Leverkusen-5 Galatasaray-1 FULL MAÇ!

Yavaş yavaş Kadıköy e doğru geliyoruz bazı febeli arkadaşlarda acı belirtiler başlamış ne yapcaklarını

bilmiyorlar... :D Hala eski konulardan medet bulup seviniyorlar ezikler.... Harbi yazık size yaa acınacak

haldesiniz...

~SiLenT ScЯeaM~;4105075' Alıntı:
Hayır 2001-2002 Sezonunu VeriyorLar Hani Ş.Liginde Fenerin "0" Çektiği Sene Varya O İşte
Bonus oLarakda 3-4 İstanbuL Hatırası Tövbe Tövbe

Ne Zaman Kapanacak Bu Konu?

yok yok bence 06 kasım 2002 deki 6-0 lık maçı versinler :)

zaten ban yemiş salak..fenerli arkadaşlara kesinlikle katılıyorum.

liverpool maçında hiç unutmam.6-0 önde liverpool.hala gerard saldırın saldırın ileri çıkın işaretleri yapıyor.ben galatasaraylıyım ama türk bayrağı taşıyan takımı avrupada desteklerimdesteklemiyeninde TÜRKlüğünden şüphe duyarım.her ne sebeple olursa olsun..

мυѕтαƒαƒв;4105113' Alıntı:
eLLerine sağLık. . .

Her GaLatasarayLı deiL % 80 iniz 9 yıL önce aLdıınız Uefa Kupasını haLa Başımıza vurmuormusunuz? O zaman Bende Bordeaxu Hamburgu W.Bremeni Tutuyorum üLke HainLii konusuna geLincede bu üLke FutboLunu kurtaracak takım gaLatasaaray deiLdir böLe Bi Takım varsa en kötü haLiyLe biLe Fenerbahçe'dir. . .

Beni en çok bu yorum güldürdü.

TıkLa

Dedik Ya Başka Bir AŞK Bizimkisi

yyildirayy BiLgisayarının Ses AyarLarıyLa Oynama :goz:

Kardeşim Doğruyu Konuşuyoruz Kimseye Hoş Gözükmek İçin YaLakaca Mesaj Yazmıyoruz İster Beğen İster Beğenme...

ÜLke TakımLarı Varken Yabancı Takımın Desteklenmesi Ve Kendi MaçLarıyLa DeğiLde, Rakibinin MaLubiyetiyLe EğLenmek Bana Göre AcizLiktir...

ya arkadaşlar bırakın şimdi bunlarıda arkadaşın kendi takımıdan hayır gelmediğini anlayınca böle basit şeylerle kendini avutuyor yavrucak acıdım şimdi yavv ağlayim mi :D :D

Teşekkürler kuzenim için arıyodum...

мυѕтαƒαƒв;4105113' Alıntı:
eLLerine sağLık. . .

Her GaLatasarayLı deiL % 80 iniz 9 yıL önce aLdıınız Uefa Kupasını haLa Başımıza vurmuormusunuz? O zaman Bende Bordeaxu Hamburgu W.Bremeni Tutuyorum üLke HainLii konusuna geLincede bu üLke FutboLunu kurtaracak takım gaLatasaaray deiLdir böLe Bi Takım varsa en kötü haLiyLe biLe Fenerbahçe'dir. . .

Sen o 9 sene önceki kupayla gurur duymuyosan basına da vuran olur sonuna da neyse.
kimi tutarsan tut sakın ola ki bi şeyi tutma
sen digerlerini tuttukca onu tutma ihtimalin de %80 ya ona da neyse

son cümlen ise fıkralar bölümünde iyi iş yapar devam et ..

nekadar gereksiz işler yapıyosunuz.. Ne alaka şimdi gs nin yenildiği maçı burda upload etmek..
İşte sizin gibi adamlar bu futbolu geren tartışma çıkartan..

zorlarına girmiş herhalde de uefa kupasını almamız...böyle birşey yapmaya çalışmış ..amatör..

bendede 5-1 kupa macı var hemde no rapıd

sızı bu yuzden sevmıyorlar cogu takım

töbe töbe şimdi paylastı marifet yaptı sanki bide bu zihniyeti savunanlar var ya kendi rezilliklerini görmeden

~SiLenT ScЯeaM~;4105075' Alıntı:
Hayır 2001-2002 Sezonunu VeriyorLar Hani Ş.Liginde Fenerin "0" Çektiği Sene Varya O İşte
Bonus oLarakda 3-4 İstanbuL Hatırası Tövbe Tövbe

Ne Zaman Kapanacak Bu Konu?

nerde ucu FBye değen biryer var sen ordasın kardeşim varın yoğun bizi kötülemek ben de bir fbli olarak bu konuyu beğenmedim tabi ki avrupada başarılı olduğumuz bi maçı koysaydı güzel olurdu ama sürekli bizi aşağılayıcı yorumlarından sıkıldım artık

tebrnik ediyorum seni...bu kadar ezik bir fenerli tavrı hiç görmemiştim...bravo

Sen o 9 sene önceki kupayla gurur duymuyosan basına da vuran olur sonuna da neyse.
kimi tutarsan tut sakın ola ki bi şeyi tutma
sen digerlerini tuttukca onu tutma ihtimalin de %80 ya ona da neyse

son cümlen ise fıkralar bölümünde iyi iş yapar devam et ..

bir fenerliden başka ne beklenirki zaten ! cevap vermen bile gerekszi dostum, bırakalımda kendi alemlerinde sevisinler....

bu upload ında neden yapıldığına anlam veremedim, aklından zoru var galiba arkadaşın ...!

:confused::scared::sad::eek:hmy::angry::cursing::sneaky2::thumbdown::huh::mad::eek::Sopa

Geri