lazım olmaz demeyin...(18+)fıkra

burda bayanlar olduğunu biliyorum arkadaşım..ama (+18) bölümü zannedersem burası normaldir böle şeyler kınanacak bişi yapmadım ben..ayrıca emeğe saygı göstermeyen arkadaşlar insanlara saygı göstersinler rica ediyorum ne o öle aptal salak falan...................

saçma sapan bi fıkra değişik bi espri anlayışın var

saçma olan tek sey war o da senin espri anlayısın allahın saçması hayatın saçma senın begenmedıysen yorum yazma senin gibi insanlarlamı ugrasacagız +18 başlıgının altındayız farkındaysan :hhsopa vuracam sopayı kafana sımdı

kime dıyon ısım ver terbiyesiz amele

ey fıkranın sahte yazarı bunu ben yazdım sen almışsın noktası virgülüne dokunmadan alıntı demeden yazıyorsun birde emege saygı diyorsun yuh sana

EMEĞİN İÇİN SAOL... DEVAMI GELSİNNN. TŞKKK ETTİM.

:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

Super bir fikra.
Emegine saglik.

Daha Önce Dinlemiştim Ama Okuyunca Gene Koptum Ellerine Sağlık Beğenmiyen Okumasın Yorumda Yazmasın Bence...

Arkadaşlar Yeni üye Olmuş Ve Konu Açmış şimdiden Adamın şefkini Nie Kırıosunuz Konu Aça Aça Dahada Ilerler Bu Kadarda Laf Edilmez

Geri