LeFT 4 DeaD 2 (2009/ENG/RUS) | HH & RS & HF & TB | ALternatiF LinKLeR |

ewet beyler içimizde patladı oyun n açılıyo nde başka bşi oluyo
tıklıyosun bi hareket yook

Psikoların pskosu Süper Linkler Seç Beğen Al Tesekkürler:)

arkaslar oyunu ındırdım su anda hıc bısı olmuyor know eksık dosya var sanırım left 4 dead uygulamasını calıstırınca parametre hatası verıyor bu konu ıle ılgılı bılgısı olan ?

!!!çalışmıyor!!!

Uzun geçen indirme işleminin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadım... Oyun çalışmıyor. Yine de emeğine sağlık o kadar uğraşmışsın.

arkadaşlar siz hatayı tam olarak söleyin.bide ekran görüntüsü koyun olmazsa.herşeyin bi çaresi vardır.eksik dosya olabilir...

arkaslar oyunu ındırdım su anda hıc bısı olmuyor know eksık dosya var sanırım left 4 dead uygulamasını calıstırınca parametre hatası verıyor bu konu ıle ılgılı bılgısı olan ?

Uzun geçen indirme işleminin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadım... Oyun çalışmıyor. Yine de emeğine sağlık o kadar uğraşmışsın.

Ayın 17 sinde çıkacak diyor. Bu sakın fake falan olmasın.

arkadaşlar siz hatayı tam olarak söleyin.bide ekran görüntüsü koyun olmazsa.herşeyin bi çaresi vardır.eksik dosya olabilir...

Is3ghpJpkJ.jpg

znPTWO1L4E.jpg

rar pass
tiesto@hackhell​

İndiren arkadaşLar bu CRACK' İ KuLLansın.

1) Extract * Unpacker & Crack *
2) Copy files from an image in the folder Install
3) Run l4d2.bat
4) Copy all files from folder Crack in folder "Install \ Left 4 Dead 2"
5) Run launcher.exe, Play!

İnternetteki bütün ilaçlar çalışmıyor.Malesef sabırla sağlam ilacı çıkana kadar bekleyeceğiz.

Oyun kesinlikle çalışıyor arkadaşlar ben böyle çalıştırdım ;

Oyunu Kurdum Aynen Yazdığı Gibi Crack Yapıp Çalıştırdım . . .

Dediği gibi ilk önce bir hata verdi oyunun başındaki loading ekranında . .

Alt + Tab yaparak hata penceresini kapattım . .

Masaüstünde 30 saniye felan bekledikten sonra oyuna döndüm ve başlattım oyun sorunsuz çalıştı . . Umarım anlatabildim . .

başka bir siteden alıntı ben yapamadım belki yapan arkadaşlar çıkar.

hata goruntusu

Is3ghpJpkJ.jpg

znPTWO1L4E.jpg

rar pass
tiesto@hackhell​

İndiren arkadaşLar bu CRACK' İ KuLLansın.

1) Extract * Unpacker & Crack *
2) Copy files from an image in the folder Install
3) Run l4d2.bat
4) Copy all files from folder Crack in folder "Install \ Left 4 Dead 2"
5) Run launcher.exe, Play!

tiesto hatanın resmini istemissin kusura bakma forma bakamıyordum iş yogunlugundan istemiş olduğun hatayı ekledım sanırım cozumunu bulursun tesekkur ederım rardan cıkan dosyalar bunlar
d45a43d27df1b7f765658b9690aa45fb.jpg

tiesto hatanın resmini istemissin kusura bakma forma bakamıyordum iş yogunlugundan istemiş olduğun hatayı ekledım sanırım cozumunu bulursun tesekkur ederım rardan cıkan dosyalar bunlar
d45a43d27df1b7f765658b9690aa45fb.jpg

resmi ben istedim tiesto değil =)

parametre hatası oyunu dvden kopyalarken hata sonucu yada dosyanın eksik kopyalanması sonucu oluşan hatadır.yani kısaca eksik dosyadan dolayı oluşan hatadır.gördüğüm kadarıyla oyun rarlardan çıkarıp direk oynamaya hazır hale geliyor.işte kurulum olmayan oyunlarda böle sorunlar sık yaşanabiliyor...

abi sen pardonda delimisin ya bu kadar link koyulurmu büneya dünyayı resmen içine sıdırıksın ya

known kardeş bunu indirdik ama bide nasıl çalıştırabileceğimizi anlatabilirsen seviniriz. sonuçta bilse bilse bi sen bilirsin bunu. yardım lütfen arkadaşın eklediği resimdeki gibi hata

steam den oynayamadıktan sonra ne anladım öyle işten.Şuan indirimde 37$ single player oynancak oyun değil indirim bitmeden almanızı tavsiye ediyorum..

sen known un verdiği linklerden mi indirdin?

sen known un verdiği linklerden mi indirdin?

yok satın alınca steamden rahat rahat indiriyon 130 la asılıyo.Bitince patchleri varsa kendi yüklüyo.Sorun çıkarsa kendi hallediyo:mesela directx sorunu felan varsa yapıyo.Garantili zaten steamde sorun çıkması imkansız ya çalışcak ya çalışcak=)

Geri