laptop uzmanlari yardim

sayin1983

New member
Reaction score
0
selamlar
laptoplar hakkinda bilgisi olan varsa yardim ederse sevinirim
su assadaki ozelllikdeki pc almayi dusunuyorum
acaba nasil sizce opsiyonlari ve fiyati?
oyun falan oynadigim yok sadece
internet hizli girsin
dvd ve muzik cd si yazabileyim
birde pc de filme falan bakayim yeter
bu assadaki isimi gorurmu arkadaslar

hp compaq C6720s
serisi

ekran 15.4

intel coleron 560

2Gb DDR RAM

120 Gb SATA

wi-fi 802.11 b&g

dvd rw

fiyat 399 euro paketinde

valla arkadaşım celeron işlemci almasan iii bence ama sadece internette kullanacağım diyorsan al bunlar bir kere alınıyor biraz daha iyisini 600 dolara alabilirsin

laptop diyorsanız bence toshibadan şaşmayın.ama yok çok iyi bir laptop istemiyorum diyorsan o ayrı.ama hem iyi olsun hemde ucuz olsun diyorsan şimdi monster lar var.toplama laptop deniyor kendilerine.fiyat olarak da uygun.ama kullanan biriyle hiç konuşmadım yani sorunları nedir bilmiyorum.tek bildiğim en az sorun çıkaran markanın toshiba oldugudur...

valla arkadaşım celeron işlemci almasan iii bence ama sadece internette kullanacağım diyorsan al bunlar bir kere alınıyor biraz daha iyisini 600 dolara alabilirsin
kesinlikle katılıyorum eleron işlemci devri bitti performansta sıkıntı yaşarsın
laptop diyorsanız bence toshibadan şaşmayın.ama yok çok iyi bir laptop istemiyorum diyorsan o ayrı.ama hem iyi olsun hemde ucuz olsun diyorsan şimdi monster lar var.toplama laptop deniyor kendilerine.fiyat olarak da uygun.ama kullanan biriyle hiç konuşmadım yani sorunları nedir bilmiyorum.tek bildiğim en az sorun çıkaran markanın toshiba oldugudur...

:victory alkışlıyorum gerçekten laptop ta toshiba dan şaşmamak gerekir inan bana 3 senedir kullanıyorum bu kadarmı bi laptop sağlam ve yüksek performans gösterir

celeron devri kapandı senin o yazdığın laptop hem oyuncak hemde pahalı 400 euro diyon bide arkadalarda tafsiyelerinede dikkate al derim paraya yazık 400 euro ona vereceği masaüstü pc toplarsın hemde kral gibi

celeron olum o at çöpe gitsin :D

bunun kat kat iisini bimeksden teknosadan falan alırsın :D

aynı paraya bıde yüüüro bu :D

Geri