen ki;Elde bu var,bununla idare etmekten başka çare yok anlarım.Ama bu kaleciyi lütfen savunmayın bana.Daha iyi birini bulabilir Galatasaray.

Kardeşim De Sanctis'ten İyisi Bence CasiLLas Ve Buffon'dur Diğer GeLebiLecek Bütün KaLeciLer De Sanctis Ayarında OLacaktır, Madem Bu Kadar İddaaLısın Sen SöyLe Bir İsim De Bizde DeğerLendirmeni AnLayaLım :goz:

De Sanctis iyi kaleci zaman zaman kaleyi gereksiz boşaltıyor tek hatası bu görebildiğim kadarıyla

Kardeşim De Sanctis'ten İyisi Bence CasiLLas Ve Buffon'dur Diğer GeLebiLecek Bütün KaLeciLer De Sanctis Ayarında OLacaktır, Madem Bu Kadar İddaaLısın Sen SöyLe Bir İsim De Bizde DeğerLendirmeni AnLayaLım :goz:
İyide bize zamanında Taffarel ,mondragon gibi kaleciler geldi.Brezilya ,finale çıktığı gün imza attırabilmişti Galatasaray, hatırla.Bunu yapan heyette daha iyisini bulamaz mı? :)
İnşallah dediğin gibi olurda Galatasaray iyi bir kaleci kazanır.Ama giden maçlarada yanar dururuz. :)

Geri