Left 4 Dead[FuLL Rip]

Kardeş oyunu kurdum ben :D oyun açılıyor ama ekran çözünürlüğü otomatik ayarlanmış oyunun anladın mı? Yani oyun açılır açılmaz ekranda ''out of range'' yazıyor bu ne demek yani oyun çözünürlüğü benim monitör desteklemiyor yani nasıl anlatsam bak şimdi benim monitörün max çözürnürlüğü 1280x1024'dür ben herhangi bir oyunda ''options'' dan bu ayarın üstünü seçtiğim zaman ' out of range ' der. bu oyunun 'optionsu' a girmeye kalmıyor oyun daha açılırken 'out of range' diyor anladın mı? mesela böyle yapan başka oyunlarda oldu onların kurulum klasörlerine giriyorsun orada 'launcher' var onu tıklıyorsun karşına ' play game, settings( ya da options),... falan geliyor ordan ayarlarsın sonra girersin. uzun oldu biraz ama anlatabildim mi? sistemle alakası yok yani

1280 e 1024 de benim çözünürlük desene oynayamayacağım bunu ama indir deniyecem. farcry2 yi bile oynayamamıştım fakat sanırım onda hafıza yetmedi bende.

Elıne sagLıq kanka super olmus...emegıne saglıq

oyun için çok teşekkürler. bende çalıştı. bi arkadaş ekran çözünürlüğü felan demişti. alakası yok. oyunun video ayarları yapılabiliyor. video ayarı 640x480 ilk başlangıç. girişte intro vidyosu var belkide onu kaldırmıyor diyeceğim. çünkü yüksek kalitede bi vidyo. tekrar teşekkürler..

Arkadaşlar oyunun kurulu olduğu dosyaya girdim, oradan 'left 4 dead' dosyasından 'cfg' oradan ise 'video' metin belgesini açtım.Oradan '1600' ve '1200' değerlerini '1280' ve '1024' olarak değiştirdim kaydettim ve çıktım sonra oyunun kısa yolunu sildim ve yeni bir kısayol atadım ondan sonra oyunu açabildim anca. :D problemim buymuş arkadaşlar sistem ile ilgili değil.Teşekkürler oyun için tekrar.Dünya varmış ya oh be :D

oyunu indirecek arkdaslara duyrulur part 3 part 4 part 10 arızalı ve de rar şifresi. sevgli 88 mehmet ni bak istersen..

ya kardes pasword yanls ya olmuo 88.mehmet@hackhell yazıyorum olmuo düzeltirmisinnn

birisi partları değişmediyse şifrede değişmemiştir. bi problem yok. uploader arkadaşa haksızlık etmeyelim. sorunsuz indirdim kurdum..

arkadaşlar bende oyuna girdikten 5 dk sonra atıyor crack yaptım yine bi fark olmadı yardımcı olursanız sevinirim

eline koluna sağlık indiriyorum inşallah çalışıyodur

çok teşekkür ederim kardeşim şuan son part iniyor..

Dostum indirdim hepside sorunsuz indi çok saol

Tam piskopat işi =)

Geri