Limewire Kullananların Dikkatine!!!

NoFeaR59

Banned
Reaction score
0
Konu tam olarak nereye açacağımı anlamadım bende öneriLere aÇtım....

Limewire bildiğiniz gibi bir paylaşım programı.Ama ne yazıkki bütün paylaşım programları gibi içinde trojan barındırabilmektedir .Bu konularda bilgi sahibi olmayan arkadaşlar dikkatle incelesinler...

Attaki resimde görüldüğü üzere fifa 2006 diye arama yapıyoruz...sonuçlar ı görüyoruz....sonuçla r içerisin de FİFA 2006 ADI ALTINDA 851.7 kblık dosya görüyoruz..bu dosya trojan içermektdir...851.7 kb. olan dosyaların hepsi trojan dır bilginize.....

b-235274-dasda.jpg

Dosyayı İndiriyoruz

İndirdiğimiz dosyayı hiç açmadan doğrudan kaspersky ile tarıyoruz...gördüğün üz üzere..dosya tehlikeli madde içermekte...

b-235275-dasda.jpg

mp3,video hiç farketmez ne ararsanız arayın en üstte cok fazla kullanıcı da bulunan ve düşük kb. ihtiva eden dosyaları indirmeyiniz.ayrıca limewire cok kullanışlı hızlı download imkanı tanıyan bir paylaşım programıdır..bu ufak detaylara dikkat edersek iyi yaparız...

Güzel bir bilgilendirme sağolasın arkadasım!

artık hiç kullanmıorm. bütün aradıgım şarkıların tamamı virüstü ..

güzel bilgilendirme...

bende artık hiç bi sarkı bulamaz oldum kaldırdım pc dn bunu

bu arada bilgilendirme olarak geçeyim : bir şarkı indirdiğinizde boyutu ne kadar olur tahminen ? -3-5 MB arası değil mi ? bunlara dikkat edin çünkü şarkı aratmada bazen 500KB'lik dosyalarda çıkıyor ve bunlar genellikde (sanırsam) trojen filan oluyor.

Müzik indirmek için en iyi program ==> İmesh

kullanımına dikkat ederseniz limewire harika bir icattır, aradığınız herşeyi bulabilirsiniz..

fakat bu tarz trojan içeriklerine çok dikkat edin, mp3 ararken size rar'lı zip'li dosyları verir, arattığınız kelimleri içeren alakasız sonuçlar gösterir.. bunları kesinlikle yüklemeyin..

paylaşım için teşekkürler..

Geri