Lassie ile Kangal Arasındaki Farklar

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
1-lassie kurt görünce altına sıçar.. :eek:ha sivas kangalı kurdu yer sonra sıçar.. :melek
2-lassie yemek alabilmek için insanlara yardım eder.. sivaskangal isterse sahibine yemek vermez.. kulu köpeği yapar.. :clap
3-lassiye attıgınız sopayı getir diye emir verebilirsiniz.. sivaskangal o sopayı size yedirir.. :goz:
4-lassie hırrladığında gülersiniz.. sivas kangal hırladıgında sıcarsınız.. :saskin
5-lassie ye tasma takıp parklarda rahatca gezebilirsiniz, sivas kangalsa size tasma takıp parklarda rahatca dolaştırabilir.. :eek:ha
6-lassie özel köpek eğitim okullarını bitirmiştir, sivas kangal ise hayat okulu mezunudur.. :sigara:
7-lassie fabrikatör çocuğudur.. sivas kangal organize sanayi çocuğudur.. :melek
8-lassie ilkokula gitse, karnesinin hepsi pek iyidir, kangal ise karnedeki 1'leri, evde tükenmez kalem ile 5 yapmaya çalışandır.. :eek:ha
9-lassie gayda çalar, etek giyer, kangal bağlaması ile dağlara vurur kendini.. :sigara:

lem bunları sen yazıon demi tırakediy seni :):):) eline sağlık kardeşim güzel olmuş

Az Bİle YazmiŞsin

....

Edik: Resimde reklam oLmazsa seviniRim.. [ Tragedy ]

hehe güzel kardeşim eline sağlık ..

3-lassiye attıgınız sopayı getir diye emir verebilirsiniz.. sivaskangal o sopayı size yedirir.

hakatten öle ama kangal yedirir insana sopayı :D:D

saka bi yana bizzim millii servetimizz

6-lassie özel köpek eğitim okullarını bitirmiştir, sivas kangal ise hayat okulu mezunudur.

:D:D:D sen beni güldürdün allah da seni güldürsün

3-lassiye attıgınız sopayı getir diye emir verebilirsiniz.. sivaskangal o sopayı size yedirir..

harb,den yedirir abicim ben yerim yemem diyen varsa hiç kangal görmedi derim :D :D :D :D :D

lassie fabrikatör çocuğudur.. sivas kangal organize sanayi çocuğudur..

eline sağlık :D

hehe ama kangallarda dost canlısıdır ya
:biggrin :biggrin

:durdurun--Lassie kangalı görüüüüüünce zortttt der..kangal hastrlassie der:biggrin

en iyi tanımlayan

6-lassie özel köpek eğitim okullarını bitirmiştir, sivas kangal ise hayat okulu mezunudur.

bu olmuş bence :D

koptum ya süper olmuş

çok güzel olmuşş walla eline sağlık

Geri