Levent Kırca'ya 'Habur' cezası

icemen

New member
Reaction score
0
fft11_mf485865.Jpeg

Levent Kırca hakim rolündeki skecinde bütün sanıkları serbest bırakıp, ‘’Binlerce insanı katledenler zafer kazanmış gibi karşılanıyorsa, bunlar da suçsuzdur’’ dedi ve RTÜK’ten uyarı aldı.

- RTÜK, ünlü sanatçı Levent Kırca’ya ‘’Mizah Cezası’’ verdi. RTÜK, Fox TV’de 14 Kasım 2009 günü yayınlanan ‘’Olacak O Kadar’’ adlı programda yer alan ‘’Öpüşün Barışın, Pop Star ve Evlilik Kararı’’ adlı skeçleri, yayın ilkelerine ters buldu ve kanala uyarı cezası verdi.

RTÜK’ün ceza uyguladığı ‘’Öpüşün Barışın’’ adlı skeçte hakim rolündeki Levent Kırca, silahlı saldırı ve tecavüz gibi suçlardan yargılananlara ceza vermiyor ve mağdur ile sanıkları ‘’Bunlar ufak şeyler, hadi bakayım, öpüşün barışın’’ diyerek serbest bırakıyor. Hakimi canlandıran Kırca, duruşmaların sonunda da Habur sınır kapısına gelip serbest bırakılan PKK’lıları kastederek, ‘’ Onbinlerce bebeği, kadını, genci katledenler, zafer kazanmış kahraman gibi karşılanıyor. Fak-Fuk fondan yararlanıyor. Onlar suçsuz ise o zaman bunların ki hiç suç değil’’ yorumunu yapıyor…
ÖCALAN TAVLA OYNUYOR
Levent Kırca, aynı programda, İstanbul Valisi Muammer Güler’i de canlandırıyor ve pastanın içinden Atatürk çıkıyor. Gazetecilerin ‘’Atatürk, başka nerelerden çıkacak?’’ sorusuna da ‘’Kuru fasulye kazanından, dolma tenceresinden’’ diye cevap veriyor. Bir başka bölümde de İmralı cezaevi ekrana geliyor ve adaya gönderilen kişiler ile Öcalan tavla oynuyor.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• fft11_mf485865.Jpeg
    fft11_mf485865.Jpeg
    5.4 KB · Görüntüleme: 958
niye bu olay böyle olmadımı bu adamlar affedilmedimi bu adama ceza verenler kendilerinede ceza versin o zaman.

yakın zamanda yaptıgı programları bilmiyorum ama levent kırca son yıllarda kendini cok bozmustu zaten

başımızda eleştriyi hazmedemeyen yöneticilerimiz var bu da en büyük kanıtı sözüm meclisten dışarı

iki gün önce izledim o programı dedim ki Kırca bu şimdi bizi eskisi gibi asıl güldürür.Ama abi bune baştan sona sırf devlete yükleniyo hiç de komik değil.Nerde o eski bölümler şimdi sadece korku fili gibi seyrediyorum.Bence tamamen kapanmalı bu program Baykal bile bu kadar olayları çarpıtmamıştır.
Çok ayıp ediyor.Allah akıl fikir versin.

Ceza verilmesi gereken kisi Levent Kirca`mi oldu simdi??????Trajikomik!!

EEEEE Doğru söyleyeni 9 köyden kovalar Levent Kırcada gerçekleri anlatıyorya Tabi ceza verecekler...

madem doğrusun madem yanlışın yok bırak cezayı halk versin bırak reytingi düşsünki anlasın yanlış olduğunu.. bu ülkede yanlışı kim belirler olmayan halk, bu ülkede meclis kimi temsil eder dinlenmeyen halk bu ülkede kanun kimin huzuru kimin yaşantısı için adı olan ama hiçe sayılan halk... madem hatalı nedn bu kadar izleniyo acaba ..boş iş bunlar o zaman sabah sabah ekranları kirleten aklı evvelleri zehirleyen koca karı programlarını tümden kapatın olsun bitsin???:durdurun

Vergi Kaçırmıyor, DoLandırıcıLık Yapmıyor Levent Abinin Mizahınıda Seviyorum Sonuna Kadar Arkasındayım.

programında acınacak halimize güldürğü için verildi sanırım bu kadarda olmaz ki artık !

Bu memlekette doğru söyleni,dokuz köyden kovarlar.Ne yapmış adam,açılıma açıklık getirmiş,iyi değilmi yani açılımınızı daha çoook açıyor!!

Geri