Laptop sorunu

levent1132

New member
Reaction score
0
casper nirvana laptopa sahibim. Laptop un 2. senesi; ilk aldığımda gta 4 dahil bütün oyunları full detay oynabiliyordum. şimdi ise aynı oyunları accayip kasa kasa açıyo ve oynayamıyorum (düşük detay da bile ) ve müthiş bir ısınma söz konusu ;bilgisayar da sadece google chrome açık nasıl ısınyor anlatamm altında soğutucusu da olmasına rağmen.. buna bi çözüm bulabilirmiyiz acaba ??
yardımcı olursanız sevinirim........

hocam ilk önce casper aldığın için bi geçmiş olsun diyeyim.ısınmanın nedeni fanların tıkanmış olmasıdır.servise ver fanları temizlerler sorunun ortadan kalkar.eğer laptoptan anlıyosan fanları temizlemek kolaydır ama hiç denemediysen uğraşma.

ısınmanın nedenin fan olma olasılığı baya yüksek ; o konuda haklı olabilirsin ama ben dada önce çatır çatır oynadığım oyunları şimdi neden oynayamıyorum ??

ısınmanın nedenin fan olma olasılığı baya yüksek ; o konuda haklı olabilirsin ama ben dada önce çatır çatır oynadığım oyunları şimdi neden oynayamıyorum ??

dostum ısınmadan işte,aşırı ısınmadan dolayı o yavaşlama.yavaşlamanın sebebi fanların sıcak havayı yeteri kadar dışarı atamamasından dolayı,onun da sebebi fanların tıkalı olması.

servise ver temizlettir sorunun hallolacaktır.

aşırı ısınma varsa ki öle gözüküyo çünkü pc in yavaşlıyosa bu ona işarettir,öle kullanmamanı şiddetle tavsiye ederim.

ha yıldıray ın dediği gibi başka sorunlar da olabilir,onu en iyi servis bilir,biz nedesek yalan olur burdan.

isinmadan oluyor tabi ben bir kitap koyuyorum laptopun altina havalandirmayi saglamak icin yoksa 10dk film izleyim donuyor bu sicaklarda

Geri