LazasLan abi.. =)

Nice SeneLere. . .

Nice senelere

doğumgünün kutlu olsun

iyiki doğdun, iyiki hackhellde bizim arkadaşımızsın.

nice senelere mutlu yıllar.

nice senelere eski tüfeklerden ...hatırladım az

Arkadaşlar beni çok mutlu ettiniz. Ne sizleri unuttum ne de sitemizi. Sadece artık eskisi kadar zaman ayıramıyorum. Bu sitede kaldığım sürece dostluğu, arkadaşlığı, kardeşliği ve sevgiyi hayat tecrübemle birleştirerek bir ağabey gibi sizlerle paylaşmaya çalıştım. Görüyorum ki aranızdan uzaklaşmama rağmen beni hala unutmayan pek çok insan var. Forumun "en" lerinde hala nickim yazılıyor. Bir gün tekrar aranıza katılıp eskisi gibi paylaşmaya devam etmeyi çok isterim. Ama biliyorum ki bazı şeyler değişmeyecek. O yüzden "seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli" deyip uzakta kalmayı tercih ediyorum. Lazish'im benim beyefendi, kalbi güzel kardeşim; paylaşımın için teşekkürler. Kopuk'cum yengenin de sana selamı var umarım yine biraraya gelir görüşürüz. Contract'ım Killer'ım öpüyorum yanaklarından. Realist'im iyi gidiyorsun, çizgini bozma seviyorum seni. Feryall'im benim tertemiz kalpli melek kardeşim, seni de abini de yengeni de o güzel yanaklarınızdan öpüyorum. Renkdaşlar hepinize selam olsun. Solariz kardeşim, sana da başarıyla ve layıkıyla yerine getirdiğin bu zor görevini ifa ederken kolaylıklar diliyorum. Beni unutmayan tüm sevdiklerim bilin ki abiniz de sizi unutmadı. Sevgiler...

Lamagro Şom ağızlısın hemşo walla adam direk damladı sesini sanki duyduda :D yuh walla şoktayım :D

Evet Lamaqro, sana da teşekkürler. Ama haberi bana uçtu o yüzden bakmadan yapamazdım. :))

Geri