Left 4 Dead 2+Cracked+Non Steam+%100 Çalışıyor+FuLL Rip+3.5GB+Mediafire

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
1129403-left4dead2cover_large.jpg

1088qyo.jpg

9rngjp.jpg

qyehd5.jpg

2v1234n.jpg

24cxoid.jpg

Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows® 7 / Vista / Vista64 / XP
İşlemcir: Pentium 4 3.0 GHz
RAM: 1 GB XP / 2 GB Vista
Ekran Kartı: 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600
HDD: 6.5 GB

swqwra.jpg

Free File Hosting Made Simple - MediaFire

35 partın istediğiniz kadarını aynı anda indirebilirsiniz.Partlarda hata olursa rarları onarıp hataları giderebilirsiniz.Kurtarma Kaydı mevcuttur.

İnternetten Oynayabilmek İçin Aşağıdaki Son Çıkan Güncellemeleri Yapın

swqwra.jpg

Free File Hosting Made Simple - MediaFire

Not:Oyunun versiyonu v2.0.0.4 tür.Siz 2.0.0.5 ve 2.0.0.6 diye sırasıyla gidin.Vericeğim yeni güncellemeleride sırasıyla yapın.

Kurulum

sg4euh.jpg

İlk part olan exe dosyasına tıklayın ve rarları istediğiniz bi yere çıkarın sonra resimdeki registry dosyalarına 32 bit yada 64 bit sistemininize göre seçin ve tıklayın.evet diyin.İsminizi oyunda iken " yada é tuşuna basarak name nick yazarak nick yerine nickiniz gelicek şekilde yazarak nickinizi değiştirebilirsiniz yada kalıcı olarak değiştirmek için inigen.exe yi çalıştıp isminizi girebilirsiniz.

Multiplayer Oynamak

ie356w.jpg

Multi oynamak için oyunu siz kuracaksanız masaüstündeki multiplayer ı çalıştırın.
Sonra oyunu kurmak için game mode dan oyun türünü,campaing den bölümünüzü ve chapter dan yerinizi seçin nick yazan yerden karakterinizi değiştirebilirsiniz fakat şuan rastgele karakter seçmektedir.Password yerinden şifrenizi ayarlayabilirsiniz.Join game den ise sunucunun ip adresini yan tarafınada port adresini yazın ve join diyerek sunucuya bağlanın.Sunuculara bağlanabilmek için nonsteam sunucu olması gerekir.

'Wolf' oyun için teşekkur ederken alt kısımda Atamızın Nutkundan eklediğin bölümü gördüm onun içinde ayrıca tşk.

arkadaşlar non steam serverlarda oyun internet üzerinden oynanabiliyo hamachi üzerinden ise daha garantili şekilde sorunsuz multi oynanabiliyo...

Teşekkürler ;)

eyvallah eline sağlık usta indirdik ama crc hatası veriyor tavsiyen nedir bunu nasıl çözeriz sana zahmet yardımcı olabilirmisin

arkadaşlar yeni en son çıkan güncellemeyi ekledim(v.2.0.0.6).şu an denedim ve netten oynanabiliyo ama hala hepsine giremiyo...

arkadaşlar update kısmından son güncellemeleri sırasıyla yapın internetten sorunsuz oynanabiliyo 1.5-2 sa oynadım hiçbir hata vermedi...

eyvallah eline sağlık usta indirdik ama crc hatası veriyor tavsiyen nedir bunu nasıl çözeriz sana zahmet yardımcı olabilirmisin

usta crc hatası olanları tekrar indir yada rarın içine kurtarma kaydı ekledim bu durumlar için rarı onarıp crc hatasından kurtulabilirsin...

bunu nasıl indircez anlamadımki ben :S

emeğine sağlık güzel oyuna benziyor...

dai süper oyun serverlarıda ekledim aşağıda oyunu indir serverlara bağlan tadından yenmez valla.team fortress 2 yi upload edicem aynı şekilde o da ayrı bi süper oyun.

rapid lınklerınıde verırmısın kardes elıne saglık tesekkurler

dai rapid linki yok rapid linki niye istiyonuz anlamış değilim.bu linklerden istediğin kadarını aynı anda indirebilirsin.rapidden çok daha iyi.bi rapiddir tutturmuş gidiyo valla :cursing:

Geri