Lafını Yiyen Ünlüler

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Eskiden bizim memlekette sözünü yiyene pek iyi gözle bakılmazdı. Ancak şimdi ne olduysa oldu, ortalık iddialı laflarla doldu ama gel gör ki söz veren ertesi gün sözünü unutur oldu.

Cengiz Semercioğlu büyük laflarla iddiaya girip, kaybedince de verdiği sözü unutanları bize bir kez daha hatırlatmış…

İŞTE SÖZÜNÜ YİYEN ÜNLÜLER...

FATİH ALTAYLI:

16 Ağustos 2004’te yazdığ yazıda “Mehmet Emin Karamehmet 20 ay içinde TMSF’ye olan borcunun tamamını ödesin. Ben de gelip TMSF’nin kapısında anırırım’ dedi.

Mehmet Emin Karamehmet 25 Kasım 2005’te TMSF’ye olan borcunun tamamını ödedi.

Altaylı hala anırmadı…

TUNCAY ÖZKAN:
Kanaltürk`teki programında, `Cumhuriyet `ten çıkan Hakan var ya, karşıma çıkmasın, yakaladığım yerde ...” diyerek gazeteci Hakan Aygün’ü döveceğini söyledi.

Özkan’ın çok beklemesine gerek kalmadan Hakan Aygün onu Taksim Meydanı’nda saat 12’de düelloya davet etti.

Tuncay Özkan “işim var, başka zaman yapalım” diyerek erteleme talep etti. Ancak o düello hala yapılmış değil…

EMİN ÇÖLAŞAN:
11 Eylül 2003’te “Hükümet Törkiş liradan 6 adet sıfır atmış olursa, ben bu hükümetten burada ertesi günkü yazımda ÖZÜR dilemeyi görev bilirim.” diye yazdı.

2005 Ocak ayından itibaren parayı Türk Lirası 6 sıfır atılarak Yeni Türk Lirası oldu.

Çölaşan hükümetten özür dilemedi.

CENGİZ SEMERCİOĞLU:
Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği Beyaz Melek filminin izlenme oranları için “1 milyonu geçsin, kulağıma küpe takacağım” dedi…

Beyaz Melek filmine giden kişi sayısı 1 milyonu çoktan geçti.

Semercioğlu’nun kulağında küpe gören olmadı…

AHMET ÇAKAR:
Söylediği lafı yiyen son ünlü ise Ahmet Çakar oldu. “Fenerbahçe Sevilla’yı yensin bikini giyeceğim” dedi.

Fenerbahçe Sevilla’yı yendi.

Çakar “şaka yapmıştım” diyor… Bikini giymeyeceğini söylüyor…

hocam hepsi kabul de işte bu ayıp :p

AHMET ÇAKAR:
Söylediği lafı yiyen son ünlü ise Ahmet Çakar oldu. “Fenerbahçe Sevilla’yı yensin bikini giyeceğim” dedi.

Fenerbahçe Sevilla’yı yendi.

Çakar “şaka yapmıştım” diyor… Bikini giymeyeceğini söylüyor…

zuahhahahaha :D

söz vermek ....... yapmaya benzemiyor :D

güzel örneği sevilla ile bitirmen güzel olmuş sağol..

Bikini giysin yakısır:D:D

deniz baykalı unutmussun abi rodosa yüzecek oda:D

Kendinden beklenen hareketleri yapan adamlar hiçbiri şaşılacak insanlar değil çok normal bence bu adamların sözünde durmaması

osman tamburacı sevilla maçından önce bıyıklarımı keserim demiş.:D

Teşekkürler.

Hepsi birer Filozof bunları diyenler .
:hhmanD

Ama Emin Çölaşan'ın lafını yemesine gerek yok .
Yıl sonunda 200-500 TL'ler Geliyor .
Yakında yavaş yavaş 1.000 ve 5.000 leride görürüz .

Yane hükümet attığı gibi o sıfırları eklicek .
:durdurun

Eline sağlık kuzay usta.
En ağırı da Fatih Altay lının. Eşşek gibi ....

Geri