Laiklik uğruna! (1)

Danıştay baskınını yapan kişinin Ergenekon çetesi ile alakalı bağlantıları ilk olarak VAKİT gazetesinde duyruldu Türkiye'ye Okumadığın için olsa gerek biraz saat geri kalmış senin ..(=
He hala bazıları vakit yüzünden oldu diyosa arka arkaya kırk kere vakit yaptı vakit yaptı diye söylesin belki kendilerini inandırabilirler

tabi canım Ahmet Taner Kışlalı yı da Mustafa Yücel Bilgin'i de ergenekon çetesi gazetelerinde verdikleri kışkırtıcı haberlerden sonra "tamamen tesadüfen" öldürttüldüer.(tesadüfen birini öldürtmek çok zor bir iş olsa gerek :))

haberi ilk Vakit vermişmiş :D hiç Vakit ister miydi öyle olaylar olmasını???

hani "kendin pişir kendin ye" tarzında yemek yerleri vardır
arada oralara da takılmak lazım :)

aslına bakarsanız bu gazete kadar sevimli özgürlükçü insan hakkı savunucusu bir gazete daha arasanız piyasada bulamazsınız.bu "masum" gazetelerinin haftalık bulmacalarında yaptıkları "pislik" hepimizi gerçeken şaşırttı

Bu kadar sevgi yumağı haline gelmiş çok sevilen bir yayın organı olan Vakit gazetesinden bu yapılanları hiç beklemezdik:

Büyükanıt, Başbuğ ve Pamukoğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı bulmacının şifre sözcüğünden 'Siz Kral Değilsiniz" ifadesi çıktı.

Yaptığı birçok haberle tartışma konusu olan ve son olarak Danıştay üyelerine yapılan saldırıda hedef gösterdiği iddia edilen Anadolu'da Vakit gazetesi bu kez dün yayımladığı sayısındaki bulmacayla dikkat çekti.

Bulmacada, Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. İlker Başbuğ ve Emekli Tümg. Osman Pamukoğlu'nun fotoğraflarına yer verildi. Gazetenin 14. sayfasında yer alan bulmacanın soruları yanıtlandığında şifre sözcük olarak "Siz Kral Değilsiniz" ifadesinin çıkması bulmacayı çözenleri şaşırttı.

Bulmacada, soldan sağa 2. soru olarak "Genelkurmay Başkanı ve 4.soruda Kara Kuvvetleri Komutanı, 23. soruda "Emekli Tümgeneral soruları soruldu. Soruların yanıtlanması için verilen fotoğraflarda ise Büyükanıt, Başbuğ ve Pamukoğlu'nun üniformalı fotoğraflarına yer verildi.

Gazetenin 14. sayfasında, Editör Fatih Uğurlu tarafından hazırlanan, aralarında "cahiliye döneminden putlar, ormanların en iri hayvanı, küfürde olan, gayrimeşru ilişki gibi soruların da bulunduğu bulmacada 17 kelimelik şifre sözcükten "Siz Kral Değilsiniz" ifadesi çıktı.
ANKA

kaynak: http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=307281&comments=all

ne kadar sevecenler ne kadar hoşgörülüler değil mi? hiç inanasım gelmiyor böyle şeyler yapmaz onlar iyi Müslümanlardır yapmazlar eregenekon çetesi gazeteye zorla yazdırmıştır bunları

hadi bir de şarkı söyleyelim:

elele verelim lalalalala
Vakit gazetesi bir sevgi yumağı lalalala
Vakit dostluk kardeşlik sevgi lalalalaa
askeri karalayalım lalalala
insanlar vurulsun lalalala, hepsi gebersin lalalalala
Türkiye şeriat gelsin lalalalala

أĸяα;2702326' Alıntı:
Hangi konuda kaybettirir acaba merak ettim?
Korkma senin resmini manşete koyup seni de hedef etmezLer :)
Sen abi iste yeter ki bu sitede sana koLLarını açacak bir sürü abin var :durdurun
,

ikra benim hiç abim olmadı biliyormusun,

Benim abim olur musun...:clap:clap:clap

---

cevabın çok hoşuma gitti eline sağlık.

--

gazeteciler bu tip haberlerde kaynaklarını göstermezler,

bu vakit için geçerli değil hepsi için geçerlidir...

bu bilgi ben nereden biliyorum buda benim kaynağım bunuda ben göstermiyeyim.

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2702342' Alıntı:

istemezdi tabiki
En azından cumhuriyet gazetesinin ihtiLaL oLmasını istediği kadar isteyemezdi ;)

aslına bakarsanız bu gazete kadar sevimli özgürlükçü insan hakkı savunucusu bir gazete daha arasanız piyasada bulamazsınız.bu "masum" gazetelerinin haftalık bulmacalarında yaptıkları "pislik" hepimizi gerçeken şaşırttı

Yok yok bir tane daha var onLar daha sevimLi
evet sesimi duyar gibisin cumhuriyer
hani amerikadan aşırma tehLike mesajLarı veren
hani orduya yazıLı görseL baskı kurmaya çaLışıp askeri müdahaLe diyen
e-muhtıranın hemen ardından içLerinden senin gibi böyLe şarkıLar söyLeyen

elele verelim lalalalala

:biggrin:durdurun:clap
ama gene de sen pLayback yapsan :melek

,

ikra benim hiç abim olmadı biliyormusun,

Benim abim olur musun...:clap:clap:clap

kLavuz cep teLefonundan mesaj böLümüne gir
abi yaz 3388 e gönder :)

tabi canım Ahmet Taner Kışlalı yı da Mustafa Yücel Bilgin'i de ergenekon çetesi gazetelerinde verdikleri kışkırtıcı haberlerden sonra "tamamen tesadüfen" öldürttüldüer.(tesadüfen birini öldürtmek çok zor bir iş olsa gerek :))

Bu kadar sevgi yumağı haline gelmiş çok sevilen bir yayın organı olan Vakit gazetesinden bu yapılanları hiç beklemezdik:

ne kadar sevecenler ne kadar hoşgörülüler değil mi? hiç inanasım gelmiyor böyle şeyler yapmaz onlar iyi Müslümanlardır yapmazlar eregenekon çetesi gazeteye zorla yazdırmıştır bunları

elele verelim lalalalala

fletch eskiden yorum yapardın şimdilerde ankara korosu gibi türküler söylüyosun
Herneyse senin kişisel durumlarından ziyade
Vakitin Bulmacası
Siz kral Değilsiniz Diye bir şey çıkıyor bende iyi biliyorum bu bulmacayı
Gayet açık ve net SİZ KRAL DEĞİLSİNİZ
Kraliyet değil bi kere bu ülke KRAL olmamasıda gayet doğal.İsterseniz Kraliyet kurulsun ..:melek

Ayrıca Alpaslan aslanla alakalı resim belge niteliğindedir Ergenekon la ilişkisi birebir gözükmektedir gözlerini kapatırsan sadece kendin karanlıkta kalırsınmı öle bişey demiş birileri onu tam hatırlayııp söylemek isterdim ama ne gerek var
Gözlerin görmesede kulakların duyuyo kendin söyleyip kendin oynamaya devam :clap

Sn. Arkadaşlar Laikliği din ile karıştırmayın Biz ülkemizide Milletimizide seviyoruz!
fakat malesef laikliği öne sürerek Atatürkün cumhuriyetin kuruluşuyla kapattığı misyonerler birliğinin emrinde olan siyasilerimiz insanlarımızın gözünü boyamakta.
Ben vergimi vericem ülkeme hizmet edicem benim vergimle okullar yapacaksın kamu kuruluşları açacaksın benim kızım benim eşim benim kız kerdeşim okumak istediğinde yok efendim başın kapalı okula giremessin ulan d..rzü sen benim vergim ile açtığın okula benim kızımı nasıl almazsın sen gaspçımısın hırsızmısın dolandırıcımısın. kaldıki yok baş örtüsü yok türban yok rahibe ne farkeder insanlar saçını bir şekilde kapatmak istiyor sanane senin karının ananın kızının bacının k...çının açıklığı nasıl bizi ilgilendirmiyorsan bizim dinimiz gereği a şekli ile veya b şekli ile saçımızı kapatmamızda seni ilgilendirmez.
Bu ülkeyi düşman işkalinden kurtarırken senin başın kapalı sen yüzlerce kiloluk top mermilerini taşıyamazsın demişmisiniz nene hatunlara....
senin saçını açıp gezen kesimim tırnağım kırılacak diye cepeyemi gelmiş.
Allah Allah diyerek vatanımızı kurtarmışız gel görki Askeri yemekhanelerde tanrımıza hamd olsun yerine Allahımıza hamd olsun deyince cezalar alıyoruz.
Ama savaş halindeyken o cezalandırdığınız insanların arkasına saklanmayı biliyorsunuz.
Bizim kutsallığımız bize sizinki size.
Din ile devlet işlerini lütfen karıştırmayınız.
Bizim laiklikle bir derdimiz yok laiklik adıyla insanlara yanlış bilgiler empoze eden insanlarla derdimiz var..
Bu sorun baş örtüsüne yapılan bir saldırı değil tamamen insanlarımızın örf ve adetlerine yapılan dinimizi hedef alan bir saldırıdır.
yıllarıdır kimse gık diyememiş bu insanlara. bırakında bunlar bari çözüm getirsin...
mademki özgürce yaşıyoruz... dinimizide özgürce yaşayalım.
Mehmet Akif ne demiş.
''Ulusun korkma nasıl böyle bir imanı boğar,
Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.''
Şimdi medeni olmak saçı açıklıksa bu dizelerde yeterli o misyonerlere.
Hem baba bizi okula gönder kampanyasıyla kızlarımızı okula gönderttiriyorsunuz
Hemde saçı kapalı diye almıyorsunuz
Yazıklar olsunki bağzı insanlara memleketinin örf ve adetlerini savunmadıkları gibi misyonerlere inanıp hem fikir oluyorlar.

benim düşüncelerim bu arkadaşlar her türlü görüşe açığım.

Bu ülkenin laikliği savunan ulusalcıları ERGENEKON gibi düzmece örgütler altında toplanır, bir kaç el bombası eklenir, vakit nakit yenişafak gibi tetikçi ve başbakan hakkında açılan yolsuzluk davalarında en öndeki Albayrakların gazeteleri istihbarat alır, birileri devletin savcısını paşasını dinler.

SONUÇ= Ulusalcılar teröristtir, mafyadır, derin devlettir, şerefsizdir.

Tam da İslamcı Başbakan ve yandaşlarına göre düzmece hareketler. Bir tane suç bulsunlar bu adamlar hakkında, şurayı bombaladılar, burada silahlı saldırı düzenlediler diye?
Daha iddianame ve suç unsuru belli değil. Kıçlarından suç unsuru yaratmaya çalışıyorlar bu adamları hapse atmak ve ulusalcılığı karalamak için.

SEN ULUSALCILAR MAFYA, DERİN DEVLET, SALDIRGAN DERSEN. BENDE İSLAMCILAR TERÖRİSTTİR, SALDIRGANDIR, KAN SEVDALISIDIR DERİM.

Bu ülkede 10 sene önce Hizbullahın hücre evlerinde domuz bağı yapılmış diri diri gömülmüş adamlar çıktı. O dönemde muhabirdim ve bizzat o hücre evlerine girdim. Yaşayan ölülerin dönüşü filmin çıkmış gibi diri diri gömülüp çürümüş cesetlerin arka bahçelerinden çıkarıldığını gördüm. Bu adamların çocuklarının oynadıkları bodrumlarında arka bahçelerinde yukarıları karıları yemek yaparken adam öldürdüklerini gördüm.

Vakit gazetesi 2 haber yaptı Hocam Rahmetli Kışlalı'yı havaya uçurdular. Derin Devletin işiydi değil mi yine? Birileri islamı karalamak istiyor değil mi? Hizbullahın enseden tek kurşunla öldürdüğü faili meçhul binlerce (evet binlerce) infaz hep batılı ajanlar tarafından yapıldı. Hiç biri müslümanlar tarafından yapılmadı.

15 sene önce TGRT televizyonu Refah İktidarı ile yine azmış şekilde ağzında köpüklerle hedef gösteriyordun insanları. Beyoğlu'nda bir barda omzunda arapça Allah yazısı taşıyan bir barmen haberi yaptılar. Bu nasıl insan barda içki satıyor, uyuşturucu kullanılan yerde Allah yazısını dövme yaptırmış dalga geçiyor haberinin ardından 2 gün sonra çocuk vurularak öldürüldü. Bunu da laikler yaptı değil mi? Zaten kesin ergenekon yapmıştır çocuk sırtına allah dövmesi yaptırmış üstelik de mevleviymiş çocuk, şeriatçıdır diye laikler öldürmüştür kesin.

Ağzı köpük kuduz gazeteleri her gün birilerini hedef gösterirken, Danştay baskınında önce Danıştay üyelerinin resimleri ve isimleri tek tek ifşa edilirlek gazetesi bile tetikçilik yapan bir örgütlenme karşı darbe yapmanın pelinde değil midir?

İstanbul'daki bombalı eylemleri Ergenekon çetesi yaptı değil mi?

Hasan El Sabbah'tan beri terör bu coğrafyanın bir unsuru ve şu anda bu coğrafyada terör estirenler ulusalcılar değil islamcılar.

Şimdi terör ile islamı bir tutamazsın diyenleriniz çıkacak, hizbullah terör örgütünü hizbul terör diye çağırarak işe çözüm bulamazsınız. Siz insanların en hassas olduğu dini duygularını şiddete başkaldırıya savaşa motive ederseniz işin önünü alamazsınız.

BUGÜN ELİNDE SİLAH İLE ADAM ÖLDÜREN, TERÖR ESTİREN, BOMBA ATAN MÜSLÜMANLAR CİHAT ETMİYOR. SAVAŞMIYOR İNSANLIĞA KARŞI SUÇ İŞLİYORLAR. VE BUGÜN HER TERÖR EYLEMİNDEN İSLAM ALİMLERİ VE AYDINLARI DA AYNI ORANDA SORUMLUDUR.

ERGENEKONCULAR ÜZERİNDEN ULUSALCILARA MAFYA BASKICI DİKTATÖR YASA DIŞI ÖRGÜT MUAMELESİ YAPANLAR KENDİ KARANLIK KANLI CEMAATLERİNİ VE MEZHEPLERİNİ BİRAZ DAHA İYİ İNCELESİNLER.

HALKA İSLAMI ANLATAMADIKLARI İSLAMIN SEVGİ DİNİNDEN ÇOK CİHAT VE SAVAŞ DİNİ OLARAK GÖSTERDİKLERİ İÇİN...

Burada bile beni hakkımı alanı şöyle yaparım, asarım keserim, baş örtüye uzanan eli kırarım, islamı şeriatı yaşamak için savaşırım diyen adamlar kendini Hz Muhammed'in ümmeti sanıyorsa yanılıyor.
İslamı sevgi ve güzel ahlak dininden çıkarıp terör dini haline getirenleri onlar müslüman sayılmaz islamı temsil etmiyor diye aforoz edemezsiniz. Kelime-i Şehadet getiren herkes mümindir ve islamın içindedir. Terörist de olsa.

@ikra kadar ayet bilmem ezbere belki ama bir ayet ile bitireyim yazımı

Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda savaşın, (ancak) aşırı gitmeyin. Elbette Allah aşırı gidenleri sevmez.

Allah aşırı gidenleri sevmez. Dinin de aşırısına gidenleri sevmez. Kraldan çok kralcı, peygamberden çok müslüman olmaya çalışanları sevmez.

saygılar

yokedici helal olsun kardeşim yazmayacaktım bişey sadece sana teşekkür etmek için yazıyorum.. rumuzun gibi yoketmişsindir umarım şu karanlık düşünceleri :D

أĸяα;2702365' Alıntı:
hani amerikadan aşırma tehLike mesajLarı veren

bunun yorumunu güncel bölümünde yanıtlasan ne güzel olur.bu cumhuriyet mesajları seçimden önce de vardı..bu ''iddaa''yı ortaya atan arkadas neden zıplamadı secimden once?cemil ipekçiden ne farkı var bu adamın?

Öncelikle herkese merhabalar.Burdaki bazı yorumları okurken gerçekten kan beynime sıçradı.Efendim neymiş k....ç açmak d.rzü gibi hakaretler et sonra hertürlü görüşe açığım de.Gerçekten vahim bir psikolojik vaka.Sizin için özgürlük sadece sıkmabaş ile sınırlı olduğu için diğer özgürlüklerden hiç bahseden yok.Demokrasi diye bitaraflarınızı yırtıyorsunuz ama demokrasiyi atlama taşı olarak kullanıcaksınız.Ne için olduğunu hepimiz biliyoruz.Hepiniz takiyyecisiniz yalan konuşmayı alışkanlık haline getirdiniz.Askerliğimi 1996 da Hozat ta yaptım teröristlerle 15, 20 metre arayla neredeyse burun buruna çarpıştık timim den 3 şehit verdik.Şimdi kalkıp birileri bana milliyetçilikten dem vurmasın konuşanların çoğu cıvata milliyetçi.Sağa sola b..k atacağınıza oturun oturduğunuz yere.

@ikra kadar ayet bilmem ezbere belki ama bir ayet ile bitireyim yazımı

Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda savaşın, (ancak) aşırı gitmeyin. Elbette Allah aşırı gidenleri sevmez.

Allah aşırı gidenleri sevmez. Dinin de aşırısına gidenleri sevmez. Kraldan çok kralcı, peygamberden çok müslüman olmaya çalışanları sevmez.

saygılar

Herşeyi biriLeri kadar biLmene zaten gerek yok
Haddini biLmen kendini biLmen kafii..
Aşırı gidenLerden kastın din diye sapkınLıkLarı gösterenLerse eyvaLLah
Ama dinde aşırıLık diye birşey oLmaz sadece takva vardır

bunun yorumunu güncel bölümünde yanıtlasan ne güzel olur.bu cumhuriyet mesajları seçimden önce de vardı..bu ''iddaa''yı ortaya atan arkadas neden zıplamadı secimden once?cemil ipekçiden ne farkı var bu adamın?

Ben bir konudan bir aLıntı yaptım
O sorunu yazının sahibine soracaksın
Ben nerden biLeyim niye çıkmamış
Her payLaştığım mesajda yazarın anafikrini beLirtmek durumundamıyım?

Öncelikle herkese merhabalar.Burdaki bazı yorumları okurken gerçekten kan beynime sıçradı.Efendim neymiş k....ç açmak d.rzü gibi hakaretler et sonra hertürlü görüşe açığım de.Gerçekten vahim bir psikolojik vaka.Sizin için özgürlük sadece sıkmabaş ile sınırlı olduğu için diğer özgürlüklerden hiç bahseden yok.Demokrasi diye bitaraflarınızı yırtıyorsunuz ama demokrasiyi atlama taşı olarak kullanıcaksınız.Ne için olduğunu hepimiz biliyoruz.Hepiniz takiyyecisiniz yalan konuşmayı alışkanlık haline getirdiniz.Askerliğimi 1996 da Hozat ta yaptım teröristlerle 15, 20 metre arayla neredeyse burun buruna çarpıştık timim den 3 şehit verdik.Şimdi kalkıp birileri bana milliyetçilikten dem vurmasın konuşanların çoğu cıvata milliyetçi.Sağa sola b..k atacağınıza oturun oturduğunuz yere.

Bende Kuzey Irakta yaptım 35 tane kuLakLa döndüm askerden
NasıL oLcak şimdi hangimiz daha miLLiyetçi bu mudur öLçüt?
SamsunLu.. Samsun üLkü ocakLarında kafkas reisin karşısına otur
hadi Len ordan cıvata miLLiyetçi de
Sonra geL bu konuyu tekrar konuşaLım anLadın?

أĸяα;2702867' Alıntı:
Ben bir konudan bir aLıntı yaptım
O sorunu yazının sahibine soracaksın
Ben nerden biLeyim niye çıkmamış
Her payLaştığım mesajda yazarın anafikrini beLirtmek durumundamıyım?

madem inanıp ortaya atıyorsun boyle haberi..bu gibi karşı görüşler ortaya cıktıgında da inandıgıın degeri savunacaksın ya da savunamadıgın durumda gerçeği görmek için çabalayacaksın,kulagını tıkamayacaksın..
1-bu adamın dediği ''arakçı cumhuriyet gazetesi'' ifadesinde geçen amerikan reklamını gördünüz mü?
2-aynı reklamın secimden önce ortaya cıkmasından sonra gıkı cııkmayan,sonrasında bu adamın 2gün once cıkan reklamdan sonra mı aklına gelmiştir?
bunlara cevap veremiyorsanız çirkin bi şekilde suclama yapılan konunun altında şakşakçılık yapmayın..haberden bihaber olanlara;

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=396094

TemeL bir gün istanbuLda yahudinin birinin boğazına sarıLmış
- uLa demiş siz nasuL yakarsinuz bizum Peygamberimuzi
Yahu demiş adam o asırLar önceydi
Onu bunu biLmem ben daha yeni duydum demiş TemeL..

(İkra ya)Yazılanı bir daha oku, sindire sindire,belki anlarsın ne denmek istendiğini.Sığ düşünme.Orda en milliyetçi benim denmiyor ve kimseyle senin gibi sidik yarıştırılmıyor.Bazı yerlerde isimler değil hangi sülaleye mensup olduğuna bakılır anladın?

Hozatta askerLik yapıpta
Bana kimse burda miLLiyetçiLikten dem vurmasın diyip
nayLon miLLiyetçiLiğe buLaşmayacaksın o zaman
biz çok aiLe soy sop tanırız Samsunda sen rahat oL..

sen reklam yapmayı bırak işine bak dostum sana teşekkür ettm çünki doğrudan beni hedef gösterdin. sen benim halıkımı salak yerine koyanlara vergisini alıp okullarına almayanlara destek veriyorsun. benim kullandığım kelimeler onlara ve misyonerlere safını belli etmenede sevindim bizim derdimiz sizile değil size akıl verenlerle. + senin askerliğin seni ilgilendirir benim için asker nerede olursa olsun askerdir. her asker her vatan evladı memleketi için can verir. siz ülkenin gelişmesini istemiyorsunuz. isteseydiniz insanların başını açmak yerine okul yolunda önünü açmakla uğraşırdınız reklamlarınıda başka yere sakla... yok ben böyleydim yok ben şöyleydim kimsenin senin nerede askerlik yaptığıyla ilgilendiğini sanmıyorum konuyu dağıtma konu terör değil!!!

fletch eskiden yorum yapardın şimdilerde ankara korosu gibi türküler söylüyosun
Herneyse senin kişisel durumlarından ziyade
Vakitin Bulmacası
Siz kral Değilsiniz Diye bir şey çıkıyor bende iyi biliyorum bu bulmacayı
Gayet açık ve net SİZ KRAL DEĞİLSİNİZ
Kraliyet değil bi kere bu ülke KRAL olmamasıda gayet doğal.İsterseniz Kraliyet kurulsun ..:melek

Ayrıca Alpaslan aslanla alakalı resim belge niteliğindedir Ergenekon la ilişkisi birebir gözükmektedir gözlerini kapatırsan sadece kendin karanlıkta kalırsınmı öle bişey demiş birileri onu tam hatırlayııp söylemek isterdim ama ne gerek var
Gözlerin görmesede kulakların duyuyo kendin söyleyip kendin oynamaya devam :clap

eskiden yorum yazarmışım :)
gördüğün üzere hala yazıyorum
ciddiye bile alınmamaları gerektiği için işi şarkılara döktüm orası ayrı mevzudur
zaten yazdığım yorum tipine göre eleştirme çalışmasın girilmesi biraz gülünç oluyor
neyse burda gülmeyelim

iyi ki ortaya ergenekon diye bir çete çıktı, yoksa olay üstümüze kalıyordu (zaten gayet açık ve net ortada herşey)
diye düşünmeden önce, bu tip "vahşet olaylarını" kesin bir diile kınamayı öğrenmelisiniz.

Örneğin Danıştayda birisi öldürülünce masanın altından ellerini ovuştururken bir yandan da Vakit gazetesinde de süt dökmüş kedi taklidi yapanları da gördük.
Ahmet Taner Kışlalı öldürüldüğünde de benzer olaylar yaşanmıştı vs. vs.

Yok eğer bu ülkede tek özgürlük alanı "türbandır" diyorsanız,
olmaz olsun öyle "özgürlük" olmaz olsun öyle "özgürlük savunucuları"

Siz KRAL değilsiniz konusuna gelecek olursak;
Türkiye'de kimsenin kral olmadığı açık,
aynen "elit iktidar" masallarında olduğu gibi ordu mensuplarını büyük bir zenginlik refah içinde yaşayan dinsizler gibi gösterme çalışmalarının bir ürünü olan bu çirkin sözü söylemenin terbiyesizliği bir yana bir de bunu sırf Vakit olduğu için savunmaya kalkmak vardır ki; aslında bu içinde bulunduğumuz içler acısı hali gösterir.

DÜNYANIN HANGİ ÜLKESİNDE BELİRLİ BİR YAYIN ORGANI KENDİ ÜLKESİNİN ORDUSUNA BU DENLİ ÇİRKİN BU DENLİ TERBİYESİZ İMALARDA BULUNARAK, MİLLİ GÜVENLİĞİ ZAYIFLATMAYA ÇALIŞIR???

HANGİ DEMOKRATİK ANLAYIŞTA KİŞİSEL HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİN SADECE TÜRBANLA SINIRLI OLDUĞU YAZAR?

Bu ülkede şerefiyle mesleğini yapan yegane kurumlardan birisi TSK dır
Bu kurum kaynağını, şeyhlerden dervişlerden şarkitlerden ve de meczuplardan veya bir avuç çapulcudan değil,
bizzat TÜRK MİLLETİNDEN alır

O yüzden, hiç kimse,

Türk milletinin şerefli bir evladı olan ve de askerlik yılarında Güneydoğu'da yıllarca terörle mücadele etmiş komutanlardan birisi olan Osman Pamukoğlu'nun resmini verip bulmacanın şifreli sözcüğüne, "Siz kral değilsiniz" şeklinde saçmalayarıp çamur atma lüksüne lüksüne sahip değildir.
Tabi Hasan Karakaya gibi insanlar(?!?)
BOLU BEYİ'NİN ZULMÜ OLMASAYDI KÖROĞLU DAĞA ÇIKMAZDI
diyerek
Türkiye Cumhuriyeti Devletini Bolu beyi ve
pkk şerefsizlerini de köroğlu olarak görüyorlarsa;
haklı olarak orduyu eleştireceklerdir.

Zaten TSK'de Vakit in ve bir avuç meczupun çamurundan zarar görecek bir kurum değildir.

Geri