laptop/lütfen yardımcı olun...

crazytim

New member
Reaction score
0
arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum....en fazla 2000ytl ye bi makine alabilirim...hp veya toshiba düşünüorum...kafamdaki makine HP DV6950 ama başka bu ayarda makina varsa yardımcı olurmusunuz veya bu fiyata daha ii bilgisayar???
yardımlarınızı bekliorum....

ben şirkette acer aspıre 5315 kullanıyorum. performans için bişey demem ama sağlamlık mükemmel (çok sertleşebiliyoruz burada gün içinde) bak bi özelliklere:

80 gb hdd
dvd super multı dl
802.11b/g wlan
celeron 540
512 mb ddr2
15.4 crystalbrite lcd ekran

ve inan aletler turkcellden geldi kullanalım diye biz o kadar çalışıyoruz daha banamısın demedi.tuş takımı rahat ve kullanışlı bi tek ısınma sorunu var bazen ısınıyorbinde bir kapatabilir kendini başkada sorunu yok

fiyatıda 550 600 gibi biliyorum yada o dolayda beence pahalı aletlere değmez o kadar para

hocam böle bi makine istemiorum ben yaa çok saol eywallah.acer zaten düşünmüorum çevremde memnun olan çok az kişi var....

Kardeş Alacaksan Asus M51se Al

özellikleri;
Işlemci; Core 2 Duo T8100 2.1 Ghz 3mb 800 Mhz Penrn 45nm
Hdd; 250 Gb Sata
Ram;2048 Mb Ddr2 667 Mhz Max. 4gb
Ekran;15.4 Wxga,1280x800,glare Ekran
Ekran Kartı;atı Hd X3470 , 256 Mb Vram (paylaşımsız)
gibi özellikler ayrıca : tv kartı parmak izi okuyucu wista hame preminium tr 2yıl garanti web cam tv kartı bluetooth kart okuyucu ve fazlası...

fiyatı:
1.750 ytl
veya
1.159 dolar + kdv

arkadasım bak ben 6 adet not bok deıstırdım oyun ve performansta en ıyı toshıbadır alacagınmakına toshıba cosmıo f50 10 g - cosmıo x305 tır area 51 black sıte crys bu makınalarda ısınma olmadan oynarsın ben x305 alacagım bu arada dıger notbukla ısınıyor sadece toshıbada ısınma problemı yasamassın cunku toshıba salam vede cift işlemci koprusu var alacagın makına toshıba ve sony diger makınaları kullandım acer ısınıyor ve kılıtlenıyor 512 mb ekran kartı vardır hp ısınıyor datron asus ve acerlerde cd romlarda sorun cıkıyor not bokta toshıba ve sony bu arada sony lerde ekran kartları 128 mb falan bu durumda o kadar para verılmez bu sana soyledıgım makınalar oyun testlerınde en yıyı lerı ornek area 51 black sıte 10 gb yer kaplıyor agır bır grafık oyunu lep topta oynayabılmen ıcın 512 mb ekran 2ghz ve 200 hdd olması lazım ben toshıba a200 23 o da oynadım ve sımdı alacagım makına cosmıo f50 10 g onda ram 8 gb kadar cıkarıyorsun yada ddr3 lu ındvıdıa 512 2003 mb turbolu cosmıo x305 al pazarlık yap ben ındırımlı alacagım benle ırtıbata gecersen aynı yerden ucuza alabılırız [email protected] 0534 225 00 95

arkadasımlep toplar masa bılgısayarlar ı sevıyesıne geldı oyun da oynarsın ekran kartı 512 mb paylasımsız olması gerekır ben 6 adet not buk aldım en salamı ıyııs toshıba cıktı kafan arımasın dıye yazıyorum ben kazık yedım basım arıdı 2 hafta once acer aldım makına ıssınıyor crys oynuyorum cd da kondansator sızıntısı var gıttım verdım en salamı toshıba kardesım bana guan uzu etın yahn ısı boyle olur alacaksan tosgıba baska makına almam bence ama bu gosterdıgım modeller en ıyı ve fıatı ıyı olanlar oyuna gelıncede bırak makınayı kasmayı ucuruz senıoyun ıcın onemlı olan ekran kartındır zaten bunlardakı ınvıdıa 9700 gt 2303 mb daha fazla arastırmana gerek varmı sence by

eywallah kankalar çok saolun....toshibaları araştırdım baya,parçaları çinden orjinal geliomuş ancak vestel montajlıymış...o yüzden çekindm biraz açıkcası....hp dv5-1020 aldım....şimdilik memnunum...

Geri