laptop altlığı(ice pad)

crazytim

New member
Reaction score
0
arkadaşlar dizüstü bilgisayarımı kucağımda kullanıorum sürekli fanını ne kadar açık bırakmaya çalışsam da ısınıo ve bacaklarımı yakıo....laptop altlıklar varmış sanırsam biraz araştırayım dedm ama pek de sağlıklı sonuçlar bulamadım....laptop altlığı olarak nasıl bişey almamı önerirsiniz bi fikri olan varsa şimdiden teşekkürler...
:saskin

Arkadasim sen altlikdn once neden isindigina bir care bul.allah korusun cok duyduk pil patlayabilir.eger yapabiliyozun ayni model bi taniginda varsa pillerini degistri dene derim,buyuk olasilkla pillerinde bi hata olabilir.

dizinde kullanman kısırlığa sebep bunuda ayrıca söyleyeyim =)

yapma yaaawww:eek:ha:eek:ha kötümüş bu :eek:ha

Arkadasim sen altlikdn once neden isindigina bir care bul.allah korusun cok duyduk pil patlayabilir.eger yapabiliyozun ayni model bi taniginda varsa pillerini degistri dene derim,buyuk olasilkla pillerinde bi hata olabilir.

ben pilsiz kullanıorum zaten prizde kullanıorum sürekli pille alakalı olduuunu sanmıorum....hplerin ortak sorunu işte her hp gb ısınıo zaten...ben genelde pc yi hep açık tuttuğum için....

şöyle bilimsel açıklayasım var tutmayın beni =)

testisler vücut dışında olmasının sebebi +/- 1 derece oynamalarda spermleri öldürebiliyor.. Bu Allah ın yaratmasındaki mucize bilimsel olarak ispatlanmıştır..

Laptop diz üstünde kullanıldığı zaman ısı ile birlikte sperm sayısında once azalma sonrada sperm üretme problemleri çıkıyor.. bu yüzden dikkat edilmesi gerekir =)

oh be rahatladım =) bilgi paylaşıldıkça değerlidir ;)

lamagro'dan tırstırıcı gercek dolu bı acıklama tesekkurler kendısıne :D

hocam laptop cooler alcam dıosan şöyle söyliyim benım yaptıgım hatayı yapma :D yanında yüklük gibi bişi oluyo latopun hıcbı anlamı olmuyo we cok az fayda goruyosun ısınacak pc ısınıyo... elden bişi qelmez.. cok ısınmasını bende onleyemedım toshıba'm wardı anakartta sorun yasadım sureklı bı kac olay daha oldu toshıba ile davalıgım su anda....

we yine su anda acer we casper marka iki laptop war elimde casper ofis işleri için kullnıcı ısınma sorunu zaten yo acer'da buz gıbı bı makine sabah aksam oyunda oynasam GTA4 de içlerındeydı bu oyunların ısınma gıbı bısı olmadı dedıgın gıbı hplerde ısınma sorunu war buna cozum olarakta farklı yollar ızlemelısın laptop cooler bı halta yaramıyo sadece yük...

zaten esas ismi lap top değil " not book " tur, diz üstünde kullanmak da hem vücuda radyasyon girmesi bakımından hemde ısınma sorunundan dolayı kalıcı kısırlığa sebep olmaktadır.
( Not: kısırlık sadece erkeklerde oluyormuş )

yapmayın yaw çok sakat yani bu iş......sperm falan deynce korktum şimdi....ben en iisi altlığa vereceğim parayı bi güzel yiyeyim pc yi de masada kullanayım bundan sora :) en iyisi bu olcak :) çok teşekkürler herkese geleceğimi kurtardınız :D:D:D:D:D

Git mobilyacıya, ver tarifini, zevkine ve rahatına göre bişey yaptır gitsin
Bende laptop kullanıyorum ama ice pad ihtiyacı hissetmedim
Düz biryerde oturup bağdaş kuruyorum bilgisayarı karşıma yere koyuyorum oluyor

Geri