Laptop Wireless Şifre Kırma ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

:HuNtEr:

New member
Reaction score
0
Kendime yeni bi laptop aldım ve de apartmanda wireless kullananlar war :durdurun .Bende bu wireless tan yararlanmak için wireless şifre kırıcı program arıyorum...Lütfen yardımcı olursanız sevinirim...:melek :victory

arkadasım kolay değil kırmak acıkcası, bayabi bilgi istiyor. belki programlarla yapabilirsin ama cok zaman kayı olur. git komsundan şifreyi iste bişekilde, en kolayı o.

abcas' Alıntı:
arkadasım kolay değil kırmak acıkcası, bayabi bilgi istiyor. belki programlarla yapabilirsin ama cok zaman kayı olur. git komsundan şifreyi iste bişekilde, en kolayı o.
Doğru Sölüyosun kardeş sabahtan beri internette bakıyorum hiçte kolay gözükmüyor..Bunun için baya uğraşmamız lazım...Ama en kolayı da dediğin gibi gidip şifreyi istemek...:durdurun :goz:

komşudan da yürütme be kardeşim.. yüzyüze bakıyorsun sonuçta hergün..

ama biz dökümanı yayınlarız, işin gerisine karışmayız..

Dark_Angel'in şu dökümanı içlerinde en işe yarayanı:

http://hackhell.com/showthread.php?t=149634

ama hiç kolay değil söyleyeyim..

sadıcım ben daha yeni üye oldum wireless şifre kırıcıyla ilgili bi şey buldum istersen sana verem

saolasın Turk hard işe yarar inş..:D

turk hard hiç işe yaramıyo ben denedim sakın indirmeyin

ya git komşuna pazarlık yapın sen şifreni ver oda versin bir orta yolda anlaşırsınız

deneyelim bakalım emeği geçenlere teşekürler

bende deneyicem bakalım işe yarar inş. olmazsa bir cd borclusun :))))) paylasım için sagol teşkkürler

yürütünca nolcak hırsızmısın sen o adam para vermiş kullanacak senin gibi bönlerle üstüne yatacak ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel miş

Gecersiz Komut: Konu
Eger normal ve gecerli bir Linke tikladiginizdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata gecin.

:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri