Leo Franco ve Mustafa Sarp G.Saray'da!!! [Tek BaşLık]

HayırLı oLsun!!!

İkiside Aranan Kan DeğiLLer Bence... OLsada OLur OLmasa Da OLur Cinsten...

BunLar sadece göstermeLik ;) Kökten revizyon oLucak emin oLun.
Franco iLe Mustafa sarp aranan kan oLmayabiLirLer ama bonservis bedeLi ödenmeden aLındıLar (diye biLiyorum),
Franco en azından Santcis den aykuttan orkundan iyidir,
Mustafa Sarp'a geLicek oLursak sezon için yaşadığımız sakatLıkLarı biLiyorsunuz (Bir Mehmet topaL bir Servet sakatLandığında yerini kimLe doLdurabiLdik)bunLarın yerini doLdurmak için dönüp kuLübeye baktığımızda oyuna sürücek etkiLi bir adamımız yoktu eLdekiLeri aLakasız MevkiLere yamadık.Seneye aynı sorunLarın yaşanmıcağı ne maLum ? Mustafa Sarp Transferide bunLar düşünüLerek yapıLmış bir transferdir,yararLı oLucagını düşünüyorum..
2 Transferde gaLatasaray Camia'sına hayırLı oLsun..

BunLar sadece göstermeLik ;) Kökten revizyon oLucak emin oLun.
Franco iLe Mustafa sarp aranan kan oLmayabiLirLer ama bonservis bedeLi ödenmeden aLındıLar (diye biLiyorum),
Franco en azından Santcis den aykuttan orkundan iyidir,
Mustafa Sarp'a geLicek oLursak sezon için yaşadığımız sakatLıkLarı biLiyorsunuz (Bir Mehmet topaL bir Servet sakatLandığında yerini kimLe doLdurabiLdik)bunLarın yerini doLdurmak için dönüp kuLübeye baktığımızda oyuna sürücek etkiLi bir adamımız yoktu eLdekiLeri aLakasız MevkiLere yamadık.Seneye aynı sorunLarın yaşanmıcağı ne maLum ? Mustafa Sarp Transferide bunLar düşünüLerek yapıLmış bir transferdir,yararLı oLucagını düşünüyorum..
2 Transferde gaLatasaray Camia'sına hayırLı oLsun..

İnşaLLah BekLentiLerin Üzerinde Performans SergiLerLer...

CimBom işini bilir, eminim Haldun Üstünel yakışanı yapacaktır. Sabırlı olup bekleyelim derim.

Transfere hızlı başladık anlaşılan hayırısı olsun diyelim leo franconun
iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum bekleyip göreceğiz elbette.

transfer yetkileri Haldun Üstünelde olduğu sürece endişelenmem ama işin içine ne zaman adan sezgin girer aldığı futbolcudan hayır gelmez......transferler şimdiden hayırlı olsun.......

Leo Franco De Sanctis'ten Daha ii kaLeci deiL. . .
İsteyen At.Madridin maçLarına Baksın At.Madrid Kaç goL yemi$. . .
ßence ßa$ka kaLiteLi ßi kaLeci aLması Lazım gaLatasarayın. . .
Leo'yLa Avrupada ßa$arı eLde Etmesi Çok Zor. . .

İspanyol basını: Leo Franco G.Saray'a gidecek

İspanyol spor gazetelerinde yer alan haberlerde, Atletico Madrid'in Arjantinli kalecisi Leo Franco'nun, sözleşmesini uzatmak için beklediği teklifi alamaması nedeniyle Galatasaray'a gideceği belirtildi.

İspanyol basını, Atletico Madrid’in Arjantinli file bekçisi Leo Franco’nun Galatasaray forması giyeceğini yazdı.

30 Haziran tarihinde Atletico Madrid ile sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki Leo Franco'nun artık İspanyol kulübünden ümidini kestiği ve menajeri aracılığıyla Galatasaray ile olan görüşmelerini hızlandırdığı ileri sürüldü.

Sarı-kırmızı kulüp ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı söylenen Leo Franco, 2004-2005 sezonundan bu yana 151 lig maçında Atletico Madrid formasını giyip, kalesinde toplam 157 gol gördü.

Atletico Madrid Kulübü ise bu zamana kadar iyi verim aldığı Leo Franco'nun yerine gençleşmeye giderek, Real Valladolid'ten 20 yaşındaki genç kaleci Sergio Asenjo'yu alacak.

NTVSPOR

Leo Franco Aslan'a hayırlı olsun

Atletico Madrid´in kalecisi Leo Franco´nun Galatasaray formasını giyeceğine sonunda İspanyollar da ikna oldu...

18_255721_franco.jpg

İspanyol spor gazetesi AS, Atletico Madrid’in Arjantinli kalecisi Leo Franco’nun, sözleşmesini uzatmak için beklediği teklifi alamaması nedeniyle Galatasaray’a gideceğini yazdı. Sarı-Kırmızılı kulüple 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edilen 32 yaşındaki file bekçisi, 2004-2005 sezonundan bu yana 151 lig maçında Atletico Madrid formasını giyip, kalesinde toplam 157 gol gördü.

Fanatik

Bu adam içinde haftada bikere hayırLı oLsun diyoruz =)

Geri