LimeWire Internet'e bağlanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
Arkadaşlar, dün akşam pc'ye format attım. LimeWire'ın 4.14.8 Pro'sunu yükledim. Düne kadar tıkır tıkır çalışan program akşamdan beri çalışmıyor. Sol alt taraftaki bağlantı göstergesi Starting Connection'da kalıyor, dolayısıyla bişey bulmuyor. Bu problem nasıl düzelir? Şimdiden teşekkür ederim.

aynı şey bende de oluoo yaaaaa :( lütfen yardım...

aynı şey bende de var:S
kaç kere sildim yükledim, bi sürü versiyonunu denedim hep aynı

firewallunuz izin vermiyordur belki bi kapatıp deneyin firewallu eger ondansa ayarlarla oynayıp düzeltin

formattan sonra her zaman kullandığım versiyonunu kurdum
biraz önce farkettim ki bende de aynı sorun varmış
sorunun çözümü hakkında kimsenin bilgisi yok heralde

formattan sonra her zaman kullandığım versiyonunu kurdum
biraz önce farkettim ki bende de aynı sorun varmış
sorunun çözümü hakkında kimsenin bilgisi yok heralde

Bu konuyu aylar önce açmıştım :D LimeWire'ı silip tekrar kurduğumda düzelmişti. Sen de dene istersen. Çok zamanını almaz. Benimki gibiyse emin ol düzelecektir.

Dostum O Problem Bendede Olmuştu Hangi Antivirüs Programını Kullanıyorusun Eger Kaspersky Kullanıyorsan Ve Pc Ne Lime Wire Den Bir Virüs Bulaşmış Ise Mümkünü Yok Açamazsın Kaspersky I Durdurup Girer Sen Olabilir

vista.da bağlanıyor diye gösterip hiç bi şekilde çalışmayan bu şirin programın derdini anlayan varsa bana da bi anlatıversin pls :)

birkaç gündür benimde bağlanmıyordu bugün bağlandı

Limewire Java Destekli Bir Programdır Eger Kendi Proğram şemasında Java Yoksa Kurulum Sonrası Baglanamassınız. Javanızı Güncelleyin. Bir Diger Nedende Gerek Bilgisayarınızın Denetim Masasındaki Güvenlik Duvarı Engeli Yahut Virüs Programınızda Güvenilir Bölgeye Yani Izinli Programlara Ekli Olmaması .limewire Gerek Sizin Pc Deki Parçaların Müziklerin Paylaşım özgürlügüne Gerekse Diger Kulanıcıların Dosyalarının Paylaşım özelligine Dayanan Bir çalışma Felsefesi Vardır. Ondan Dolayı Virüs Prgramınız Yahut Güvenlik Duvarınız Trojan Olarak Görüyor Olabilir..
Bende Ki Srunsuz çalışıyor Kendi Javasını Kendi Kuruyor Ve Güvenlik Programlarıa Da Takılmıyor .

limewire i açın oradan araçlar (tools) menusunden seçenekler (settings) e tıklayın
soldaki bölümden en alttaki gelişmiş (advanced) sekmesine tıklayın altında ağ arayüzü (web interface gibi bişi)açılacak..

orada özel bir şebeke arayüzünü kullan seçeneğini tıklayın.. (use a special web interface)

aşağıda aktifleşen seçenekllerden eger ethrenetli modem kullanıyorsanız VIA Compatible Fast Ethernet.... yazan seçeneği tıklayın.. altındaki ağ maskesi adresi 192.168.2.x gibi bişi olmalı

[LimeWire Internet'e bağlanmıyor

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar, dün akşam pc'ye format attım. LimeWire'ın 4.14.8 Pro'sunu yükledim. Düne kadar tıkır tıkır çalışan program akşamdan beri çalışmıyor. Sol alt taraftaki bağlantı göstergesi Starting Connection'da kalıyor, dolayısıyla bişey bulmuyor. Bu problem nasıl düzelir? Şimdiden teşekkür ederim.

QUOTE=saamicik;3847371]limewire i açın oradan araçlar (tools) menusunden seçenekler (settings) e tıklayın
soldaki bölümden en alttaki gelişmiş (advanced) sekmesine tıklayın altında ağ arayüzü (web interface gibi bişi)açılacak..

orada özel bir şebeke arayüzünü kullan seçeneğini tıklayın.. (use a special web interface)

aşağıda aktifleşen seçenekllerden eger ethrenetli modem kullanıyorsanız VIA Compatible Fast Ethernet.... yazan seçeneği tıklayın.. altındaki ağ maskesi adresi 192.168.2.x gibi bişi olmalı[/QUOTE]

(Xp kullanıcıları için) Limewireyi program ekle kaldırdan kaldırın. program fılesdekı limewire klasorunu silin daha sonra herhangibir klasörü açın(belgelerim veya bilgisayarım olabilir) yukardaki adres kısmına şunu yazın:
%HOMEPATH%\Application Data
ve enter'a basın.Açılan adreste limewire diye bir klasör göreceksiniz. klasörü tamamen elle silin ve limevireyi tekrar kurun. Çalışacaktır.

Limewireyi program ekle kaldırdan kaldırın. daha sonra herhangibir klasörü açın(belgelerim veya bilgisayarım olabilir) yukardaki adres kısmına şunu yazın:
%HOMEPATH%\Application Data
ve enter'a basın.Açılan adreste limewire diye bir klasör göreceksiniz. klasörü tamamen elle silin ve limevireyi tekrar kurun.
Vistada AppData\Roaming klasörünün içindedir. Dosya gizli dosya olabilir budurumda araçlar klasor secenekleri görünümden gizli dosyaları gösteri işaretlemeyi unutmayın...:biggrin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri