Lavezzi: “Bana YaLan SöyLediLer”

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Napoli’nin Arjantinli golcüsü Ezequiel Lavezzi, kulüp yönetimi ve başkan Aurelio De Laurentiis’i ağır sözlerle eleştirdi.

43618_news.jpg

Uzun süredir Napoli’den ayrılacağı yönünde haberler çıkan Arjantinli golcü sonunda patladı. Başkan De Laurentiis’in kendisine kötü davrandığını belirten Lavezzi, transferi hakkında konuşmaktan sıkıldığını ifade etti.

Yönetimin kendisine yönelik davranışlarını ağır dille eleştiren Lavezzi, “Başkanınızın sizin hakkınızda bu kadar çirkin sözler sarf etmesi çok kötü bir durum. Bana söylenen hiçbir şey gerçekleştirilmedi. Benim hakkında yapılan suçlamaların gerçek olmadığını herkese göstereceğim” dedi.

Napoli’deki geleceği hakkında net bir bilgiye sahip olmadığını belirten Arjantinli golcü, “Kalırım ya da ayrılırım. Net bir şey söyleyemiyorum. Inter haberleri hakkında yorum yapmak istemiyorum. Kesinleşmiş bir teklif ya da görüşme olmadan konuşmam doğru olmaz” dedi.

Yaşanan sıkıntılara rağmen lige hazırlanmaktan başka bir düşüncesi olmadığını hatırlatan Lavezzi, “Kendimi iyi hissediyorum. Hazırlık maçlarındaki performans yanıltıcı olabiliyor. Önemli olan kendimi hazır hissediyor ve iyi bir sezon geçireceğime inanıyor olmam” dedi.

logo_hp.png

Bir aleme indim yalnız,
Yerde toprak, gökte yıldız.
Bir yan susuz bir yan deniz.
İki el, bir baş verdiler,
Bir çift göz ağlar da güler.
Dört bir yanda benim gibiler.
Doğru söz içinmiş diller,
İşte kalbin sev dediler.

Bana yalan söylediler,
Bana yalan söylediler;

Kaderden bahsetmediler.

Varsın böyle geçsin ömrüm,
Neşeyle dolsun bari her günüm.
Hani benim sevdiklerim?
Hani gönül verdiklerim?
Hasret gider, ben giderim.​

aL Lavezziciğim bu şarkı benden sana geLsin..
boşver takma kafaya..

sen profesyonel futbolcusun nasıl kanarsın?

Geri