LeechTurk Davetiyesi ve Torrentleech davetıyesı

üye oluyorum ancak aktivasyon kodu gelmiyor manuel giriştede hata veriyor üye alımını durdurmuş olabilirlermi

site yeni olduğu için üyelik alımlarında problem olabilir.
1-2 güne kadar düzeltirler sanırım

aktivasyon kodu gelmiyormuş...site admini elle onaylıyormus...sitede öyle diyor...

benim üyeliği kabul etmişlet
ben girebiliyorum
ama şuan için torrentturk ün üzerine tanımam

leechturk dvd yayınlarını direk server üzerinden yayınlıyor.tek seed server olsa dahi maximum hızla indirebiliyorsunuz :) Bu yüzden dvd için tercihim direk leechturk

ben hem torrentturk hem leechturk hem bitturk hemde torrentbytes sitelerini birlikte kullanıyorum..hepsinin kendi avantajı var çünkü....

bence cok uyduruk ayrıca daha yeni oldugu için nedense ben hep sorun yasıyorum... Yasasın Torrentturk

Leechturk Davetiyesi

Arkadaşlar çok acil bana leechturk.com davetiyesi lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

leechturk

arkadaşlar. leechturk davetiyesi gönderme imkanı olan varsa ben de rica ediyorum. [email protected] teşekkürler...

bu ıkı sıtenın yanı LeechTurk Davetiyesi ve Torrentleech in davetıyesı elınde olan arkadaslar varsa [email protected] gonderebılırlerse mınnettar kalırız
bır gun bızımde onlara elbet bır ıyılıgımız dokunur tşk

leechturk davetiye isteği

leechturk için davetiye gönderebilirmisiniz.mümkünse birde torrentleech davetiyesi çok iyi olur.şimdiden teşekkürler.

Geri