Ligin en antipatik takımı hangisi?

Sizce en antipatik takım kim?

• Kullanılan toplam oy
    122

Maliyeci

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Türkiye Liginin en antipatik takımını seçiyoruz. Sizce en antipatik kim. Her zaman en fazla taraftara sahip olanı bulacak değiliz ya :D

başarısı olmayıp da kendini her takımdan üstün gören bi takım var onu antipatik buluyorum.. açıklamama lüzum yok sanırım herkes biliyor

Bi kere UEFA-SUPERKUPA alıpda AvrupaFatihiyim diye dolaşan ve ezeli rakibiyle ligde yaptığı maçları kaybetsede son maçta rakibin satmasıyla kazanıp, son maç ile şampiyon olan bir kulüp var.. Oyum ona!

ben butun lig boyunca adı en cok şike olaylarıyla anılan takıma verdim....

cevap belli-baş şaklaban(+yardakçıları)

başka sahada oynana maçta misafir takıma en ufak şeyde seyircisiz maç cezası,bir oyuncunun lisansına bir onay veren bir durduran fedarasyon,konu cin bon olunca her şey mübah sayan yardakçı federasyon...tonlarca konfeti,meşale ile 16 dakika maç uztıp her türlü şaibe olabilecek bir ortamda ısrarla oynatılan bir maç......birlikte yemekler,başkan bazında temenniler,kupa ,lig paylaşımları...kupaların ulusoyun babasına götürülmesi,spor programları na gönderilmesi.......hele hele üst düzey bir yöneticini ekranda SAAT KAAAAÇ kaapalı,açık maraton anaonsları.....kaliteleri ve niyetleri belli insanlar...hele kalecisini şikeci diye gönderen ve şampiyon olsun diye temnnilerde bulunup 93 de maç veren bir takımmmm......SORMAYA GEREK VARMI????
-tabiiiki BAŞ JÖN+YARDAKÇI FİGÜRANLARI ile GALATASARAYYYYYYYYY:Sopa

Kutsal ittifağın kesinlikle fb ye karşı olduğunu bildiğimiz için bu anketinde açılmasına gerek yoktu.

En tatsız taraftarı olan takıma werdim (maç yüzünden benimle kawga eden arklarımın takımı :))

elbette fenerbahçe..hiç bi başarıyı çekemiyo..zaten bu yüzden aziz de bırakmadımı feneri?

Son duruma bakılırsa Fenerbahçe antipatiklik konusunda açık ara önde gidiyor. Valla anketin yalancısıyım :)

ya anket sonuçları herşeyi gösteriyo zaten tekrar tekrar söylemeye gerenk yok

anket

tabi ki ligde

el ve kolla

en fazla gol atan takım

kural hatası bahanesiyle berabere kaldıgı maçı tekrar oynayan takım

kendi başarısızlıklarını federasyon+diğer takmlar ittifağı gibi

asılsız iddialar üreterek kenidini avutan takım

kim olabilir ki, sonuç gayet açık... :sigara:

taraftarlarına laf söylemek istemiyorum ama yönetimiyle ve özellikle futbolcularının tavrına gıcık olduğum takım kesinlikle fenerbahçe

ooo fener aldı başını gidiyor

şampiyon olan rakibini tebrik etmeyen takıma tıklıyorum tabiki taraftar rakibi şampiyon olunca üzülen insan rakibi şampiyon olunca tebrik edendir

sonuç belli zaten anadolu takımlarının hakkını bu kadar yerse birlik olmamız doğal birşey

6/Saray Tabekii

Geri