LimeWire Kullananlara Ceza Geliyor

Limewire kullanıyormusunuz?

• evet kullanıyorum

Kullanılan: 121 74.7%
  • hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 41 25.3%

• Kullanılan toplam oy
    162
son derece haklısın ,tam benim düşündüklerimi yazmışsın

TTNET bu ülkede tekel oluşturmak istiyor
bunun içinde bazı çırpınışlarda bulunuyor
onlar önce doğru düzgün internet hizmeti vermeyi öğrensinler
bu arada
ben akli dengesi yerinde olan hiçbir kimsenin 15-20 lira verip o 3 kuruşluk şarkıcıların cdlerini alacağını sanmıyorum
internet ve bilgisayar birçok kişinin işini elinden aldı şarkıcılarda buna boyun eğsinler
ya da daha az para yesinler istanbul gecelerinde
gözü doymaz insanlar

bende katılıyorum ve bır sey daha eklemek ıstıyorum o ıbne tarkan ın cd sı satmasa ne olur sankı konserlerden reklamlardan parayı kırmıyolarmı serefsızler yaniiiii

Arkadaşlar Lime Wire kullanıyorum hemde 4.13 versiyonunu kullanıyorum.Forumda polis varsa beklerim ama çay içmeye :) Başlığı açan arkadaşdan şüphe etmiyor değilim arkadaşım sen müyaplımısın yoksa??? Şunu söylemek isterimki limewire kullanmak suç ise sivrisinekler ile uğraşmayın bataklığı kurutun Milyarlarca sivrisinekmi tek bir bataklıkmı? Gönül rahatlığı ile indirin kardeşlerim.Müyap kızabilir onlara da cevabım şu olur = Siz trilyonlar kazanırken cebinizden kaçan 100 milyarların peşinde koşuyorsunuz oysaki bu ülkede 430 ytl maaşla 250 ytl kira ödeyip 50 sinide elektrik su ve telefona verip 150 ytl ile 1 ay geçinen sihirbazların oranı %70. O zaman fiyatlarınızı ona göre belirleyin...

Güzel bi uygulama :D, neden olsa o şarkıların sahipleri hep gariban insanlar polisimiz onların haklarını korumalı

ya haber sallamasyon gibi geliyo bana :D

LimeWire kuLLanmak suçsa, bu suça ortak oLaLım :hhmanD

İsteyen istediğini yapsın sanal ortam korsanlıkların, paylaşımların, heck'lerin, yeni buluşların, özgür düşüncelerin her an bir döngü içerisinde büyüyerek yaşandığı ayrı bir dünyadır...bunu hiç kimse değiştiremez....lime wire kullanmaya devam:victory

yuh bi kişide lime wire kullanmıo ben şarkıları kimden indiriom ozman ben kulllanıom ne yalan sööliim suçluyum yakalasınlar her albümdem dinliceğim bi şarkıya 10 milyonum yokki benim

program, site fark etmez, şarkı paylaşımı yasak, başımız her an böyle ...ktan bir suçtan belaya girebilir

napacaz her albümede afedersin 15 - 20 ytl bayılamam ttnetmüzik dersen drm koymuş şarkılara linuxta dinleyemiyoruz bi kere emeğe saygı falan ayağına yatmasınlar bir şarkıcının milyondolarları olması çok saçma bir madenciden veya bir inşaat işçisinden dahamı fazla emek harcıyorlar gazete alırım istediğim kişiye okuturum kitap alırım istediğim kişiye ödünç veririm biriside albüm alır istediği kişiye verir bu kadar basit benim anlayışım bu
ama bende indirmiyorum musicopat.com dan dinliyorum(diyimde sakata gelmiyim :victory )

he sonradan aklıma geldi diyelim ben musicopat.com dan dinliyorum sonuçta onlarıda indirmiş oluyorum o zaman bunlar gelip bana indirdin falan diyebilirler o zaman n'olacak?

slm arkaadaslar ares kurdum ama baglanma sorunu var onu nasıl acabbilirm?

İndirmek suç deği kendi indirdiğiniz müziği başkalarının kullanmasına izin vermek suç Relax olun ...

Geri