Ligin En Iyisi Bizdik Diyen Bir Kaç Arkadaş Buraya Bir Bakın Beaaa

Boş verin arkadaşlar yine 20:45'de ŞAMPİYON CİMBOM

aynen katılıyorum arkadaşım. geçmiş olaylar hakkında konuşmak gereksiz. sanki febe sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi konuşuyolar. cvp wermeye bile gerek yok. biz 20:45 te samiyen'de çıldırcaz. onlar da trabzon'da çıldırsın (!)

ѕσηυη¢υ;2867690' Alıntı:
Futbolun esası ''pas'' tır.sadece Gsın önde olduğu istatistikleri koymakla olmaz.buarada çok çarpıcı bir istatistik gözüme çarptı;

C.L. Yarı Finalinde Barcelona - Manchester Maçını İzlemedin Galiba :sigara:
2 Maçta da % 65 le oynayan Barça'ya N'oldu Sen Söyle :goz:

Burdan bi' Ders Çıkar Artık ;) : İstediğin Kadar Pas Yap, Gol Yoksa Sonuç '' 0 ''dır..

şişirerek mi gol atmak daha kolaydır,organize gelerek paslı oynarak mı?barcelona pas yaptı da ManU yapmadı mı?Rio Ferdinand şişirdi Scholes mu attı..

' Önde Pres Yapmak ' Senin Lugatında ' Top Şişirmek'se Fazla Konuşmaya Lüzüm Yok Heralde :sigara:

Manchester'ın da Senelerdir Süren Felsefesi ' Tek Topla Hızlı Hücum Anlayışı '
Yani Evele - Gevele 2 Saat Pas Yap Anlayışı Değil, 3 Pasta Ralip Kaleye., İs it Okey ?

önde pres yapmak mı?genelden bahsediyorum ben kupa maçı ve bu son Fb maçı dışında önde bastıgı maçını izlemedim Gs ın..aksine silik bir futbol oynayıp 1-0 gibi sancılı skorlar alıyordu Feldkamp gidene kadar..

Manchester dediğini yapıyor yalnız pasla yapıyor işte şişirerek yapmıyor,ayağa oynuyor.top rakipteykende iyi kapanıyor gereksiz koşmuyor.

Barcelonanın paslarının bir işe yaramamasının sebebi ise Manchester'ın iyi kapanmasıydı,paslaşmanın anlamsızlığından değil.

Ayrıca sağlam paslaşmanın,rakibin pres yaparak yorulmasınının en güzel örneğini vereyim sana.35 pas 87 saniye Nicola Anelka...

bu işinize gelmeyince hatırlamama işlerini ne güzel yapıyor bu gs liler 4metre ofsayt tan servet ile gol atan gs degil mi ümit karan ın kendini bırakıp aldıgı penaltılar ne olacak rakip takımlarla oynarken onların penaltısının verilmemesi kendi sahasından çıktıgı halde ofsayt diye kesilmeleri örnek gençler maçı faulle gol atan gs degilmi örnek ibb maçı yani manisa denizli antep ibb gençler maçlarında aldıgınız haksız ondört puanla buradasınız bide bize olanlara bakalım hakemler tarafından 9 penaltımız verilmedi hemen bi kaçını hatırlatıyım ankaragücü maçı 2 penaltı ilk yarıda ki kayseri maçı 1 penaltı ve edu nun haksız yere kırmızı alması ozaman susuyordunuz kayseri de öyle susuyordu böyle böyle verilmeyen dokuz penaltımız var Fb maçlarını takip eden herkes bilir bunu bi tek kadıköyde ki kayseri maçında olmayan penaltı verildi bize ilk defa böyle oldu diye utanmadan açıklama yaptınız siz sezon başından beri kazanırken hakemlerle ama işte hemen üstüne gençler maçını hakemle kazanınca sustunuz orda yaptıgınız büyük ezikliktir. sana ispatlı hepsini yazdım işte aklı başında herkes bunları biliyor

sen gene saçmalamaya devam et ya sen kendine göre ispatlar çıkar ve kendi yalanlarına inan kandır kendini :D haticeye değil neticeye bak bi geçmişler olsn diyorm

haklısın kerem . kanıtla kanıtla yetmio.

ѕσηυη¢υ;2869809' Alıntı:
önde pres yapmak mı?genelden bahsediyorum ben kupa maçı ve bu son Fb maçı dışında önde bastıgı maçını izlemedim Gs ın..aksine silik bir futbol oynayıp 1-0 gibi sancılı skorlar alıyordu Feldkamp gidene kadar..

Manchester dediğini yapıyor yalnız pasla yapıyor işte şişirerek yapmıyor,ayağa oynuyor.top rakipteykende iyi kapanıyor gereksiz koşmuyor.

Barcelonanın paslarının bir işe yaramamasının sebebi ise Manchester'ın iyi kapanmasıydı,paslaşmanın anlamsızlığından değil.

Ayrıca sağlam paslaşmanın,rakibin pres yaparak yorulmasınının en güzel örneğini vereyim sana.35 pas 87 saniye Nicola Anelka...

Şimdi gs maçlarını pek izlemediğin belli silik futbol demişsin pardon ama ben gsnin bu sene silik futbol oynadıgı maclar sadece kallinin heralde rakıyla veya birayla sarhoş geldiği serveti ön libero oynattıgı maçlar falandı ve şişirme diyorsun şişirme dediğin her topu defanstan orta sahadan kaleden bam güm forvete yollamaktır pardon ama ben bunu en son gsde hakan şükürün şükürün bize son gelişinde hatırlıyorum 20.45 olayından beri böyle bir şey hatırlamıyorum ve birde şunu düşün sence forvetinde ümit karan serkan çalık nonda gibi oyuncular oynatan bir takım niye top şişirsin orta sahasında ayhan linderoth mehmet topal barış ve lincoln gibi oyuncular olan bir takım niye top şişirsin?bana her pozisyonda topu forvete diktiğimiz 5 maç yazarmısın?

ѕσηυη¢υ;2869182' Alıntı:
bu kısmını eklemeyi unutmuşsun..kolpa yabancı dediğin adam milli forma için ter döküyo.Mondragon bu sene sizde kalıp Türk statüsünde oynasaydı kabul etmeyecek miydiniz?sizin böyle oyunculara sahip olmayışınızın sebebi sizde bir yabancının ''izin alacak kadar'' Türkiye'de yaşayamamasıdır.(hoş nobre 2yılda Türk olma hakkını kazanmıştı ya...)

istediği kadar döksün Milli Forma icin ter
sewdiğindenmi döküyo
hayır
sence aurellio yurtdışına gitse bidaha çağırılırmı milli takıma
ayrıca mondi konusuna acıklık getiriyim
herhangi bir şekilde Kolombiya Milli takımında oynadığı icin
isterse 150 sene TR liginde oynasın Türk Statüsünde oynayamaz... okdr !
bide nobre bizim oyuncumuz deil.

Kolombiya milli takımında oynaması Türk statüsünde oynamasını değiştirmiyor.sadece Milli takımda forma giyip giymeyeceğini etkiliyor.Gs ın elinde de bir Aurelio olsa Gs da Türk statüsünde oynatır,kimse hikaye anlatmasın.Aurelio bu oyunuyla her zaman milli takıma çağırılır.çok küçümsüyorsun bi sahanızdaki yunanistan maçını izle istersen,o kadar kişi bizim Cuma'yı mı yoksa diger millilerimizi mi alkışladı..millet primdi,arabaydı derken adam canla başla savaşıyordu.''sevdiğinden mi oyunuyo'' diger millilerimize üzülerek söylüyorum daha cok yakısıyordu..

ѕσηυη¢υ;2867690' Alıntı:
diğer takımların da bilgilerini verselerdi de görseydik..en fazla şut,korner atan,orta yapan haketmiş mi oluyor şampiyonluğu :) bizimkilere söyleyelim de boş boş şut çeksinler kaleye,korner atmaya uğraşsınlar.bunca şuta karşılık Fenerbahçeden daha az gol atıyorsa bu başarıdan cok beceriksizlik değil midir :D

Futbolun esası ''pas'' tır.sadece Gsın önde olduğu istatistikleri koymakla olmaz.buarada çok çarpıcı bir istatistik gözüme çarptı;

*Takımların yerli yabancı dağılımı

Konyaspor 11yabancı,21 yerli
Gençlerbirliği 11yabancı,22 yerli
Beşiktaş 10yabancı,22 yerli
V. Manisaspor 10yabancı,23 yerli
Ankaragücü 10yabancı,23 yerli
Bursaspor 10yabancı,26 yerli
Kasımpaşa 9 yabancı,26 yerli
Fenerbahçe 8 yabancı 20 yerli
Denizlispor 8yabancı,28 yerli
Sivasspor 7yabancı,22 yerli
GB OFTAŞ 7 yabancı,23 yerli
Galatasaray 7 yabancı,24 yerli
Ankaraspor 7 yabancı,25 yerli
Gaziantepspor 7 yabancı,29 yerli
Ç. Rizespor 7 yabancı,30 yerli
Kayserispor 6 yabancı,21 yerli
Trabzonspor 6 yabancı,26 yerli
İstanbul B.B. 5 yabancı,29 yerli

http://www.trt.net.tr/istatistik800/spor.html

doğrudur bizim adanademirspor dada 16 yabancı var hiçbiri adanalı değil :durdurun

Geri