Lig Bitti Güiza AçıLdı!!!!

Anelka iyi kötü oynar orası ayrı ama koşuları ve fizik gücünü iyi kullanan bi oyuncu ve şuan bana göre hakettiği yerde .Guiza istediği kadar uyum yaşasın bu futboluyla değil ispanyadaki o gol kralı olduğu oyunuyla bile oynasa İngilterede bişey yapamaz çime gömerler adamı orası TSL benzemez çatır çatır basarLar.Bi de bahsettiğin takım Chelsea shevchenko da gitti o takıma bişey yapabiLdimi?:saskin Her yiğidin harcı değil öle büyük takımda oynamak.
Sen o beşiktaş ve denizLi'ye attığı gollerle avut kendini 2 maçta gol atmış kaç tane kaçırmıştır acaba :eek:ha ideaL forvet diye buna denir işte 2 gol at 30 hafta yan gel yat ne güzel memLeket :durdurun

seneye bekLe ve gör diyorum
başkada birşey demiorm. . .

İyi bari en azından Lugano yu geçti :D:D :hhmanD

şerefsiz işte puan ihtiyacı olduğuz maçlarda ruh gibi gezdi durdu şimdi iddamız kalmadı şimdi gol atıyor böle mantıksızlık olmaz...

Aynen katılıyorum bi kısmı haric o da (Şerefsiz)

Guiza ve Chelsea ? güLdürmeyin pLs.Adamda ne fuLboLcu tipi var ne de fiziği İspanya'da nasıL goL kraLı oLmuş haLa inanamıyorum. :vur

Guiza nın nasıl gol Kralı oldugunu bilmiyosan eğer sen futbolu bilmiyorsun...Bunu öğrenmek için özelden mesaj atman yeterli!!!

deivid de geLdiği iLk sene yemedeği küfür kaLmamıştı ama ertesi sene takımın en iyi ve değişmezi oLdu oda son haftaLarda açıLmıştı guiza da oLe oLdu seneye büyük patLama bekliorum ben..

Dostum helal olsun aynen senin gibi düşünüyorum...

bence guiza seneye kalsın buda deivid gibi olcak bak buraya yazıorum...

Bu akşam Müthiş bir şut çıkardı.Lige Böyle Girseydi. Şu anda herkes guizayı konuşurdu.
Chelsea'nin bile Transfer listesinde yer alırdı.Şu anda hiç bir Kulüp güiza için transfer teklifinde bulunmaz,Sıradan bir oyuncu olduğunu bütün futbolseverlere gösterdi.Tabi Önümüzdeki yıl aynı performansta devam ederse Fenerbahçe Kulübünün zararı büyük olur
.

Hayret yani Fenerbahce hakkında biraz olumlu bi düşünceni gördük :D:D:D

deivid de geLdiği iLk sene yemedeği küfür kaLmamıştı ama ertesi sene takımın en iyi ve değişmezi oLdu oda son haftaLarda açıLmıştı guiza da oLe oLdu seneye büyük patLama bekliorum ben..

bu arkadasımız benden once yazmış zaten sana katılıorum kardeşim acılacak guiza!!!:goz:

:victory

Güiza'yı Geçte DenizLi'nin Son Haftaki Beşiktaş Maçında Fener'in 2005-2006'Da Yaşadığı TabLo OLuşacakmış Gibi Hissediyorum...

Geri