Ligin en antipatik takımı hangisi?

Sizce en antipatik takım kim?

• Kullanılan toplam oy
    122
kulupler birliğinden tek ayrılmak isteyen uefa kupasını hazmedemeyip tesadüf diye başkanşarın ellerini sıkmayan,havaalanına karsılamaya gelmeyen tek bir takım var.Onuda herkes biliyor!

valla arkadaşlar istediğiniz kadar konuşun oylar hrşeyi anlatıorrrr =)

artı biz maç falan satmadık gs yendi bizi nie hala ısrar edionuz anlamadım maç satılacak olsa son sn yemi satılır bi mantıklı düşünün hadi o top kaleye girmeseydi maç berabere bitecekti bence fbli arkadaşlar hazmedemedikleri için böle çamur atıolar. . .

fener açık ara önde devam edin oylamaya

bu ne fener antipatizmi :)

Ya anketLErde bıLe Fb denıLıyor bIrakIn Allah Askına yaa ne IstIyorsunuz bu takımdan anLamadım kI yaa bIz GenC FenerLıyız Yahu :=)

saçma

WARTOX ve ATOR resmen saçmalamışsınız maç satan,şike yapan gs mi febe mi gazeteler bile yazdı biraz realist olun sen gs nin müzesi ve tv den başka nerde gördün o avrupa kupalarını,ayrıca 93 te maç satan biz mi,yoksa antep maçında 93 alex e penaltı veren siz mi?beyler fener büük takım ama gs daha büük artık kabul edin:mad:

Fener açık ara birinci valla.

bu takımın kim olduğunu herkes biliyor derebeyin kim olduğunu

fenerbahçe tabi nesi varda konuşuyolar

galatasaray en uyuz takım en gıcık vede en antipatik takımdır

Elbette Fenerbahçe. 77 71,96%
Kesinlikle Galatasaray 24 22,43%
Hiç Şüphesiz BJK 3 2,80%
Bence Trabzonspor 0 0%
Benim gıcık olduğum takım bu ankette yok valla. 3 2,80%

sanırım Gerçek Ortada..
puhaha şimdi Kutsal İttifak saçmalıkları çıkar..:sigara: :sigara:
Tın-Tın!!:D

Bu Anketin AçıLma Niyeti BeLLi Zaten... FB yi KötüLemek.. Geçin BunLarıı Artıq

alish' Alıntı:
Bu Anketin AçıLma Niyeti BeLLi Zaten... FB yi KötüLemek.. Geçin BunLarıı Artıq
Bence milleti birbirine düşürmek.:(
Yanlışmıyım.Herkes birbirine laf atmış zaten.Her yerde aynı muhabbetler.Bunun gibi tartıştığımız çok konu mevcut forumda.

yoruma gerek yok anket konuşuyor zaten

Geri