LeFT 4 DeaD 2 (2009/ENG/RUS) | HH & RS & HF & TB | ALternatiF LinKLeR |

ya cracklerde problem olmuyo ama indirdik şimdi direk oynama dosyaları var ne yapacağımı şaşırdım yane indirmesi bişey değil ama oynayamamak kötü. knowna güvenim sonsuz çözer umarım çünki şu 1 haftada 4-5 tane oyununu indirdim hepsi sorunsuz çalıştı. adamın uykusuz anına denk geldi belkide :D

known hiçbir şekilde konuya bakmaman beni üzdü. uploadı yapan sensin kardeş yardımını bekliyoruz bi zahmet

Left 4 Dead 2 Crack.rar

oyunda sorun yaşayanlar bu crack ı l4d2 klasörüne kopyalayıp yapıştırsınlar.ama önemli olan bi nokta var razorun kendi patch ini yapmamaları lazım.patch olayı tamamen bozuyor...

arkadaşlar ben knownun linklerden indirdim ve sanki oyun kurulmuşta onu dosyaları varr bi arkadaş ekledi buraya oyun kurulu olarak indirdik otomatik olarakta çalışmıyorrr. isoo değil buu lütfen ona göre yardım edinn

arkadaşlar ben knownun linklerden indirdim ve sanki oyun kurulmuşta onu dosyaları varr bi arkadaş ekledi buraya oyun kurulu olarak indirdik otomatik olarakta çalışmıyorrr. isoo değil buu lütfen ona göre yardım edinn

resim koyabilirsen yardımcı olabilirim...

arkadaşlar ekledim umarım çözersiniz.

arkadaşlar bu eklediğim resim 72 part rar dosyasını çıkarttıktan sonra ortaya çıkan şeydirr bilginizeeee

Geri