lg-cdrom

mr.boom

New member
Reaction score
0
bildiğim bütün yöntemleri denedim sevdim olmadı dövdüm olmadı, yıkadım sildim, kabloları çektim tekrar taktım anlamadı, driverını buldum yükledim yine okumadı hiç bir cdyi... el insaf bildiğiniz başka bi yol yordam varmı ya da bi marka tavsiye edin Allah rızası için düzgün çalıştığına inandığınız bi model varsa:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Plextor markasını tavsiye ederim geçekten kalitelidir yalnız piyasadaki diğer dvdr dan fiyat olarak farklı olabilir kesinlikle memnun kalırsın

teşekkür ederim sonoyuncu fiyatı önemli değil, sorun çıkartmasın benim için önemli olan o

bende samsung kullanıyorum cd rom olarak
dvd rw ise Nu NU markasını belki pek duymamışsındır ama kesinlikle tavsiye ediyorum 2004 yılından beri kullanıyorum hala canavar gibi çalışıyor hiç sorun cıkarmadı. yevi dvd rw alırsan ya samsung olucak yada NU

pazar pazar heryer kapalı bimex açıktı bi ordada lg kalmış sadece, yarın çarşıdan bakıcam artık Plextor yada samsung hangisi varsa

Kesinlikle plextor başka marka alma eğer sorun yaşamak istemiyorsan. Samsunglarda kapak sorunu oluyor. Tozdan dolayı cihaz bir müddet sonra arıza veriyor. Lg vasat bir marka. Asus da olabilir oda vasatın üstünde. Fakat profesyonel çözüm plextor olacaktır.

Geri