Lig Bitti Güiza AçıLdı!!!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

Lig bitti, Güiza açıldı

guiza-sevinc.jpg

Fenerbahçemizde bu sezon beklenen performansın uzağında kalan İspanyol forvet Güiza, ligin son haftalarında açıldı.

Lig bitti, Güiza açıldı
Fenerbahçemizde bu sezon beklenen performansın uzağında kalan İspanyol forvet Güiza, ligin son haftalarında açıldı. Geçen hafta Beşiktaş derbisinde gol atan Güiza bu haftayı da boş geçmeyerek Denizlispor filelerini de havalandırdı. Ligde son iki maça kadar 29 haftada toplam 6 gol atan İspanyol forvet, takımının 30. ve 31. haftalarındaki maçlarında 1'er gol kaydederek gol sayısını 8'e yükseltti.
Kaynak: Anadolu Ajansı​

vay be umarım denizli düşer nasıl bizi 2005 de şampinluktan ettiler umarım bu sene düşerler....

EveT İspanya Liginde de aynı şekiLde son haftaLarda açıLmış...

Denizli bu takımı nasıl da mahvetmişti ya hakkaten:hhmanD Guiza gitmez bence.

denizli düşmesin dai ya o kadar denizliliyiz fenerbahçeliyiz nasıl kimi savuncağmı şaştım artık :d

Bu akşam Müthiş bir şut çıkardı.Lige Böyle Girseydi. Şu anda herkes guizayı konuşurdu.
Chelsea'nin bile Transfer listesinde yer alırdı.Şu anda hiç bir Kulüp güiza için transfer teklifinde bulunmaz,Sıradan bir oyuncu olduğunu bütün futbolseverlere gösterdi.Tabi Önümüzdeki yıl aynı performansta devam ederse Fenerbahçe Kulübünün zararı büyük olur
.

geçen yılki kezman neyse guiza'da o .. ikiside aynı tarz futbolcu ..
ikiside forvette kalıyordu birşey yapamıyordu .. seneye kalsa bile guiza değişmez, sistem değişmedikçe ..

şerefsiz işte puan ihtiyacı olduğuz maçlarda ruh gibi gezdi durdu şimdi iddamız kalmadı şimdi gol atıyor böle mantıksızlık olmaz...

kalırsa 1 sene daha bu seneden pek farklı olmaz..fener ne yapsın etsin göndersin bi yere..hatta fazlaca bi para versinler jübilesini oynatsınlar fenerde başka takımları yakmasın diye :D

Guiza ve Chelsea ? güLdürmeyin pLs.Adamda ne fuLboLcu tipi var ne de fiziği İspanya'da nasıL goL kraLı oLmuş haLa inanamıyorum. :vur

Türkiyede dogru dürüst goL atamayan AneLka şimdi
cheLsea de. . .
İnsan uyum sorunu yasayamaz mıne kdr düz mantık düşünüyorsunuz.
İspanya kimse sansa baLa 27 goL atamaz. Atıyorsa bu adamda bişeyLer
wardır.Ki oLdugunuda beşiktaş ve denizLi ye attıgı muhtesem goLLerLe gösterdi. . .

cheLsea de. . .
wardır.Ki oLdugunuda beşiktaş ve denizLi ye attıgı muhtesem goLLerLe gösterdi. . .

katılıyorum ancak kezman'da böleydi gerçi o bir sezondan fazla kaldı ama sanki iş yapmaz gibi gelio bu adam bana. ya da aragonesin oyun anlayışından kaynaklanıyo. zico olsaydı bu adam o yan top organizasyonları we oyun stiliyle baya iş yapardı. ama aragonesle olmaz bence

yok o değilde şimdi bu herif kendini açmış ya ee sezon bitti sona diyecekki

-sezon kapandı alışmam lazım
yok efendim

-takıma sınamadım

sobamı getiriyim lan sana o kadar para saydı adamlar yazık senden forvet olursa bende bred pitim

cheLsea de. . .

Anelka iyi kötü oynar orası ayrı ama koşuları ve fizik gücünü iyi kullanan bi oyuncu ve şuan bana göre hakettiği yerde .Guiza istediği kadar uyum yaşasın bu futboluyla değil ispanyadaki o gol kralı olduğu oyunuyla bile oynasa İngilterede bişey yapamaz çime gömerler adamı orası TSL benzemez çatır çatır basarLar.Bi de bahsettiğin takım Chelsea shevchenko da gitti o takıma bişey yapabiLdimi?:saskin Her yiğidin harcı değil öle büyük takımda oynamak.
Sen o beşiktaş ve denizLi'ye attığı gollerle avut kendini 2 maçta gol atmış kaç tane kaçırmıştır acaba :eek:ha ideaL forvet diye buna denir işte 2 gol at 30 hafta yan gel yat ne güzel memLeket :durdurun

Geri