Lara: Bana değil Hz. Peygamber'e hayran ol

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Şarkıcı Lara, sevenlerinin 'sana hayranız' iltifatlarına, "Hayran olunması gereken tek bir kişi var, hayatı ve hadisleriyle günümüze örnek olan Hz. Peygamberimiz’dir." diye cevap verdi.

Manisa’nın Soma ilçesinde bu yıl 10.düzenlenen Karaelmas Kültür ve Sanat Festivalinin son gecesinde sahne alan Lara, şarkı aralarında çok ilginç açıklamalarda bulundu.

Lara şarkıları ile Soma halkını coştururken kendisinin 4 bin resmini biriktiren küçük hayranı Ezgi Güneş sahneye çağırarak teşekkür etti. Konseri izlemeye gelen vatandaşların "Seni Seviyoruz, hayranınız Lara" diye slogan attıkları anda Lara şarkıyı keserek "Arkadaşlar bende hepinizi çok seviyorum ama beni sadece sevin. Hayran olunması gereken tek bir kişi var oda hayatıyla ve hadisleriyle günümüze örnek olan Hz. Peygamberimiz’dir. Hepimiz onun ümmetiyiz" dedi.

Şarkıcı Lara’nın bu sözlerinden sonra konser alanında alkış sesleri yankılandı.

İstanbul Emniyeti ile Gurur DuyuyorumLara şarkı aralarında yaptığı konuşmalarında konser alanında görevli Emniyet Mensuplarına zorluk çıkarılmaması hususunda uyarıda bulundu. Daha sonra sözü İstanbul Emniyetine getiren Lara ‘İstanbul Emniyeti çok güzel çalışıyor, İstiklal Caddesinde o kadar rahat geziyorum çünkü her yerde genç ve hiç hesap bile edemeyeceğiniz sivil polisler var. Bu yüzden İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’a ve ekibine teşekkür ediyorum gerçi kendisi Vali oldu ama yeni görevinde başarılar diliyorum’ dedi.

Kendileri Çağırıyorlar Sonrada Çekme Diyorlar.

Basın mensuplarına meslektaşlarından dolayı dert yanan Lara "Sanat camiasında öyle isimler varki gazetecileri kendileri çağırıyor sonrada 'çekme kardeşim' diyerek gazetecilerin üzerine yürüyorlar, yazın kardeşim ben de yaparsam benide yazın’ dedi.

Şarkıcı Lara’dan sonra sahneye çıkan Kutsi ise şarkıları ile hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Kutsi konser sonunda ‘Belediye başkanımız Hasan Ergene beye çok teşekkür ediyorum bizleri buraya davet ettiği için kendisi çok güzel hizmetlerde bulunuyor inşallah bu güzel hizmetleri devam edecektir’dedi.

KAYNAK

Allah herkese hidayet nasip etsin.

peygamberimizle baslayip emniyetten devam etmis.reklam kokan hareketler.tabi ortalarda gozukmuyordu kokusu yakinda cikar.

Volkan konak gibi "Çorabı kokanlar Anıtkabire alınmasın "gibi saçma sapan laf etmediya

sanat camiasından da arada duyarlı ve ölçülü birileir çıkıyor sanırım.. tavrı değişip reklama dönmedikçe bu güzel sözleri için LARA yı tbrk ediyorum.. umarım içi farklı değildir.

reklam da sınır tanımayacaklar galiba

Daha Düne Kadar Shakira Shakira Dolasan Bugün Ne Anlatiyor
Yazik Ötesi

Gündem Icin Reyting Icin ISLAMI KullaniyorLar

Genelde çok takip etmem fakat Lara'nın
inançlı birisi olduğunu bildiğimden ve
eşinin de polis olduğunu bildiğimden
yadırgamadım açıklamalarını ve samimi
buldum. Saçma sapan şeylerle insanların
zihinlerini meşgul etmektense makul laflar
etsinler. Reklam olduğunu sanmıyorum zira
bu cümleleri kurarak fazladan bir yere ya da
fazlada albüm satacağı fikri komik ötesi.

sonuçta ağzı güzeL keLam etmiş.. niyeti kendine kaLmış.. asıp kesmek bizim işimiz değiL..

Lara Volkan ın kokmayan çarabı olmasının sebebi

senin Volkan ın kokan çorabı olman mı acep

:)

Clon üyelerin ya da şifresini mi unutmuş diyelim üyelerin.. Zoruna giden yorumlarıma saçmalamasına alışığım ben. Volkan Konak sanatçı, Lara ise şarkıcıdır. Size böyle herkesi savundurturuz işte :) Lara fun cluptan mı? :)

Ben kokmayan çorabı olamaz demiştim. İdrak yollarında tıkanma var :)

Clon üyelerin ya da şifresini mi unutmuş diyelim üyelerin.. Zoruna giden yorumlarıma saçmalamasına alışığım ben. Volkan Konak sanatçı, Lara ise şarkıcıdır. Size böyle herkesi savundurturuz işte :) Lara fun cluptan mı? :)

Ben kokmayan çorabı olamaz demiştim. İdrak yollarında tıkanma var :)

Evet klonum hemde senin klonun unuttun mu :)

Volkan Konak ın sanatcı olduğunu nerden biliyorsun anıt kabir için verdiği örnek hoşunuza gittiği için sanatcılığa mı terfi etti

bana görede böyle saçma sapan bir laf eden kişi sanatcı olamaz

Ben Lara'ya da santcı demiyorum ama kadın bir laf etti diye hemen linç etmeye başladılar

İdrak meselesine gelince sen kokmayan çorap üzerinden örnek vermişsin bende kokan çorap üzerinden örnek verdim sanane

nasıl örnek vereceğimi sana mı soracağım

Laranın yeni aLbümü çıkacak diyen arkadaşLarımız var...beLkide hedef kitLesini beLLi etmek istemiştir....yadırgamamak Lazım...21.yüzyıL..gLobaL dünyaa..ekmek parası..geçim sıkıntısı..

Geri