Laptopum Kapandı Açılmıyor

ust model bide olemi :D sende buna inandin :=) ustune ucret odeyip almislardir.. :=) bunlara fazla inanma :=)

kardeş neden anlamıyorsun samimi çoçukluk arkadaşm dedim laptopu şuan elimde yazıyorum eskisini aldılar yenisini verdiler
bir kuruş parada vermedi evet üst modelini verdiler çünkü onun pcden piasada yoktu daha iyi özelliklere sahip para vermeden verdiler
pcim seviste olduğu için şimdi onunkini kullanıyorum

bisi soracam onun aldigi pc 2 lira ise ust modeli 4 liradir firma enayimiymis bir arkadasina sor bakalim :=)

bisi soracam onun aldigi pc 2 lira ise ust modeli 4 liradir firma enayimiymis bir arkadasina sor bakalim :=)

verdikleri laptopun özellikleri sayayım
3 gb ram ıntel core 2 duo 2.3 ghz 320 gb harddisk harici 512 mb nividia geforce ekran kartı
ramle 2 gb çıkıyor
şimdi bu pc 2 liramı??
bana neden inanmıyorsun onu anlamış değilim neden yalan konuşayım ki
bundan ne gibi bir kazancım olacak
değişim sebebi şuydu
dvd rw i bozuldu birlikte servise gönderdik servisi daha sonra aradık uygun parça ellerinde yokmuş yurt dışından isteyeceklermiş ama çok geç gelir dediler rapor düzenleyip değiştirice dediler ve gerçekten değiştirdiler

ben fiyatlari farzi misal soledim :=) ornek olsun die.. sana inanmadigimi soylemiyorum.. sadece sana o insanlara inanmamani soyluyorum.. mantikli dusun.. olabilecek birsey mi bu ? alt duzey laptopu geri alip bedavaya ust duzey cihaz vermeleri.. mantik kullanirsan sende anlayacaksin.. neyse iyi aksamlar.. insallah onlarin dedigi gibidir.. sanada ust duzey bir laptopu bedavaya verirler..

Geri