Leblebi Tozu :))

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Leblebi Tozu :))

Okullarda ise pipet yardımıyla arkadaşlarımızın suratına üfleyip gülme krizlerine girerdik.

Zaten yanında mutlaka ya dondurma kaşığı tarzında küçük bir kaşık ya da pipet verirlerdi.

Bunu yerken boğulma tehlikemiz de söz konusu olsa, asla yemekten vazgeçmez ve en ufak bir dikkatsizlikte öksürük krizine tutulabilirdik.

Damağımıza yapışması ise umrumuzda değildi, çünkü nasılsa eriyip gidiyordu.

Tek başına değil de bir arkadaşımızla yeme eylemini gerçekleştirdiğimiz takdirde, ya bizden ya arkadaşımızdan aşağıdaki teklifin gelmesi şart gibi birşeydi, olmazsa olmazdı:

"Pişttt hadi Yusuf desene bi"

Tabi ki bu mevzunun içersinde bahsi geçen "Yusuf" un leblebi tozunu yerken zikredilmesinin, bu tozun mucidi olduğundan değil de, isminde geçen S ve F harfleri yüzünden olduğunu büyüdükten sonra öğrenecektim

Hatırlayan var mı bu tadı?

Sayende zamanda yine bi yolculuk yaptım,
leblebi tozu şekeri dökersin off offf

Vay vay vaayyy taa nerelere gittim ya nostalji oldu hakkatten. Eline sağlık.

valla daha konu baslıgını görünce yüzüm gülmeye basladı ne günlerdi yaa zaman nasıl akıp gecmiş cok tskrlr böyle konu actgın için daldım gittim yaa

ben azıma doldurup yussuff derdim dişlerimin arasından çıkardı bea :)

bizim burda ona gavut derler bende çok yirdim zamanında leblebiyi demir havanda dövünce oluyo öle zor bi yanı yok yapmasının

Leblebi_Tozu_100_48b2598f863d5.jpg

:D

al leblebiyi,ez alsana leblebi tozu

demekki forumdaki arkadaşlar aynı devirde ilk okullara gitmişiz unutulurmu leblebi tozu be kardeşim

bizim burda ona gavut derler bende çok yirdim zamanında leblebiyi demir havanda dövünce oluyo öle zor bi yanı yok yapmasının

sen Tavşanlılımısın dostum bizim Tavşanlıdada gavut derler, satılır hala daha çocukken bizi gavutla kandırırlardı paspas-yusuf derdik demiyorum hala daha arkadaşlarla toplanıp yaparız :) evdede canım sıkıldı mı mufak robotuna leblebi ve toz şekeri atıp yapıyorum yemek isteyenler denesin :)

çok eskilere gittim sayenizde çok teşekkür ederim ne günlerdi hey gidi günler...

elime geçen bütün paraya leblebi tozu alır fosur fosur yerdim sonra da boğazıma yapışırdı:Dsüper günlerdi ya:G

çok iyi hatırlıyorum babamın verdiği paralarla hep leblebi tozu alırdım. Hatta bi ara evde kendim yapıodum leblebi tozunu :D özledimmm beee :(

Geri