LiL Jon fæt Ying Yang ( saLt shaker ) bu adamLAr deLiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !.

arfy

____yaNNNNN
Altın Üye
Reaction score
0
Tamam YANLAYALIM Ama ne anahtarına ne 100 $'na ned
SeneLerdir gördükLerim arasında tek keLimeyLe faworim .. bundan iyisini biLmiorm .. öseLLikLe tesisatLy bi arabanız warsa wooferinizden kokuLar geLebiLir :D:D:D

süper + süper + süper .. baska bişy diemem :victory :victory :victory

shaLshecker.jpg

indirmek için tıkLa !...

boyut : 47.20mb
süre :04:47

rar şifresy : hackheLL.com ( Lütfen birebir yasınıs.. )

lem arif ben ne anlarım yan man gösterme böle şeyler :)

neyse eline sağlık :D

Hoooooooooppppppppp...!!iLk YoRum ßenden oLsun...SüPeR ßi$iye ßenziyo arfy Hemen DaLıyomm...

Eline Sağlık Arfy ;)

arifcim canım bidenem toprağım benim :p
bak indiririm ama kötü çıkar beğenmem var ya gelirim Ümraniye ye paralarım seni bilesin :p

Lem Arfy Ne is Lem Sendemi Upload Yapion ARtik :D:D

KıRmIzIkIz' Alıntı:
arifcim canım bidenem toprağım benim :p
bak indiririm ama kötü çıkar beğenmem var ya gelirim Ümraniye ye paralarım seni bilesin :p
beğenmeme gby Lüxün yoq :D:D

beğenmeyene pm den acık adres weriim geLsin hesapLasaLım o derece güweniorm :D:D

bakalım nasıl bi klipmiş...

emeğine sağlık....

indiriyorum ama bu saatte cd ye çekip,pc den kalkıp,arabaya gitmek ölüm yahu şimdilik home theatre ile takılıcaz artık yarın sabah deneriz arabada güzele benziyor..!

psychodrea' Alıntı:
indiriyorum ama bu saatte cd ye çekip,pc den kalkıp,arabaya gitmek ölüm yahu şimdilik home theatre ile takılıcaz artık yarın sabah deneriz arabada güzele benziyor..!
aman dikkat ett yakmayasın seti :vur :vur :vur :vur

kardeş klibi yeniden atabilir misin z biraz zahmet oluyor ama şimdiden sağolun :)

Geri