leptopuma format attım d sine acıldığında ,sadece c var d yok

hansert

New member
Reaction score
0
lütfn yartdm edin leptopuma format attım geçende d ye attım brazda karışık bi format oldu galiba nedense başladığnda sadece c var 60 gb olarak d yok acil bnm d yi getirmem lazım lütfen yardım edin

bilgisayarıma sağ tıkla menüden yönet seç açılan pencerede sol kısımdan alt tarafta bulunan disk yönetimini seç sağda ki kısımda görünür muhtemelen ham gibi bişiler yazar sağ tıkla biçimlendir tekrar inş olur. kolay gelsin

oluo öle girdim yapmaya calıştım olmadı sadece dick yönetiminde c var d yok ayrıca d yi de oraya hiç bi şekilde gelmiyor

windovsu tekrar kur c d ve başka ne varsa sil kendi c yi oluşturacak diski kaça bölmek istersen örnek disk 120cbysa 50000 yaz yani 50 cb ayırıcak kalanı kendliğinde d olacak yapabirsen işlem bittikten sonra dnin üzerine sağ tıkla biçimlendir de kolygelsin yapamazsan resimli anlatım iste

kardeş allah rızası içnkompile resimli anlatım yapın lütfen rica ediorum iyicene olsun da yapim güsel bi rsimli anltm ltfn

kardeş tamam cok saol un yaptım sonunda derbederin e cok saol :D

tekrar format at diski tek parça yapma c-d ile ayır yada format atmadan disk yönetici programlarıyla halledebilirsin ama zahmet ister önerim hiren's boot kullan

Geri