Laptop Tavsiyeleriniz ??

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Arkadaşlar laptop almayı planlıyorum fakat hangi marka hangi model karar veremiyorum. 1.500 TL civarında HDMI girişli Ekran kartı Nvidia chipsetli bir makine arıyorum. Asus A52F-XA2-08 'in özellikeri hoşuma gitti. Aşağıdaki linkten de özelliklerine v.s. bakabilirsiniz. Fakat bu modelin Bluetooth'u yok. Sizce hala gerekli bir donanım mı Bluetooth? Onun yerine kart okuyucu var. Hdmi özelliğini Lcd Tv'ye bağlayabilmek için istiyorum.. Diğer marka ve modellerdeki tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden yardımda bulunan herkese teşekkürler.. Ayrıca bahsettiğim laptop'un özelliklere BURADAN ulaşabilirsiniz.

oyun oynicaksan DELL alienware gibi bişey
Ama üstün Multimedya özellikleri için ACER in son çıkan modellerini tavsiye ediyorum

LG-R590 benim kullandığım öneririm.

1 ay Önce K52J Aldım qerçekten çok sessiz ve yüksek performans saqlıyor qerektiqi zaman 4 fanını birden çalıştırarak yüksek performansdan ödün vermiyor :) qüzel makine ben çok memnunum :)

Sony sony sony asla problem çıkarmaz ayrıca sessiz bir odada bile fan sesi gelmez

Tavsiyem laptop alma
Masa üstü al :)
Parçası değişmez, değişenler pahalı vs.vs.

Aslında abim alacak, onun için araştırıyorum. Bende masaüstü var zaten. Yakın tarihte bi ekran kartı bi ram takviyesi yapıcam 5 sene daha kullanırım :)

Tavsiyeleriniz için teşekkürler eğer başka marka ve model aklınıza gelirse yazmayı unutmayın :)

Geri