LimeWire PRO 5.5.8 (HARBİKIZ farkıyla)Türkçe

Ben de ne kadar limewire bulduysam kurduğum hiçbiri olmadı. Çalışan bir versiyonunu bulmak umudum da yitti, umarım tekrar yüklenir.

Arkadaşlar limewire 5.5.8 yükleyin ardından vereceğim crack ile PRO sürümüne yükseltin.

crack>>>http://netload.in/dateit8520htMvV.htm

programı kapatın!!!indirdiğiniz crack dosyasını ''C:\Program Files\LimeWire\lib'' içine atın değiştirilsin mi? diye soracak siz tamam deyin.işlem bu kadar...

PRO sürümün keyfini çıkartın.

Marjoo > )

:) limeware de fark olurmu olmazmı :D

Olmaz mı bir kere her şeyden önce harbikız farkı var o yeter > )

Marjo ne yapıyorsun ( kuzen > ) yaa nerelerdesin bunca zamandır ? bu forumda
bize windows ta aşıyı vurdun bir gittin biz kaldık yıllar geçti bak sen yoktun..

Marjo ( kuzen > ) did you remember me > )) ? hindistan nasıldı ? evlenip torun , torba sahibi oldun diye duydum hintli bir kız ile bu arada > )) senin yerine windows işletim sisteminde ki bütün problemleri çözdüm ha ha > ) sana problem bırakmadım da bir aylardır bende yokum neyse ama yokluğunu olduğum dönemde aratmadım > ) gözlerinden öperim marjo ..​

heheheheeh :D

Olmaz mı bir kere her şeyden önce harbikız farkı var o yeter > )

Marjo ne yapıyorsun ( kuzen > ) yaa nerelerdesin bunca zamandır ? bu forumda
bize windows ta aşıyı vurdun bir gittin biz kaldık yıllar geçti bak sen yoktun..

Marjo ( kuzen > ) did you remember me > )) ? hindistan nasıldı ? evlenip torun , torba sahibi oldun diye duydum hintli bir kız ile bu arada > )) senin yerine windows işletim sisteminde ki bütün problemleri çözdüm ha ha > ) sana problem bırakmadım da bir aylardır bende yokum neyse ama yokluğunu olduğum dönemde aratmadım > ) gözlerinden öperim marjo ..​

kuzen sağolsın var olasın :) br takım olaylar cereyan etti o yüzden foruma girmez oldum girincede ilk olarak gördüğüm harbi kız farkı vs.. idi bende didimki alla alla bu kız lime mı tekrardanmı yazdı nedir hehehe :D espirisine takılayım dedim... usta harbiden senele roldu görüşmeyeli :Dne yazıkki forumlara artık zamand aayıramıyorum :( sen üstesinden çok güzel gelmişsin :D çokta hayırlı işle ryapıyorsun umaraım herzaman böyle olur :D yardım sever insan bulmak çok zor :) çoluk çoçuk olayı için erken bana :D sende varmı bişiler :D

teşekkürler ............

teşekkürler harbie emeğine sağlık :D

Sakın cekmeyın resmen vırus bu ben denedım az once

Hengi programla tarıyon sen ben farklı iki pc de indirdim nod ve kasper internet sec. var güncel olarak bulamadı. Bu yaptığın ne?

Sakın cekmeyın resmen vırus bu ben denedım az once

Hengi programla tarıyon sen ben farklı iki pc de indirdim nod ve kasper internet sec. var güncel olarak bulamadı. Bu yaptığın ne?
desene milyonlarca pc virüs kaptı...........

Freeware Ucretsiz Programlar BöLümüne

Taşıdım ;)

Geri