Laz Beyni Neden Pahalı ???

QriminaL

'' Like a Shining Star ''
Reaction score
0
ZAMANIN BİRİNDE ;
İNGİLİZ , AMERİKAN , FRANSIZ, ALMAN ,İSPANYA BİRDE LAZ BEYİNLERİNDEN OLUŞAN PAZAR OLUŞTURULMUŞ.. İHTİYACI OLANLAR BUNLARI SATIN ALIYOR KENDİLERİNE AMELİYATLA BU BEYİNLE TAKTIRIYORLARMIŞ..
TABİ BU BEYİNLER ARASINDA FİYAT FARKIDA VARMIŞ..
İNGİLİZ BEYNİ 7000 $, AMERİKAN BEYNİ 8499 $, FRANSIZ BEYNİ 5000 $ , ALMAN BEYNİ 6799 $ İSPANYOL BEYNİ 3500 $ BİDE LAZ BEYNİNE BAKMIŞLAR Kİ TAM TAMINA 1.000.000 $
ALLAH ALLAH DEMİŞLER BU NASIL BÖYLE OLUR NEDEN EN PAHALI BEYİN LAZLARIN DİYE SORMUŞLAR.. BEYİNİN ÖZELLİKLERİNE BAKINCA ARADAKİ FARKI ANLAMIŞLAR

'' 0 KİLOMETREDİR HİÇ KULLANILMAMIŞ ''​

:clap

bir sürü ince uçlu esrpirilere lazlar damga vurmuşsa kimsenin veremediği cevapları lazlardan duymuşsak şayet bence 0 KM olamaz..:durdurun

bır laz olarak teessuflerımı bıldırıyorum..hıh:ppp

Bu kadarını da yapmayalım. Tamam komik ama Lazlar da abartılan kadar değil yani.(Laz değilim)

GüzeLdi :hhmanD

ben buradan şunu anlarım kafamızı kullan madan da sorulara cevap verebiliyoruz yani o kadar zekiyiz.

yaba fıkraya çok kötü bi fıkra :S LAzlar kadar kafanıza taş düşsün

yaba fıkraya çok kötü bi fıkra :S LAzlar kadar kafanıza taş düşsün

gülemedim ne 0 be ben laz degilim ama tanirim az cok :melek

Bu kadarını da yapmayalım. Tamam komik ama Lazlar da abartılan kadar değil yani.(Laz değilim)

bır laz olarak teessuflerımı bıldırıyorum..hıh:ppp

bir laz olarak teessüf ediyorum :):)

Arkadaşlar sizlerde varya ne alıngansınız bu sadece güzel bir tebessüm etmeniz için bir fıkra.. sanki '' LAZ lara laf attık.. Birde benimde doğma büyüme TRABZONLU olduğumu ve TRABZON da yaşadığımı söylememe gerek varmı bilmiyorum.

Geri