lan daki bilg. int. kesme işlemi

ilterilk

New member
Reaction score
0
zoom x5 üzerinden 3 bilgisayara internet ve ticari programı kullanıyoruz. ticari programın ana makinasında interneti kullanılmaz hale getirmek istiyorum. bunun için herhangi bi program var mı?

zoom x5 üzerinden 3 bilgisayara internet ve ticari programı kullanıyoruz. ticari programın ana makinasında interneti kullanılmaz hale getirmek istiyorum. bunun için herhangi bi program var mı?

cok kolay ana makinaya girip ag baglantilari sag tık/ozellikler/ yerel ag baglantısı sag tık internet iletisim kuralları tcp/ip ozellikler dediklten sonra assagıdaki ip adresni kollan dersin kafandan sallarsın dns i de sallarsın numaraları

sonra ana nmakinada buyuk ihtimal sınırlı ag baglantı yok die uyarı verecek serverda olacak ama net olamayacak:biggrin

o zman ticari programda çalışmaz kardeş sen modemden ana makina mac adresini internet için kes yani mac adresinden onu kısıtla net gider ama ağ bağlantısı duru

:d

o zman ticari programda çalışmaz kardeş sen modemden ana makina mac adresini internet için kes yani mac adresinden onu kısıtla net gider ama ağ bağlantısı duru

aynı olay bendede lazim oldu onu yaptım internet baglantısı olmuyor ama lan network devam ediyor en kotu program ekle kaldırdan internet ex. vindovs live falan hepsini silersiniz ortandan kalkar sorunnn

Geri