LiL Jon fæt Ying Yang ( saLt shaker ) bu adamLAr deLiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !.

arfy

____yaNNNNN
Reaction score
0
Tamam YANLAYALIM Ama ne anahtarına ne 100 $'na ned
SeneLerdir gördükLerim arasında tek keLimeyLe faworim .. bundan iyisini biLmiorm .. öseLLikLe tesisatLy bi arabanız warsa wooferinizden kokuLar geLebiLir :D:D:D

süper + süper + süper .. baska bişy diemem :victory :victory :victory

shaLshecker.jpg

indirmek için tıkLa !...

boyut : 47.20mb
süre :04:47

rar şifresy : hackheLL.com ( Lütfen birebir yasınıs.. )

lem arif ben ne anlarım yan man gösterme böle şeyler :)

neyse eline sağlık :D

Hoooooooooppppppppp...!!iLk YoRum ßenden oLsun...SüPeR ßi$iye ßenziyo arfy Hemen DaLıyomm...

Eline Sağlık Arfy ;)

arifcim canım bidenem toprağım benim :p
bak indiririm ama kötü çıkar beğenmem var ya gelirim Ümraniye ye paralarım seni bilesin :p

Lem Arfy Ne is Lem Sendemi Upload Yapion ARtik :D:D

KıRmIzIkIz' Alıntı:
arifcim canım bidenem toprağım benim :p
bak indiririm ama kötü çıkar beğenmem var ya gelirim Ümraniye ye paralarım seni bilesin :p
beğenmeme gby Lüxün yoq :D:D

beğenmeyene pm den acık adres weriim geLsin hesapLasaLım o derece güweniorm :D:D

indiriyorum ama bu saatte cd ye çekip,pc den kalkıp,arabaya gitmek ölüm yahu şimdilik home theatre ile takılıcaz artık yarın sabah deneriz arabada güzele benziyor..!

psychodrea' Alıntı:
indiriyorum ama bu saatte cd ye çekip,pc den kalkıp,arabaya gitmek ölüm yahu şimdilik home theatre ile takılıcaz artık yarın sabah deneriz arabada güzele benziyor..!
aman dikkat ett yakmayasın seti :vur :vur :vur :vur

kardeş klibi yeniden atabilir misin z biraz zahmet oluyor ama şimdiden sağolun :)

Geri