Lazımlıkta Kalan Şiir_______

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
Sana ne lazım ? Aşk !
Bana ne lazım ? Hiç !
Aşka ne lazım ? Ben !
Lazımlıkta kaldık iyi mi ?

Büyüyemedik hani !
Küçültemedik ihaneti
Bizliği bilemedik ki

Başka ne lazım ? Hiç !
Hiçlikte kaldık iyi mi ?
Bizi bize gömdürdük ,

...............
...............
Hiç değilse !
Lazımlıkta kaldık ! İyi !

alıntı

türkce cevirisini yap hasan abi :hhmanD

lazimlik derken?

sızdırmayan çocuk bezleri çıktı çıkalı lazımlık kullanan yok onun için görmemişsinzidir belki...))ama bu şiirdeki lazımlık o lazımlık değil sanırım ,sadece kelime benzetmesi yapmış şair.. bize şu lazım bu lazım derken lazımlığa atıfta bulunmuş. biraz ti-ye alınası bir şiir ama yinede romantik bence... herkesin tomantizm anlayışı aynı değilki)))) bu ülkede eşini sevgilisini hala '' lan- ayuuu--- öküzzz'' diye sevgisini belirten betimleyen nice aşık var değilmi ama))))örnek; itülmüş-kakılmış gibi:)))

sızdırmayan çocuk bezleri çıktı çıkalı lazımlık kullanan yok onun için görmemişsinzidir belki...))ama bu şiirdeki lazımlık o lazımlık değil sanırım ,sadece kelime benzetmesi yapmış şair.. bize şu lazım bu lazım derken lazımlığa atıfta bulunmuş. biraz ti-ye alınası bir şiir ama yinede romantik bence... herkesin tomantizm anlayışı aynı değilki)))) bu ülkede eşini sevgilisini hala '' lan- ayuuu--- öküzzz'' diye sevgisini belirten betimleyen nice aşık var değilmi ama))))örnek; itülmüş-kakılmış gibi:)))

:hhmanD katiliyorum

sey lazimligi anlamistimda farkli olmasi gerektigini düsündügüm icin sordum eee biz pampersle degil kum toprak höllük ne dersenir artik onunla büyüdük :D

Başlığı ne kadar Yassinin düşüncesini anımsatsadaa :D:D

Güzel bi şiirmiş abiii gönlüne sağlık.. =))

bu ne bee!!!???

şiirmi yani?))))) çok komik romantizm neresinde bilemedim ama yinede ilginçmiş

Geri